معرفی و دانلود کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)

نوع کتاببدون نظر
حسن فیروزی
انتشارات:
انتشارات آرنا

معرفی کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) نوشته‌ حسن فیروزی توسط نشر آرنا منتشر شده است. نویسنده در این اثر به پرسش‌ها و تأملات گسترده درباره‌ی خدا، انسان، جهان، آخرت، بهشت و جهنم و جایگاه معرفت و جهل در حیات انسان پرداخته است. متن کتاب بر پایه‌ی گفت‌وگوی درونی یک بنده با خالق خود شکل گرفته و از خلال این گفت‌وگو، موضوعاتی مانند نادانی، سفرهای خیالی ذهن، انفجار بزرگ، نسبت انسان و جهان و عدالت الهی بررسی شده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) اثری از حسن فیروزی است که ساختار آن بر محور گفت‌وگوی صمیمی و طولانی یک بنده با خالق خود بنا شده است. نویسنده در این کتاب با خطاب قراردادن خداوند و تکرار عبارت‌هایی مانند خدایا! این مخلوقت… فضای متن را به محضر الهی تبدیل کرده است و در چنین فضایی از دغدغه‌ها، حیرت‌ها و پرسش‌های ذهن انسان سخن گفته است.

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان نوشته‌ی حسن فیروزی فصل‌های کوتاه و متعدد دارد که هریک با عنوانی مستقل پیش می‌روند. برخی از آن‌ها عبارت‌اند از: از نادانی وسیع‌تر و بزرگ‌تر درجهان وجود ندارد، ارتباطات عام، ارتباطات خاص، ما جهل خود را مد نظر می‌گیریم که حائلی است بین عقل و جهل، سفرهای خیالی‌ام به طول یک عمر است تمامی ندارد، انفجار بزرگ برای خلقت جهان مادی، انفجار بزرگ برای پیدایش اندیشه و علم، موضوع کمیت درباره‌ی بهشت و جهنم شگفتی از نوع دیگری است، تاریخ در حیات انسان، جذابیت است یا شگفتی یا هردو، مراقبت قلب یا مراقبت اعضا؟ کدام مهم است؟ و کدام مهم‌تر؟ ای انسان به هوش باش! پایان حیات جمعی‌ات نزدیک است، پیشگویی آیا امکان‌پذیر است؟ عدالت تعادلی کی و چگونه رخ می‌دهد، داستان یوسف پیامبر احسن‌القصص است و داستان حسین (ع) برترین قصص و فصل‌های متعدد دیگر

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان در این فصل‌ها به موضوعاتی مانند نسبت جهل و معرفت، آزادی اندیشه‌ی انسان، امکان سفر ذهنی در گذشته و آینده، چگونگی حضور انسان در جهان مادی و جهان آخرت، نقش خاطره و یادآوری در بهشت و جهنم، نظریه‌ی انفجار بزرگ در عالم ماده و در عالم اندیشه، طبقات بهشت و جهنم، جایگاه ادیان مختلف، مفهوم انسان طبیعی در کنار انسان مؤمن یا کافر و مسئله‌ی عدالت الهی در سرنوشت انسان‌ها پرداخته است. حسن فیروزی در سراسر کتاب کوشیده است پرسش‌های ذهنی خود را بی‌پرده در محضر خدا بیان کند و از خلال این پرسش‌ها، خواننده را با گستره‌ای از مفاهیم دینی، فلسفی و وجودی روبه‌رو سازد.

خلاصه کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان مجموعه‌ای از تأملات و گفت‌وگوهای درونی است که در آن نویسنده با خطاب قراردادن خداوند، از نادانی انسان آغاز می‌کند و جهل را دریایی بی‌انتها در برابر معرفت محدود بشر می‌داند. متن کتاب از تجربه‌های ساده‌ی روزمره مانند شنیدن آواز یک پرنده شروع می‌شود و به پرسش‌هایی درباره‌ی انفجار بزرگ، آغاز و پایان جهان، سفر خیال به ماقبل خلقت و مابعد بهشت و نسبت انسان با زمان و مکان می‌رسد.

در این کتاب مسئله‌ی ارتباطات عام و خاص در جهان، نقش حافظه و یادآوری در معنای بهشت و جهنم، جایگاه علم و دانش در حیات دنیوی و اخروی و مفهوم امتحان انسان در برابر انسان بررسی شده است. نویسنده به طبقات بهشت و جهنم، امکان وجود جهان سوم میان این دو، سرنوشت انسان‌های طبیعی در کنار مؤمنان و کافران و خطر تمامیت‌خواهی دینی می‌پردازد و در همه‌ی این مباحث، لحن خود را به‌صورت گفت‌وگوی صریح یک بنده‌ی حیرت‌زده با خالقش حفظ کرده است.

چرا باید کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) را بخوانیم؟

کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) چشم‌اندازی گسترده از پرسش‌های دینی و وجودی انسان ارائه می‌دهد، از جهل و معرفت تا بهشت و جهنم، از انفجار بزرگ تا سفر خیال در زمان. خواننده با شیوه‌ای متفاوت از طرح سؤال در محضر خدا روبه‌رو می‌شود و می‌تواند نگاه خود را به عدالت الهی، سرنوشت انسان‌ها و نسبت دین و انسان طبیعی بازاندیشی کند.

خواندن کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) به کسانی پیشنهاد می‌شود که دغدغه‌ی فهم رابطه‌ی انسان و خدا، مسئله‌ی آخرت، عدالت الهی و جایگاه ادیان مختلف را دارند و می‌خواهند این موضوعات را در قالب گفت‌وگوی درونی و پرسش‌محور دنبال کنند، به‌ویژه علاقه‌مندان به مباحث اعتقادی، فلسفه‌ی دین و تأملات معنوی شخصی.

معرفی این کتاب در تاریخ ۵ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب در محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدر محضر او گفتم تو بخوان (جلد اول و دوم)
موضوعکلیات اسلام، اخلاق اسلامی، فلسفه قدیم، قرون وسطی و شرق
نویسندهحسن فیروزی
انتشاراتانتشارات آرنا
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۱/۱۵
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.