دانلود و خرید کتاب انتظار (دفتر اول) علی صفایی حائری
تصویر جلد کتاب انتظار (دفتر اول)

کتاب انتظار (دفتر اول)

معرفی کتاب انتظار (دفتر اول)

هر انقلابی بر پایه‌ای ایستاده و رو به مقصدی دارد، این پایه چرایی مبارزه را توضیح می‌دهد و همچنین آن مقصد، برای چه و هدف انقلاب را و آنگاه بر اساس این مبنا و این مقصد، شکل انقلاب و نوع سازماندهی در کادر انقلابی متفاوت می‌شود.

هر انسان انقلابی و مبارز برای شروع مبارزه از بینشی برخوردار است که همراه آن بینش، مبارزه از نفس کشیدن برای او ضروری‌تر می‌شود. انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بنیادی ترین انقلاب‌ها در تاریخ که بر حرکت مستمر انسان‌ها استوار بوده و هست آرمانی بالاتر از آرمان انقلاب‌هایی برای ساختن جامعه بی‌طبقه و رسیدن به عدالت و آزادی دارد. آرمان انقلاب اسلامی رشد و تکامل است. انقلاب بزرگ اسلامی درس‌هایی برای انسان‌ها دارد که هر جلد از مجموعه «درس‌هایی از انقلاب» استاد علی صفایی حائری به یکی از آنها پرداخته می‌شود. «انتظار، تقیه و قیام» درس‌هایی هستند که استاد صفایی حائٰری در این مجموعه سه جلدی از انقلاب به ما آموزش می‌دهد.

اسما
۱۴۰۳/۰۸/۰۲

بخشی از کتاب: در روایات می‌بینیم که گاهی بیشتر از صد عمل را با نام افضل الاعمال همراه کرده است. این که نمی‌شود تمامی این اعمال، افضل الاعمال باشند. مگر آن که نسبت‌ها را در نظر بگیریم. همانطور که بهترین میوه

- بیشتر
معرفت جو
۱۴۰۲/۱۱/۲۱

متن نگارشی دارد که نه قابل فهم است (به دلیل اصرار نویسنده در بکار بردن اصطلاحات مربوط به تفکرات سوسیالیستی) و نه قابل استفاده است (بدلیل ضعف و نقص در استدلال ها) وقتتان را تلف نکنید. از ما گفتن!

