کتاب خط انتقال معارف
معرفی کتاب خط انتقال معارف
«خط انتقال معارف» کتابی از مجموعه کتابهای روشها، اثر استاد علی صفایی حائری با موضوع مراحل و روش های کسب معرافت الهی است.
آنچه پیش رو دارید برگردانی است از سخنرانی استاد علی صفایی حائری (عین ـ صاد) در شبهای قدر رمضان ۱۳۷۶ در جوار ملکوتی عالم آل محمد (ص).
روش استاد این بود که آنچه را از علی (ع) آموخته بودند به دیگران بیاموزند و معارفی را که از این کوثر زلال و جوشان به او داده بودند، به دیگران انتقال دهند و این بار امانت که آسمانها از زیر آن شانه خالی کردهاند را به دوش کشند و بر دوش آنهایی که امتحانشان را پس دادهاند بگذارند تا این امر سخت و سنگین بر دوش استوار کسانی که عاشق و شیدای این راه هستند حمل شود و به نسلهای بعد عرضه گردد تا از محرومیت و ضلالت و از محدودیت و حقارت رهایی یابند و با بصیرت و بینات، هجومی فراگیر را آغاز کنند و در هر کوی و برزنی و در هر محیط روستایی و شهری و در هر فضای فکری و فرهنگی و در هر دانشگاه و مدرسهای بجوشند و به هر کسی بر اساس نیازش ببخشند.
به همین جهت آنچه را که علی در دل شبهای تار در وجود کمیل ریخت، استاد برای ما بازگویی و باز خوانی میکند و دغدغه اصلیاش را همان دغدغه علی (ع) میداند که چرا کسی نیست که این بار امانت را به دوش کشد و این همه معارف نورانی را حمل کند و به دیگران انتقال دهد!
برای کسی که مومن حقیقی هستش و تلاش داره که دین و خدا و حقیقت رو به دیگران انتقال بده، شیوههای خوبی در این کتاب عنوان شده...
با سلام و تحیت برای عزیزانی که می خواهند کار فکری و فرهنگی کنند خوب است. مثل همه ی کتاب های استاد مذحوم خیلی استفاده ، خیلی استفاده کردم.
حقیقتا کتاب قابلی بود برای معلمین سخنرانان والدین حتما توصیه می کنم...ما معمولا خوبی را می دانیم ولی چگونگی اش را نه!اینجا توضیح داده شد...شادی روحش صلوات