«گویندهٔ اخبار سکوت کرده است!» مجموعه داستانهای کوتاهی از نویسنده معاصر ایرانی، مژگان بابامرندی است. تمام داستانها راوی اول شخص دارند و ماجراهای درباره اتفاقات ریز و درشت روزمره و دلمشغولیهای نوجوان امروزیاند.
مژگان بابامرندی، نویسنده داستان در حوزه کودک و نوجوان است. او متولد تهران، کارشناس ادبیات فارسی و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی است و هماکنون مشغول تحصیل در مقطع دکتر است.
بابامرندی برگزیده نخستین جشنواره ادبی «کام یوسف» برای کتاب «فقط بابا میتواند مرا از خواب بیدار کند»، برگزیده پنجمین جشنواره مطبوعات کودک و نوجوان و دوازدهمین جشنواره «کتاب سلام» برای کتاب «پدربزرگ سلام» شده است.
قسمتی از داستان «یک مسابقه خیلی مهم» را میخوانید:
«خواهر کوچکم نگاهم میکند. چشمهایش به رنگ عسل است. میگوید: «نمیآیی داداشی؟» دلم نمیخواهد از خانه بیرون بروم. خیلی وقت است که به مهمانی نرفتهام. اگر میشد مدرسه هم نمیرفتم. خوش به حال دانش آموزانی که تو فیلمها هستند و از طریق اینترنت درس میخوانند. میگویم: «مگر مامان نیست؟» میگوید: «نه!» خودم هم میدانم نیست. صبح زود رفت سراغ مادربزرگ. این روزها حالش خیلیبد است. میگوید: «مامان گفت که مرا برسانی. اما تا نزدیک مدرسه نیا. سر همان کوچه که لواشک میفروشند برو.» دلم میخواهد بگویم اصلاً نمیآیم. اما او کوچک است. میگویم: «تو هم مرا به خاطر جوشهایم مسخره میکنی؟»»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گوینده اخبار سکوت کرده است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.