کتاب من که دا نیستم
خواندن نظراتمعرفی کتاب من که دا نیستم
«منکه دا نیستم» نمایشنامهای با موضوع دفاع مقدس و نوشته مهرداد رایانی مخصوص است. ماجرا درباره یک سینمای متروکه است که بر سر تبدیل شدنش به موزه جنگ یا تخریب آن برای ساخت اتوبان بین مالک و مسؤلان اختلاف نظر وجود دارد که باعث درگیریهایی میشود:
مهندس: من میخوام دو دقیقه کُلاهتون رو قاضی کنین. بیرودروایسی، مردم الان یه موزهٔ جنگ و توپ و تفنگ لازم دارن، یا یه اتوبان تا بتونه شلوغی شهر رو روون کنه؟... واقعاً شما آسایش مردم رو نمیخواین؟!
زینب: مثل اینکه دارم بدهکار هم میشم!
مهندس: عرض کردم کُلاهتون رو قاضی کنین... ببینین این مردم چی میخوان. تا کِی باید تو این گذشتهها موند؟ شما که سنّی ازتون نگذشته. ماشاءالله هزاراللهاکبر، بزنم به تخته، بایست حالا حالاها زندگی کنین. حالا اینجا نه، یه خونهٔ ویلایی تو بهترین منطقه... بد میگم؟
زینب: من به همینی که دارم، راضیام.
مهندس: خوشم میآد از این تواضعتون خواهرم... من میگم برم تو کار یه ویلایِ سهخوابه، دوسوم هزینههاش هم با شرکت ما. مهمون ما باشین. شاید بتونیم در آینده همکارای خوبی بشیم.
زینب: این حرفتون رو فراموش میکنم؛ اما اگه یه بار دیگه تکرارش کنین...
مهندس: فکرتون راه بَد نره خواهرم. قرض میدم خدمتتون. قصدم خیره. گفتم کارِتون راه بیفته. به هر حال، شماها به گردن ماها حق دارین.
۱۰ تخم مرغ طلایی ثروت
جان سفوریک
بهسازی یک ساختمان بتن آرمه با استفاده از FRP و مقایسه با میانقاب بعلت تغییر کاربریحسن سوری
خورشید هفتممحمدجواد گودینی
فهرست نسخه های خطی فارسی پاکستان؛ جلد سومعارف نوشاهی
خودآزما، پایه دهم رشته علوم تجربیعلی کریمی
جرائم علیه امنیت مستوجب حدمسعود قهرمانی
شیوه تاریخ دانی و گذشته خوانی از منظر قرآناحمدرضا اخوت
اوپرا وینفری؛ ۱۰ توصیه (دستورالعمل) کاربردی برای موفقیت در کارآفرینی بانواناوپرا وینفری
بافت شناسی مقایسه ای کاربردیحسن مروتی
مقدمه ای بر کارآفرینی روستاییمجتبی قدیری معصوم
جاذبه های کاشانس. صداقت
تدوین خط مشی و راهبری در احزاب سیاسییسپر بنگتسون
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
۹,۰۰۰۵۰%
من کتاب دا رو نخوندم و شاید نظرم بدون مطالعه اون کتاب کمی غیرمنصفانه باشه اما نمایشنامه من که دا نیستم مثل خیلی از نمایشنامه های دفاع مقدس از پیش بینی پذیر بودن پایان رنج می بره. وقایعی مانند مقاومت