معرفی و دانلود کتاب کدام مان رودخانه، کدام مان دریا + خلاصه رایگان

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
نسیم خلیلی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب کدام مان رودخانه، کدام مان دریا

«کداممان رودخانه، کداممان دریا و چند داستان دیگر» مجموعه ۷ داستان کوتاه از نسیم خلیلی است. «کدام‌مان رودخانه، کدام‌مان دریا»، «کما»، «همزاد»، «آیینه‌ی عتیقه»، «لچک و ترنج» و «گمنام» نام داستان‌های این مجموعه‌اند. نسیم خلیلی پیش‌تر، کتاب‌ «تاریخ صفویه» و مجموعه‌ی داستان «قاب عکس» را منتشر کرده است. تنها چیزی که از من دلجویی می‌کرد امید به نیستی پس از مرگ بود.، فکر زندگی دوباره مرا می‌ترسانید و خسته می‌کرد. من هنوز به این دنیایی که در آن زندگی می‌کردم، انس نگرفته بودم. دنیای دیگر به چه درد من می‌خورد؟! حس می‌کردم که این دنیا برای من نبود؛ برای یک دسته آدم‌های بی‌حیا، پررو، گدا منش، معلومات فروش چار وادار و چشم دل گرسنه بود. برای کسانی که به فراخور دنیا آفریده شده بودند و از زورمندان زمین و آسمان مثل سگ گرسنه جلو دکان قصابی که برای یک تکه لثه دم می‌جنبانید، گدایی می‌کردند و تملق می‌گفتند. فکر زندگی دوباره مرا هم می‌ترسانید و خسته می‌کرد.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب کدام مان رودخانه، کدام مان دریا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابکدام مان رودخانه، کدام مان دریا

۱۴۰۱/۰۱/۲۶

بسیار زیبا و روان با توصیفات دلنشین

بریده‌هایی از کتاب

Mary gholami
من از نهایت شب حرف می‌زنم من از نهایت تاریکی من از نهایت شب حرف می‌زنم اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم...