دانلود و خرید کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶) امیرحسین انبارداران
تصویر جلد کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)

کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)

امتیاز:
۳.۷از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)

وقتی می‌خواهیم از سرزمینی بهتر بدانیم باید قصه زندگی آدمهایش را بخوانیم. اگر چه می‌دانیم ورق، ورق تاریخ شرح حماسه‌های مردم این سرزمین است. اما شاید هیچ دورانی را مثل سالهای دفاع مقدس تجربه نکرده باشند. انگار در این سالهای فرماندهان به تنها چیزی که فکر نمی‌کردند پاداشهای دنیوی بود. نه مدالی به سینه داشتند و نه حرفهای عجیب و غریب می زدند، باور کردنی نیست که گاه تا آخرین لحظات زندگی برای عده‌ای ناشناس باقی می‌ماندند. قصه فرماندهان قصه واقعی مردان پارسا و شجاع این سرزمین است. این کتاب داستان زندگی سردار شهید حاج حسین بصیراست.
رد پای برهنه
شناسایی : ‌‫زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیات
گروه نویسندگان
ساعتَ ۱:۲۵ شب به وقت بغداد: خاطرات اسیر آزاد شده ایرانی عادل خانی
اسماعیل امامی
من از سی و سه نفر ( زندگی‌نامه خلبان یحیی پازوکی)
مصطفی محمدی
بلدچی؛ جلد دوم
اسماعیل سپه‌وند
ضربت متقابل: کارنامه عملیاتی لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص)
حسین بهزاد
اروند ما را با خود می برد
ساسان ناطق
وری وقت جنگه؛ خاطرات شفاهی اکبر کمالی
سیدقاسم یاحسینی
مهاجر مهربان
محسن مطلق
دلاور مرد سیستان؛ بر اساس زندگی سردار شهید میرقاسم میرحسینی (قصه‌ی فرماندهان ۲۲)
سارا عرفانی
گمشده من‏‫: سرگذشت قرارگاه سری نصرت و نقش شهید علی هاشمی به روایت دکتر محسن رضایی‏‫
محمدمهدی بهداروند
علی فیروزمندی
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

با سلام. از تلاش و زحمات مولف در نشر این اثر تشکر میکنم ولی متاسفانه این کتاب نتوانست حق مطلب را ادا کند‌. شایسته بود بکمک همرزمان شهید،فداکاری های شهید را مستند میکردید. در این کتاب اثری از مجاهدت های این

- بیشتر

کاشتکی بجای این شهید بزرگوار من شهید می شدم

seyfi
۱۳۹۴/۰۷/۰۹

کتاب خ‌وبی

او در بخشی از وصیتنامه‌اش خطاب به فرزندانش چنین نوشته است:‌ میوه‌های دلم! فرصت نشد که محبت خودم را به شما ابراز کنم و میزان علاقه‌ام را به شما بفهمانم. دلم می‌خواست در کنار شما توقف می‌کردم، ولی امروز جای توقف نبود. دلم می‌خواست خنده‌هایتان را ببینم، اما ناله‌های کودکانِ پدر از دست داده آرامم نمی‌گذاشت. دلم می‌‌خواست با شما بازی کنم، ولی یاد‌ آن بچه‌هایی که بابا در کنارشان نبود مرا به آتش می‌کشید. دلم می‌خواست با شما به گردش بروم، ولی امروز روز تفریح و گردش نبود. دلم می‌خواست در این چند صباح عمر با خانواده خود باشم، ولی یاد اسیرانمان در زندان‌های بغداد و دوری یاران و تنهایی برادران در جبهه نمی‌گذاشت.
Saied mahdi hosseini

۵۰%