تضعیف جنایت است و توجیه حماقت است و تکمیل رسالت ماست.
محمدرضا میرباقری
در نظام خلقت، بی‌حساب حرکت کردن نابودی است؛ چون در راه پر پیچ و خم و قانونمند جهان، ناهماهنگی مرگ است و عذاب است.
محمدرضا میرباقری
هنگامی که احساس می‌کنی، بیشتر از این که داری می‌توانی به دست بیاوری دیگر آرام نمی‌گیری، حرکت می‌کنی.
محمدرضا میرباقری
دل‌ها ظرف‌هایی هستند، که بهترین آن‌ها با ظرفیت‌ترین آن‌هاست.
محمدرضا میرباقری
عمل، میوه درخت معرفت و محبت است.
محمدرضا میرباقری
مادام که تلقی انسان از خودش و بینش او نسبت به خودش دگرگون نشود، بینش او نسبت به جهان و در نتیجه نسبت به تاریخ «که رابطه انسان با جهان است نه فقط با ابزار تولید» و نسبت به طبقات اجتماعی و حکومت‌ها و سیاست‌ها، دگرگون نخواهد شد.
محمدرضا میرباقری
بعثت انبیاء در میان اُمّی‌ها بود... و این نشان می‌دهد که روش انبیاء، این بینش‌های علمی مد روز، نبوده است که فقط در دانشگاه رواج می‌یابد.
محمدرضا میرباقری
همراه بینات و با دگرگون شدن تلقی انسان از خودش، دیگر او به آنچه که دارد دلخوش نیست و در انتظار چیزی است که می‌تواند باشد و باید باشد.
محمدرضا میرباقری
ما می‌خواهیم که همراه این تلقی هدف تو از سطح لذت و رفاه و تنوع و خوشی بالاتر بیاید و تو بار سنگین را بر روی شانه‌هایت احساس کنی و بفهمی که تو با تمام هستی و با تمام نسل‌ها مربوط هستی، پس مسؤول هستی...
محمدرضا میرباقری
استثمار از لحظه‌ای شروع می‌شود که ما می‌خواهیم سهم بیشتری به خاطر استعداد بیشترمان بگیریم. ولی اگر استعداد بیشتر، مسؤولیت زیادتری بیاورد نه افتخار، بهره‌کشی از میان خواهد رفت و آنچه می‌ماند همان مسخر شدن انسان‌ها برای یکدیگر خواهد بود.
محمدرضا میرباقری
رفتن باطل، یک ضرورت است. و آوردن حق، یک رسالت.
mani.shokravi
«کفی بِالْمَرْءِ جَهْلاً أَنْ لا یعْرِفَ قَدْرَهُ». شناخت مکتب‌ها و فلسفه‌ها و فکرها، تو را از جهل نمی‌رهاند و به حکمت پیوند نمی‌زند. تو با این همه معرفت، اگر اندازه خودت را و قدر خودت را نشناسی، جاهلی. دلیل جهل تو همین بس، که تو معیاری نداری و خودت را نمی‌شناسی. و این است که حدود و حقوق را نمی‌شناسی و این است که استثمار را نمی‌شناسی. و این است که دوست و دشمن را نمی‌شناسی. به کم قانع می‌شوی. و برای آن کسی که به تو علف داده تا از شیرت بدوشد، دم تکان می‌دهی.
mohdiu
ما شغل ثابت نداریم، نقش ثابت داریم. نقش ما عبودیت است و عبادت‌ها و عمل‌ها مدام شکل عوض می‌کنند.
mohdiu
این اشتباه است که ما تمامی دوستانمان را به یک نوع موضع‌گیری وادار کنیم. و یک نوع برخورد را پیشنهاد کنیم؛ چون دشمن در برابر یک «جبهه» راحت می‌شود و کارش را می‌شناسد. به عکس، آنجا که خود، اختلاف‌ها را با وحدت در جهت تجویز کنیم، او مجبور است، در جبهه‌های گوناگون، عکس‌العمل‌های متفاوتی را ابراز کند و متحیر بماند.
mohdiu
عمل صالح، همچون بذری است که در جایگاه مناسب نشسته و برگ یافته است. این عمل، یک کار مشخص و از پیش معین شده نیست، که همیشه ثابت بماند. که بگوییم، صدقه، تلاوت قرآن، نماز، انفاق، ارشاد، تعلیم و یا جهاد، عمل صالح است. که باید گذشته از حسن فعلی، حسن فاعلی و رشد فاعل و نیت و جهت عمل او هم منظور باشد و با توجه به توانایی و زمان و حدود، عمل شکل گرفته باشد.
mohdiu
ما جهل‌مان را پای حساب استغنایمان گذاشته‌ایم و حرف‌های گنده گنده می‌زنیم. وگرنه ما از دنیا نگذشته‌ایم تا چه رسد به حور و قصور، تا چه رسد به أمن حضور، تا چه رسد به امر و رضوان، این کلاه‌ها برای ما گشاد است، بهتر است که اندازه‌ها را بشناسیم و به اندازه، پای دراز کنیم. که اگر خدا ما را به آثار ادعاهایمان مبتلا کند، کافر می‌شویم و می‌شوریم.
mohdiu
با بینات تمامی راه را ببیند و رابطه‌ها را بشناسد، با کتاب به ضابطه‌ها برسد و دستورها را بشناسد. و هنگام تزاحم دو دستور با میزان‌ها و معیارها از بن‌بست بیرون بیاید. این‌ها، خط‌های کلی مدیریت و رهبری اسلامی است
mohdiu
انتظار پر کردن خانه‌های ضعف خویش و تقیه سنگر گرفتن در خانه‌های ضعف دشمن است.
mohdiu
باطل رفتنی است. «اِنَّ الْباطِلَ کانَ زَهُوقاً». و این مسئله‌ای نیست، که ما به آن افتخار کنیم. کار ما آوردن حق است.
mohdiu
بعد چه کار بکنیم؟ این سؤال مربوط به این سؤال است که در هر لحظه چه کارهایی را می‌توانی انجام بدهی؟ مهمترینش را بیاور و ضروری‌ترینش را انتخاب کن.
کاربر ۸۸۴۸۵۳

حجم

۱۴۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۲

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

حجم

۱۴۰٫۱ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۲

تعداد صفحه‌ها

۲۴۰ صفحه

قیمت:
۲۷,۰۰۰
تومان