دانلود و خرید کتاب روش برداشت از قرآن علی صفایی حائری
تصویر جلد کتاب روش برداشت از قرآن

کتاب روش برداشت از قرآن

امتیاز:
۴.۴از ۲۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب روش برداشت از قرآن

هر کسی برای استفاده از قرآن راهی در پیش گرفته و از آن برداشتی دارد و برای این برداشت هم دلیلی ساخته و دستاویزی گرفته. ناچار تمام این گفته‌های مختلف و تمام این برداشت های گوناگون نمی‌توانند مقصود قرآن باشند، چون حقیقت ها با هم اختلافی ندارند و ناچار بهره برداری از قرآن به این گونه نمی‌تواند باشد و هر کس نمی تواند در آن، این گونه آزاد و رها، رفت و آمد کند، چون حقیقت دستاویز باطل‌ها نمی گردد.به دنبال این حقیقت‌ها و این واقعیت‌ها، ناگزیریم که برای برداشت‌ها، حدودی بگذاریم و برداشت‌ها را محدود کنیم. در این هنگام است که با این اشکال و تناقض روبرو می شویم که مگر قرآن، کتاب مردم و زبان مردم و برای تدبر و بررسی مردم نیست؟! و مگر قرآن کتاب صداقت نیست؟!

در این نوشته سعی شده تا با ارائه نمونه‌هایی از طرح سوال، راه برداشت از قرآن مشخص شود.در این کتاب، ابتدا توضیحی از کلمه‌های تفسیر و ترجمه و روح و نور و ظهر و بطن و تاویل و تنزیل داده شده و حدود هر یک مشخص گردیده، سپس برای رسیدن به تفسیر و روح و نور قرآن، از راه ها و اصولی سخن رفته است.

امیری حسین
۱۳۹۷/۱۲/۲۲

*اگر شما هم از جمله کسانی هستید که در قرآن تناقضهایی دیده اید... *اگر هنگام مطالعه ی قرآن احساس میکنید که کتاب بی فایده ایست... *اگر فکر میکنید کتاب گنگ و پراکنده و نامنظمی است... *اگر قرآن را فقط در مراسمات عقد یا

- بیشتر
علیرضا گلرنگیان
۱۳۹۸/۱۰/۰۴

نمونه گذاشتن برای این کتاب، ستمی نابخشودنی است... یا تمام کتاب را قرار دهید یا حتی یک سطر آن را هم نگذارید. ای کاش نمونه نداشت؛ تا من بعد از خواندنش، تشنه و هلاک نمی شدم و بعد از مدرسه، با تاکسی

- بیشتر
نگار
۱۳۹۸/۰۴/۰۷

در یک کلام عالی و جذاب ( برخلاف بسیاری از کتب مذهبی) قبل از خوندن این کتاب اول کتاب های تطهیر با جاری قرآن رو بخونید که با خوندن قرآن به سبک ایشون یعنی بسیار کاربردی و عقلانی آشنا بشید

