کتاب انارهای ترک خورده
معرفی کتاب انارهای ترک خورده
«انارهای ترک خورده» مجموعه ده داستان کوتاه از نویسنده معاصر، حسین عباسی مود است.
بخشی از داستان «گوشت سگ» این مجموعه را میخوانید:
«پدرم خیلی کم حرف بود. به زور روزی ده کلمه باهام حرف میزد. با مادرمم همینطور.
حتی موقع دعواهای همیشگی شون به خاطر کرایه خونه و قسطهای سررسید شده
هم، فقط سرش رو پایین مینداخت و چیزی نمیگفت و مادرمم مثل مادهشیری که شکار بیرمقی پیدا کرده باشه، بهش حمله میکرد. هنوزم برام سوالِ که چطور میتونست بدون اینکه به روی خودش بیاره با سعهی صدر این حجم از توهین رو تحمل کنه و حتی گرهای هم به ابروهاش نیفته. تنها عکس العملی که هر از گاهی در برابر فوران خشم و غضب مادرم از خودش نشون میداد این بود که به بهونۀ قضای حاجت به دستشویی میرفت تا به خیال خودش با کشیدن چندین بارۀ سیفون برای چند ثانیه هم که شده سر و صدا و جیغ و دادهای مادرم رو تو گوشش خفه کنه و نشنوه.»
از نظر من کتاب بسیار قوی و جذاب است با خواندن اولین داستان احساس خواهید کرد در تمام لحظات دقیقا خود شما در وسط قصه هستید نویسنده بسیار چیره دست و خداوند کلام است تشکر برای انتشار این اثر فوقالعاده
داستان های خیلی قشنگی داشت وقلم نویسنده خوب روایتشون کرده بود. و تاثیر گذار بودن. ولی اخرا یه داستان هایی هم داشت که اونها هم خوب بودن ولی یکم روشنفکری داشتن که کلا خوب نبود و برای سنم نامناسب تر.
کتاب خوبی بود توصیه میکنم بخونین.☺
با اینکه داستان های کوتاه زیاد نمیخونم و خیلی برام جذاب نیستند ولی از این کتاب خیلی خوشم اومد خوندن اولین داستانش باعث شد تا آخرش پیش برم جالب بود
به نظر خوب بود معمولی
خوب بود
تم و شخصیت های داستان ها تکراری بودند . جمله بندی های طولانی ، استفاده از بعضی مفاهیم و کلمات غیراخلاقی و ریتم یکنواخت داستان ها رو دوست نداشتم. در کل به نظرم کتاب متوسطی بود .
مرد های داستان تو ی زندگی زناشویی خیلی تنها و ناراضی از زندگی زناشویی وبعد آنها می میرند تقریبا چهار داستانی که من خواندم همان مرد و زنان رو توی بقیه داستان ها دیدم با یه سرنوشت که یه جوری
عالی
من کتابو تا نیمه ها خوندم چون دوسش نداشتم. از نظر ویرایشی هم خیلی مشکل داره.