خواندن نظراتمعرفی کتاب بهشت زیر قدمهایش؛ زندگینامه و خاطرات شهربانو سادات خانی (مادر شهیدان محمد و حسین دهلوی)
«بهشت زیر قدمهایش» زندگینامه و خاطرات شهربانو سادات حسن خانی، مادر شهیدان محمد و حسین دهلوی است که به همت گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی منتشر شده است.
«بار زندگی ما سنگینتر شد. با آمدن این بچه کار مادرم بیشتر شد، اما میگفت: به خاطر خدا تحمل میکنیم، این بچه کسی را ندارد. خدا خودش کمک میکند.
البته همه اهالی خانه ما به نوعی گرفتار بودند. مشکلات هر کس به نوعی بود. اما همه شاکر خدا بودند.
یادم هست در بدترین شرایط، همه اهل خانه به نماز خودشان مراقبت میکردند.
توی سرمای زمستان که همه جا را برف گرفته و یخ زده بود، به سختی وضو میگرفتیم و نمازمان ترک نمیشد.
خیلیها مثل ما بودند. با مشکلات دست و پنجه نرم میکردند، اما خدا را شکر میکردند. نمازشان هیچوقت ترک نمیشد.
یک روز مادرم گفت: اتاق رو تمیز کن مهمان داریم.
گفتم: ما که کسی رو نداریم، کی میخواد به ما سر بزنه؟
گفت: فامیلهای اون خانم که فوت کرده اومدن اینجا، میخوان بیان به این بچه سر بزنن.
چند دقیقه بعد سه تا خانم وارد اتاق ما شدند. سلام و احوالپرسی و تشکر و ...
معلوم بود خانمهای باشخصیتی هستند. هم باحجاب بودند، هم وضع مالی خوبی داشتند.
فاطمه خانم که بزرگ آنها بود، همینطور به من خیره شد!»
بعد آمد دست من را گرفت و گفت: عزیزم چند سالته، گفتم: سیزده چهارده سالمه.
کلی قربون صدقه من رفت و باهام حرف زد. وقتی هم که فهمید ما سادات هستیم بیشتر از قبل ما را تحویل گرفت!
به مادرم گفت: ما میخوایم بیایم خواستگاری. این دخترت رو برای پسرم میخوام!
بعد رو کرد به یکی از خانمهایی که همراهش بودند و با اشاره گفت: انگشترت رو بده.
او هم سریع انگشتر را درآورد و فاطمه خانم انگشتر را دست من کرد!
بعد هم با مادرم صحبت کرد و قرار خواستگاری و آوردن داماد و ... را گذاشت!
من هنوز نمیدانستم چه خبر شده؟! اینها آمده بودند به مادرم سر بزنند!؟ یکدفعه چی شد انگشتر تو دست من کردند!
وقتی که رفتند مادرم کلی با من صحبت کرد.
گفت: این خانوده رو میشناسم. اینها آدمهای خوبی هستند. سر به راه و خدا شناساند. اهل لقمه حلال هستند.
پسرشان هم معمار است. آدم خوب و درستی است. تو هم باید یه روزی ازدواج کنی. نمیتونی تا آخر پیش من بمونی.
برای قاتلم؛ زندگینامه و خاطرات سردار عارف شهید حاج علی محمدیپور
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
کد ۸۲
حجت خداگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
من زینبی امگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
سلامتی پدر و مادرهای شهدا صلوات...هر چی داریم از صبوری و بزرگواری اینها داریم
ایشان مادر بزرگ پدر من هستند
کوتاه بود ولی بسیاااااار جذاب لذت بردم ما مدیون صبر و فداکاری های مادران شهدا هستیم، خدا حفظشون کنه انشاالله و به ما جوونها توفیق بده پیرو راه شهدا باشیم....
عالی بودعالی
توصیه می کنم این کتاب را به عنوان کتاب تربیت فرزند مطالعه بفرمایید کتابهای تربیت فرزند زیادی را خوانده ام و درین باره سالها تحقیق کرده ام اما بیشتر کتابها شاخ و برگ تربیت فرزند را برجسته می کنند من نکته
احسنت به این پدر و مادر شهید گرانقدر و با ایمان که نتیجه این همه ایمان و اخلاص و تربیت درست شد دو فرزند شهید راه دفاع مقدس که برای این انقلاب خون دادن چه سعادتی از این بالاتر واقعا ساده زیستی
کتاب آموزنده و بسیار تاثیر گذار بود.
این کتاب عالیه حتما حتما حتما بخونید حتما خیلی خانمه صبور بوده من عاشق این کتابم👌👌👌🎉
چشم انتظار نظر مادرم
کتاب تاثیر گذار و آموزنده ای است.