- بیشتر
کاربر 8768765
۱۴۰۳/۰۴/۳۰

من صوتی این کتاب رو می‌خواستم الان که خریدم صوتی نیست

Erfan
۱۴۰۲/۱۲/۲۲

خوب

کاربر ۱۶۰۹۸۱۷
۱۴۰۱/۰۳/۲۷

چرا شماره گذاری صفحاتش گاها تکراری هست؟

اصولاً مطالعه هر كتاب، مادام كه با طرح سؤال‌هايی همراه نباشد بهره نمی‌دهد و خواننده به سادگی از جواب‌ها و اشاره‌ها و نكته‌ها می‌گذرد و آنها را نمی‌يابد و در خونش نمی‌نشيند.
امیری حسین
اصولا هر جامعه، از دو اقليت و يك اكثريت تشكيل شده است
امیری حسین
اينكه چرا قرآن اين گونه پراكنده است و چرا مثل الفبا آيه‌ها را كنار هم گذاشته‌اند؟ سؤال درستی است كه به آن جواب می‌دهيم :
امیری حسین
راستی رياضت‌ها چقدر شكل عوض می‌كنند. آن وقت ها كه می‌خواهی مثل بلبل حرف بزنی و خودت را نشان بدهی، بايد خفه باشی و هنگامی كه حال گفتن نداری و كلمه‌ها برايت وزنه‌های سنگين هستند، بايد تا صبح وزنه برداری
Mehdi Infinity
هر كس در جست‌وجوی راهی است برای برداشت از قرآن و يا همراه پيشنهادی است به خاطر بهره‌برداری از آن. اگر اين راه‌ها و اين پيشنهادها صحيح نباشند، ناچار عقيم می‌شوند و به بن‌بست می‌رسند و دوباره رجعت و عقب گرد شروع می‌شود همان طور كه سيلاب‌ها هنگام برخورد به سدها به سرعت برمی‌گردند و عقب می‌آيند... و تا هنگامی كه سرشار شوند و بالا و بالاتر بيايند و از سر سد راه بيفتند و مانع‌ها را پشت سربگذارند مدت‌ها طول می‌كشد و چه بسا كه طعمه شنزارها بشوند و از پشت سد نگذرند و در كنار مانع بميرند.
چڪاوڪ
آنجا كه آيه‌ها هماهنگ با نيازها و روحيه‌ها تلاوت شوند و در اين آيه‌ها تدبر شود، بهره‌ها زيادتر خواهد بود و درمان نزديك، همان‌طور كه داروی متناسب در هنگام متناسب، درمان خواهد داشت و شفا خواهد آورد.
محمدرضا میرباقری
فقيه‌تر كسی است كه معانی كلام را بشناسد، نه خود كلام را.
محمدرضا میرباقری
اين ماييم كه به خاطر نيازهای گوناگون جامعه، افراد گوناگون و مختلف آفريده‌ايم تا هر كدام برای ديگری مسخّر باشند؛ بقال برای عطار و عطار برای خياط و ثروتمند برای فقير و انديشمند برای جاهل و همه برای هم تا چرخ زندگی آنها بگردد و جامعه به راه خويش بيفتد. ما افراد را بر اساس حكمت، گوناگون آفريديم و در حالی كه اين اختلاف‌ها ملاك افتخار نيست و از هر كس به اندازه‌ای كه دارد بازده می‌خواهيم و هنگام پاداش، نسبت‌ها را در نظر می‌گيريم و حتی به نسبت سعی و عمل هم نمره نمی‌دهيم، كه به هدف و جهت و عامل‌ها نگاه می‌كنيم
امیررضا
انسان هر چه بيشتر می‌يابد، بيشتر پيچيده می‌شود.
محمدرضا میرباقری
اين نسل، گرفتار سرگردانی است، آموزشی می‌خواهد و اسير تناقض است، راه حلی می‌جويد. تناقض ميان قرآن و قرآن. ميان قرآن و سنت. ميان سنت و سنت. ميان قرآن و عينيت.
zahraa_mousaavii
تمام ژرفايی و تمام وسعت معانی قرآن به خاطر اين است كه به اصطلاح مانند حروف الفباست. می‌توان هر آيه را با آيه ديگر جمع كرد و از آن يك معنا و يك كلمه ديگر ساخت.
Mehdi Infinity
