کتاب ادموند هوسرل: ایدهی پدیدهشناسی
معرفی کتاب ادموند هوسرل: ایدهی پدیدهشناسی
«ادموند هوسرل: ایدهی پدیدهشناسی»نوشته ای. دی. اسمیت از کتابهای مجموعه «متون محوری فلسفه» است که اندیشه و آرای ادموند هوسرل (۱۸۵۹-۱۹۳۸) ، فیلسوف تاثیرگذار آلمانی قرن بیستم را از خلال کتاب «ایدهی پدیدهشناسی» او بررسی کرده است.
این اثر هوسرل، ۵ درسگفتار است که در سال ۱۹۰۷ در دانشگاه گوتینگن ارائه کرده. هوسرل موضع خود را در پدیدهشناسی، پدیدهشناسی استعلایی مینامید. ای. دی اسمیت در این کتاب منظور از استعلایی بودن را از نظر هوسرل بیان کرده و اهمیت این نوع چشمانداز در فلسفه را از نظر هوسرل بررسی کرده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ادموند هوسرل: ایدهی پدیدهشناسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ادموند هوسرل: ایدهی پدیدهشناسی |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۹۹۶۵۰۷۶ |
| تعداد صفحهها | ۴۸ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه متون محوری فلسفه |
این کتاب برای من بسیار سنگین و غیر قابل فهم بود به عنوان دانشجوی فلسفه نتونستم ارتباط لازم رو باهاش بگیرم
یکی از بهترین متون فلسفی که موضوع پیچیده پدیدار شناسی هوسرل را به روشنی و با بیانی منطقی تبین و در حد بسیار عالی توضیح میدهد . به مترجم هم در این آشفته بازار نشر متون فلسفی باید برای این...بیشتر