کتاب کتاب پنج حلقه
خواندن نظراتمعرفی کتاب کتاب پنج حلقه
میاموتو موساشی، سامورایی افسانهای ژاپن و رهبری نظامی با استراتژیهای بزرگ بود.
هنرهای وی از جمله نقاشی، مجسمهسازی و خطاطی در تاریخ این کشور بینظیر است. به دلیل مهارتی که میاموتو در شمشیرزنی داشت در ژاپن به او لقب «قدیس شمشیر» دادند.
کتاب«پنج حلقه» موساشی که در باب طریقت جنگآوری ساموراییها است، هنوز در ژاپن و کشورهای مختلف تدریس میشود. این اثر در چهار دفتر با نامهای «دفتر زمین»، «دفتر آب»، «دفتر باد» و «دفتر تهیا» تنظیم شده است که در هر دفتر قوانین خاص آن بخش را آموزش میدهد.
در بخشی از «دفتر زمین» میخوانید:
«طریقت جنگجو، پذیرشِ مداومِ مرگ است. هر چند که نه تنها جنگاوران، بلکه راهبان، زنان، دهقانان، و مردمانِ مسکین نیز آگاه گردیدهاند که به سببِ وظیفه یا از سرِ شرافت، بیدرنگ مهیای مرگ شوند؛ اما اینها چیز دیگری است. جنگجو متفاوت از این است، چرا که طریقت تدبیر با وارسیِ شیوهی فاتحان و پیروزمندان بنیاد نهاده شده است. به واسطهی پیروزیهای انفرادیِ شمشیرزنان یا با فرمانِ جنگهای بزرگ، ما میتوانیم بر قدرت و ناموریِ خود یا سرورانِ خود بیافزاییم. این، باور به تدبیراست.»
هاگاکوره: کتاب سامورایی
فرشتگان در منظومه الهیات آگوستین قدیسالیزابت کلاین
اقلیم داستانرضا صادقی شهپر
آنتولوژی شعر اجتماعی ایرانحافظ موسوی
جادوی قصه ها در هزار و یکشبمسعود میری
مواعظی درباره سفر پیدایشاریگن .
راز عمارت سرخای. ای. میلن
خاک آمریکاجنین کامینز
اگر از کتاب هنر جنگ لذت برده اید، حتما از این کتاب نیز لذت خواهید برد. در مورد استراتژی های جنگ به خوبی توضیح داده و در برخی بخش ها به نظرم برتر از هنر جنگ است. یکی از بهترین ترجمه
اول مانگای vagabond بخونید تا با زندگی موساشی آشنا بشید
این کتاب طریقت زندگی است. مشرق زمین همواره محل تولد بزرگ ترین انسان های این کره خاکی بوده، جایی که خورشید از آنجا طلوع می کند.
نمیدونم چرا مترجم سعی در استفاده از کلمات ادبیات کلاسیک داره و از حروف ساده و روان برای ترجمه استفاده نکرده ولی از اصل کتاب چیزی کم نمیکنه
خیلی خوبه که این کتابو دیدم، و میخوام هدیه بدم به یه عزیزززز که عاشق هنرهای رزمیه ژاپنیه ممنون طاقچه
کتاب عالی ترجمه بد به طوری که اصلا روان نیست و بعضی جمله ها معنا ندارند.
این کتاب باعث بوجود آمدن سوسای ایما(اووس) بزرگ شدش
ترجمش روان نیس انگار مترجم گوگل ترجمه کرده. جمله بندیشم تعریف خوبی نداره
من خیلی از این کتاب لذت بردم با خوندنش من به آن زمان ژاپن برد ولی اولای کتاب خیلی خلاصه بود توصیه میکنم که بخونینش
مگه کتاب ادبیات فارسیه که اینجوری ترجمه شده!! بچهها اگه ترجمه دیگه ای پیدا کردین بدون شک اونو بگیرین غیر از اینکه از متن ادبیاتی خوشتون میاد. نمونه رو بخونید حتما