می‌گفت: می‌خواهم خوب بشوم و اين جمله را نه با لب‌هايش، بلكه با هر سلولش زمزمه می‌كرد. من مدتی با او بودم و به جای گفتن، از او شنيدم و از او پرسيدم... تا اگر خيال تنوع طلبی دارد، خسته‌اش كنم... تا به جای تنوع‌ها به تحرك‌ها رو بياورد. بسياری از آنها كه به مذهب رو می‌آورند، به خاطر خستگی از لامذهبی و تكرار آن محيط‌هاست. آنها طالب يك تنوع جالب‌تر و زنده‌تر هستند، نه دوستدار يك تحرك و دگرگونی اساسی.
امیری حسین
و برای رسيدن به عبوديت، پای ايمان كافی نيست. ايمان مثل موتوری بود كه روشن شده بود، اما از آنجا كه سنگ‌ها و بت‌ها در راه است بايد ضربه‌ها و بلاها پيش بيايد تا سنگ‌های راه و بت‌های دل بشكند.
مینا
تلاوت آيه‌ها و تدبر در آيات مورد نياز، درمان دردهاست، نه بررسی موضوعی و يا مجموعی و نه بررسی واژه‌ها و رمزها، كه اينها سرگرمی است و تحقيق علمی. البته بررسی‌های علمی، به اضافه تسلط بر تمام قرآن و تسلط بر روحيه‌ها و نيازها، برای آنها كه طبابت را عهده‌دار هستند لازم است. طبيب بايد بر تمامی دردها و داروها و طبيعت مزاج‌ها، تسلط داشته باشد.
اللهم عجل لولیک الفرج
اصولاً مطالعه هر كتاب، مادام كه با طرح سؤال‌هايی همراه نباشد بهره نمی‌دهد و خواننده به سادگی از جواب‌ها و اشاره‌ها و نكته‌ها می‌گذرد و آنها را نمی‌يابد و در خونش نمی‌نشيند.
Mehdi Infinity
اصولاً مطالعه هر كتاب، مادام كه با طرح سؤال‌هايی همراه نباشد بهره نمی‌دهد و خواننده به سادگی از جواب‌ها و اشاره‌ها و نكته‌ها می‌گذرد و آنها را نمی‌يابد
Sobhan Naghizadeh
اين آيه‌ها نه تنها خوبی را نشان می‌دهند كه راه رسيدن به خوبی را با قاطعيت بازگو می‌نمايند، كه «لَنْ تَنالُوا آلْبِرَّ»؛ هيچگاه از هيچ راهی به خوبی (بِرّ) نمی‌رسيد، «حَتّی تُنْفِقُوا مِمّا تُحِبُّونَ»؛ تا اينكه از محبوب‌ها بگذريد و از عشق‌ها مايه بگذاريد. گويا اين آيه‌ها در همين لحظه نازل شده‌اند و برای ما هستند و به زبان ما هستند.
mobinah98
اگر می‌بينی كه با اين همه مطالعه و تفكر بهره‌ای نمی‌گيريم، به خاطر اين است كه از نيازها بی‌خبريم. در حالی كه به ويتامين (ث) نيازمنديم، فقط كباب برگ خورده‌ايم.
مینا
«اَلرَّحْمنِ الرَّحيمِ». و او محدود نيست، مثل ما نيست كه با بخشش‌ها از مالكيت كنار برود.ما تا لحظه‌ای مالک هستيم كه نبخشيده‌ايم، اما او پس از بخشش‌ها هم مالک است و اين مالكيت ادامه دارد، هم مالک يوم العطا است و هم مالک يوم الجزا؛ «مالِکِ يَوْمِ الدّين».
امیررضا
ما افراد را بر اساس حكمت، گوناگون آفريديم و در حالی كه اين اختلاف‌ها ملاك افتخار نيست و از هر كس به اندازه‌ای كه دارد بازده می‌خواهيم و هنگام پاداش، نسبت‌ها را در نظر می‌گيريم و حتی به نسبت سعی و عمل هم نمره نمی‌دهيم، كه به هدف و جهت و عامل‌ها نگاه می‌كنيم
ابولفضل رجبی

حجم

۱۱۴٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

حجم

۱۱۴٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۸۵

تعداد صفحه‌ها

۱۹۲ صفحه

قیمت:
۲۲,۰۰۰
۱۱,۰۰۰
۵۰%
تومان