کتاب خداحافظ اینگرید برگمن
خواندن نظراتمعرفی کتاب خداحافظ اینگرید برگمن
«خداحافظ اینگرید برگمن» داستان دختری به اسم هلیا از یک خانواده مرفه است. هلیا زندگی یکنواخت و آرامی دارد و به خاطر وضع مالی پدرش از چهارده سالگی خواستگارهای زیادی داشته، ولی تاامروز که بیست و دوساله شده هیچوقت پسری توجهش را جلب نکرده است. هلیا برای اینکه بیکار نباشد به دانشگاه میرود و در آنجا برای اولین بار عاشق میشود، عاشق پسری که در پیتزافروشی کار میکند. آن هم با یک نگاه. کسی هم از این ماجرا خبر ندارد:
«او رفت و هلیا شد همه چشم. پسرک کمی که رفت برگشت پشت سرش را نگاه کرد. هلیا را دید. لبخند زد وگفت چیزی می خواید؟
هلیا هول شد نه قاطعی گفت و محکم در حیاط را بست. پشت در تکیه داد. دستش را روی قلبش گذاشت. ضربانش تند شده بود. نیمی از خوشی نیمی به خاطر دیدن یک عالمه فیلمهای عشقی پشت در ولو شد. روی زمین نشست. چشمهایش را بست و به پسری که دیده بود فکر کرد. به عشق در اولین نگاه اعتقاد داشت؛ و به احساسی که در اولین نگاه به قلب وارد میشود. خیلیها در اولین برخوردشان به او اظهار عشق کرده بودند ولی آن احساس در آنها نبود. پسرهای زیادی را دیده بود با آنها همنشین و همسخن شده بود دستشان انداخته بود. اصلاً خجالتی نبود که خیلیها هم از متلکهایش ذله بودند ولی چرا در برابر اینیکی شرم کرده و هولشده بود؟ و او چقدر راحت بود انگارنهانگار کارگر پیتزافروشی بود و سفارش دختر یکی از پولدارهای محل را برایش آورده بود. هرکه دیگر بود در کوچه خلوت اقلاً چیزکی میپراند. نه زیادی نجیب بود چیزی که هلیا در پسرهای اطرافش ندیده بود.»
رایگان
اینکه یک دفعه توی توصیف داستان یکی عامیانه و دیگریش ادبی بود خیلی افتضاح بود ، قشنگ مغز آدم متلاشی میشد ... از زبان راوی ، هلیا ، عمه ، سیمین ، مهیار ، جهان ،عاطفه اینها خیلیییییی بد بود حداقل
واقعا زیبا بود.هلیا در طول این کتاب از یه دختر پولدار و لوس به یه دختر پخته و عاقل تبدیل شد و با صبوری آخرش به خواستش رسید. خوندنشو توصیه میکنم🌿
با اینکه خیلی داستان خوبی بود ولی نمیدونم چرا این مدل داستان ها پایان باز دارند... بابا این مدل داستان ها پایان بازشون با روح و روان آدم بازی میکنه... نکنید این کارا رو...😀
واقعا بچه گانه بود
خوبع👌👌
واقعا رمان سطح پایینی بود، حتی برای نوجوانها هم خیلی سطحی و لوس بود، به نظرم رمان های خانم فهیمه رحیمی خیلی بهتر از اینهاست. آدم یاد فیلم فارسی های دهه چهل میفته
دوسش داشتم
حس خیلی خوبی داشت ،ادم رو به فکر فرو میبرد ، جنگیدن برای عشق .. روراست بودن با خود.. فوق العاده بود.
خیلی کتاب عالی ایه من که خیلی دوسش داشتم متن جذاب و نویسنده زیرکی داشت و رمانش بیشتر شبیه یک فیلمنامه بود اینکه لحظه به لحظه حرکات شخصیت ها رو توضیح میداد باعث میشد تا خواننده خودش رو جای تک
خیلی قشنگ بود. فقط کاش این که داستان از زبون کیه قاطی نمی شد ولی در هر حال زیبا بود. ❤کاش همه ی زندگی خواستن و دل باختن بود❤