با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

دانلود و خرید کتاب معلّم فراری
بر اساس زندگی شهید محمّدابراهیم همّت (قصهی فرماندهان ۳)
نویسنده: رحیم مخدومی
۴٫۳ از ۲۰ نظر
۴٫۳ از ۲۰ نظر
برای خرید و دانلود کتاب معلّم فراری نوشته رحیم مخدومی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب معلّم فراری
مجموعه ۲۸ جلدی «قصه فرماندهان» که به همت انتشارات سوره مهر تهیه و تدوین شده است. سرگذشتهایی داستانگونه از زندگی فرماندهان شهید هشت سال دفاع مقدس را روایت میکند. اطلاعات این مجموعهها از مصاحبه با همرزمان، خانوادهها و دوستان این شهدای گرانقدر گردآوری شده و به قلم توانای نویسندگان فعال حوزه دفاع مقدس به رشته تحریر درآمده است.
«معلّم فراری» داستان زندگی فرمانده شهید محمّدابراهیم همّت، را روایت میکند.
سایر کتابهای رحیم مخدومی
تعداد صفحات | ۸۰ صفحه |
نوع فایل | EPUB |
تاریخ انتشار | ۱۳۹۲/۰۵/۱۰ |
شابک | undefined |
مشاهده همه نظرات (۷)سلام این کتاب رو من نسخه چاپیش رو خوندم شخصیت شهید همت واقعا شخصیت بسیار پر جاذبهای است شهید همت نشانگر کسی است که چیزی از خود ندارد و تماما برای خدا زندگی میکند زندگی پر از اخلاص
بسم الله الرحمن الرحیم خداوند منان را شکر میگویم که توفیق خواندن این کتاب و آشنایی با زندگی این شهید والا مقام را داشته ام من به شخصه نگاهم به زندگی و سبک زندگی ام را مدیون این شهید بزرگوار هستم
بسم الله احتمالا اسم شهید همت را زیاد شنیده باشید منم همینطور،البته بیشتر از طرف استادم ولی تقریبا هیچی از ایشون نمیدونستم مشتاق شدم بفهمم کیه این حاج همت که اینقدر شیفته داره.. کتابی مختصر و مفید خوشخوان و سریع:) با حاج همت آشنا بشید🍃
بسیار کتاب خوبی بود و توانسته بود تا قسمتی شخصیت جذاب شهید همت را به ما نشان دهد انشا ا.. که بتوانیم ویژگی های شخصیتی خوب این شهید را در خود پرورش دهیم
خاطرات شهید بسیار زیباست درضمن قلم آقای مخدومی هم جذابیت کتاب رو بیشتر کرده
اگرچه با ابعاد تازهای از شخصیت شهید در این کتاب آشنا شدم اما میزانمعرفی شهید بسیار ناقص بود.
وقتی در مقدمه ی کتاب ما چگونه ما شدیم صادق زیبا کلام دیدم که این کتاب به روان گرانقدر این شهید تقدیم شده خیلی متعجب شدم چرا که از فرد لیبرالیسم و متعصبی چون زیباکلام شاید این انتظار نمی رفت