معرفی کتاب چه کسی ماشه را خواهد کشید؟؛ بر اساس زندگی شهید غلامعلی پیچک (قصهی فرماندهان: جلد دوازده)
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چه کسی ماشه را خواهد کشید؟؛ بر اساس زندگی شهید غلامعلی پیچک (قصهی فرماندهان: جلد دوازده) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | چه کسی ماشه را خواهد کشید؟؛ بر اساس زندگی شهید غلامعلی پیچک (قصهی فرماندهان: جلد دوازده) |
| موضوع | دفاع مقدس |
| شابک | ۹۷۸-۹۶۴-۴۷۱-۹۰۰-۳ |
| تعداد صفحهها | ۷۱ صفحه |
| قیمت کتاب | ۹۹۰۰۰ تومان |
با احترام به شهید عزیز سبک نوشتار نویسنده سلیقه من نبود
نوع بیان نویسنده با سلیقه من همخوانی نداشت بنظرم کار جدی تری باید برای این شهید عزیز انجام شود
عالییییی
من از همین نویسنده قبلا یه کتاب خونده بودم، فکر نمیکردم قلم کتاب عوض شه. راستش برای خوندن کتاب خیلی ذوق داشتم. ۱۰ ۱۲ صفحهشو خوندم دیگه نتونستم ادامه بدم واقعا با قلم نویسنده نمیتونم کنار نمیام.
شیوه نگارش کتاب، شیوه ای جذاب، گیرا و در عین ادبی بودن، بسیار صمیمی بود. شیوه ای که نویسندگان کمتر از آن بهره می گیرند. نویسنده به زیبایی دست ما را گرفته بود و به دنبال قهرمان داستان می برد. سعی...بیشتر