معرفی و دانلود کتاب تکه ای از قلبم + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر روزگار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تکه ای از قلبم

«تکه‌ای از قلبم» اولین رمان و اثر مسحور کننده ریچارد فورد، برنده جایزه پولیتزر ۱۹۹۶ است که داستان دو مرد به نام‌های رابرت و سم را روایت می‌کند که اولی در جستجوی زنی و دومی به دنبال یافتن بخش گمشده خود سفری را آغاز کرده‌اند. آنها در خانه‌ای وهم‌آلود در جزیره‌ای ناشناخته در می‌سی‌سی‌پی یکدیگر را ملاقات می‌کنند و هردو به نحوی به چیزی که در جستجویش بودند می‌رسند. فورد در این داستان که پر از شخصیت‌های زنده و فضایی پرکشش و جذاب است از ترس‌های انسان و تنهایی و سرگردانی او سخن می‌گوید. فورد جایزه‌های بسیاری دریافت کرده و عضو انجمن نویسندگان آمریکاست. او کمک‌هزینهٔ تحصیلی گوگنهام، جایزهٔ ملی برای تحصیل در رشتهٔ هنر، جایزه پن/فاکنر برای داستان «خبرنگار ورزشی» و نیز جایزه پن/فاکنر و پولیتزر سال ۱۹۹۶ را برای رمان «روز استقلال» به دست آورده است. با این رمان‌ها و جایزه‌ها ریچارد فورد یکی از مشهورترین نویسندگان آمریکایی رمان و داستان کوتاه است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تکه ای از قلبم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:تکه ای از قلبم
تعداد صفحه‌ها:۳۹۴ صفحه
قیمت کتاب:۳۶۰۰۰ تومان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۱/۰۷/۱۶

متاسفانه ترجمه آقای آرش صفا از کتاب های اقای ریچارد فورد اصلا خوب نیستن. من ریسک کردم و کتاب‌ها رو در نمایشگاه‌خریدم. حالا هر سه تا کتاب فقط دکوری ان. حتی اصول اولیه ترجمه هم تو این کتاب‌ها رعایت نشده.