کتاب تاریخچه جهان هستی
معرفی کتاب تاریخچه جهان هستی
نگرش ما به جهان پیرامون خود، مرتب عوض میشود. در ابتدای قرن قبلی، حتی نمیدانستیم که کهکشانهای دیگری هم وجود دارند. بعضی اخترشناسان برجسته فکر میکردند که جهان فقط از کهکشان راه شیری تشکیل شده است. کهکشان راه شیری بسیار بزرگ است و حدود یکصد میلیارد ستاره دارد و خیلی از آنها هم منظومه سیارهای دارند که حولشان میچرخد. میتوان چیزی بزرگتر از کهکشان راه شیری تصور کرد؟ امروزه میدانیم در محدوده جهان قابل رؤیت یا قابل رصد، حدود یکصد میلیارد کهکشان دیگر هم وجود دارد.
هدف از کتاب «تاریخچهی جهان هستی» دیوید لیث توصیف مرزهای علمی به زبان ساده و ایجاد پلی بین نظرات پیچیده و بیان ساده نتایج آنها است. این اثر درواقع بیان مطالب پیچیده کتاب اصلی و نظریه وی، به زبان ساده و همهفهم است.
دیوید لیث در این اثر هر آنچه در حهان هستی اتفاق افتاده و چرایی آن را بیان کرده است. به عبارت دیگر، این کتاب در باب کیهانشناسی است که باید از دیدگاه فیزیک به آن نگریسته شود.
مطالعه این اثر برای علاقهمندان به کیهانشناسی و نجوم جذاب خواهدبود.
این کتاب خیلی بهتون توصیه می کنم حتما بخونیدش از خوندنش لذت ببرید توصیه میشه به اونایی که علاقه به اختر شناسی دارند گذشته از آن منبع خوبی برای افزایش اطلاعات عمومی ما باشد
خوبع کتاب علمی جذابه برای خوندن
در بعضی قسمت ها خیلی تخصصی میشه و همچنین قسمت هایی از اخترفیزیک و کیهان شناسی رو توضیح میده که برای همه جذاب نیست. در حین خوندن برای خواننده مبهم هست که نویسنده میخواد چه چیزی رو توضیح بده و
عالی
این کتاب را واسه عموم خوب نیست وپیشنهاد نمیکنم.شفاف نبست. دید فیزیکی باید داشته باشی.