معرفی و دانلود کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)

۳.۷ امتیاز(از ۶ رأی)
امیرحسین انبارداران

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)

وقتی می‌خواهیم از سرزمینی بهتر بدانیم باید قصه زندگی آدمهایش را بخوانیم. اگر چه می‌دانیم ورق، ورق تاریخ شرح حماسه‌های مردم این سرزمین است. اما شاید هیچ دورانی را مثل سالهای دفاع مقدس تجربه نکرده باشند. انگار در این سالهای فرماندهان به تنها چیزی که فکر نمی‌کردند پاداشهای دنیوی بود. نه مدالی به سینه داشتند و نه حرفهای عجیب و غریب می زدند، باور کردنی نیست که گاه تا آخرین لحظات زندگی برای عده‌ای ناشناس باقی می‌ماندند. قصه فرماندهان قصه واقعی مردان پارسا و شجاع این سرزمین است. این کتاب داستان زندگی سردار شهید حاج حسین بصیراست.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحاجی بصیر؛ سردار شهید حاج حسین بصیر (قصه ی فرماندهان ۲۶)
موضوعدفاع مقدس

۱۳۹۴/۰۷/۰۹

کتاب خ‌وبی

بریده‌هایی از کتاب

Saied mahdi hosseini
او در بخشی از وصیتنامه‌اش خطاب به فرزندانش چنین نوشته است:‌ میوه‌های دلم! فرصت نشد که محبت خودم را به شما ابراز کنم و میزان علاقه‌ام را به شما بفهمانم. دلم می‌خواست در کنار شما توقف می‌کردم، ولی امروز جای توقف نبود. دلم می‌خواست خنده‌هایتان را ببینم، اما ناله‌های کودکانِ پدر از دست داده آرامم نمی‌گذاشت. دلم می‌‌خواست با شما بازی کنم، ولی یاد‌ آن بچه‌هایی که بابا در کنارشان نبود مرا به آتش می‌کشید. دلم می‌خواست با شما به گردش بروم، ولی امروز روز تفریح و گردش نبود. دلم می‌خواست در این چند صباح عمر با خانواده خود باشم، ولی یاد اسیرانمان در زندان‌های بغداد و دوری یاران و تنهایی برادران در جبهه نمی‌گذاشت.
عطر شب‌بوها
شناسایی : ‌‫زندگینامه و خاطراتی از ۴۰ سردار شهید اطلاعات عملیات
گروه نویسندگان
چریک پیر
سیدولی هاشمی
زندان الرشید؛ خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه سردار علی اصغر گرجی زاده
محمدمهدی بهداروند
مسافر
داوود بختیاری دانشور
حماسه‌های ماندگار پایگاه یکم رزمی هوانیروز
بهرام مرادی
پرواز سفید؛ بر اساس زندگی شهید عبّاس بابایی (قصه‌ی فرماندهان ۴)
داوود بختیاری دانشور
ابراهیم کردستان
رضا رستمی
حمله هوایی به الولید (اچ -۳)
احمد مهرنیا
۱۳۳ نفر آخر: خاطرات اسیر آزاد‌شده ایرانی شریف صابری