معرفی و دانلود کتاب باغ انگور باغ سیب باغ آیینه؛ مجموعه‌ی بانوی ماه ۴ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب باغ انگور باغ سیب باغ آیینه؛ مجموعه‌ی بانوی ماه ۴
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب باغ انگور باغ سیب باغ آیینه؛ مجموعه‌ی بانوی ماه ۴

۳.۷ امتیاز(از ۱۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب باغ انگور باغ سیب باغ آیینه؛ مجموعه‌ی بانوی ماه ۴

«باغ انگور باغ سیب باغ آیینه» چهارمین اثر از مجموعه کتاب‌های «بانوی ماه» است. این مجموعه به گفتگو با همسران سرداران و فرماندهان شهید هشت سال دفاع مقدس پرداخته است. بی‌شک این بانوان صبور و فداکار ناگفته‌های بسیاری از همسران شهید خود داشته و دارند که شنیدنش برای علاقه‌مندان و عاشقان بسیار شیرین خواهدبود. این دفتر، گفت‌وگوی مرتضی سرهنگی و احد گودرزیانی با صفیه مدرس، همسر سردار شهید مهدی باکری است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب باغ انگور باغ سیب باغ آیینه؛ مجموعه‌ی بانوی ماه ۴ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابباغ انگور باغ سیب باغ آیینه؛ مجموعه‌ی بانوی ماه ۴

بسیار بسیار عالی بود و زیبا

scarlet holmes
مطمئن نیستم.
۱۴۰۲/۱۰/۰۱

کتاب خوبی بود.نمیخوام به عقیده های بقیه توهین کنم ولی کلا از سبک این نویسنده خیلی خوشم نمیاد بیشتر دوست دارم که فقط خود همسر شهید صحبت کنه و همه ی حرف های دل خودشو بگه ولی در این کتاب...بیشتر

۱۴۰۵/۰۳/۰۹

شبیه خلاصه رمانهایی است که درباره شهدا این روزها از زبان همسر شهدا نوشته می‌شود. مختصر و مفید. مثل زندگی شهید مهدی باکری. راهت پر رهرو…

مرجان 🌱
۱۴۰۴/۱۱/۰۴

کتاب شامل یک گفت و گو کوتاه با همسر شهید و یک بیوگرافی مختصر از شهید هست.فیلم موقعیت مهدی رو پیشنهاد می کنم.

بریده‌هایی از کتاب

zaraakra
آقا مهدی گفته بود: «ازدواجم به خاطر خدا است، به خاطر اسلام است. معیارهایی که می‌خواهم در ایشان یافتم و مطمئن هستم ایشان همراه و هم‌عقیده من در زندگی است.»
zaraakra
. یک بار خودکاری از میان وسایلش برداشتم که بنویسم. وقتی متوجه شد نگذاشت با آن بنویسم. گفت: «خودکار مال من نیست، مال بیت‌المال است.» گفتم: «می‌خواستم دو سه کلمه بنویسم!» گفت: «اشکال دارد!»
ترنج
یک جلد کلام‌الله مجید و یک اسلحه کلت.
Ati
وقتی خیلی عصبانی بود و می‌خواست خطاب به کسی خیلی جدی حرف بزند، به او می‌گفت: «مؤمن خدا» یا «پدرآمرزیده»!
shariaty
خلاصه در ذهن خودم برای مهریه این را در نظر داشتم: یک جلد کلام‌الله مجید و یک اسلحه!
shariaty
وقتی آقا مهدی مسئله را مطرح کردند، گفتم: «هر چه شما بگویید، من قبول دارم.» و خوشبختانه همان چیزی که در ذهن من بود گفت؛ یک جلد کلام‌الله مجید و یک اسلحه کلت.
shariaty
مهریه همسرش یک جلد قرآن بود و یک اسلحه کمری: «میان ما آنچه پیوندمان می‌دهد ایمان به خداست و مبارزه در راه او.»
shariaty
در عملیات خیبر حمید، برادر مهدی، به شهادت رسید. مهدی حتی برای شرکت در مراسم بزرگداشت برادر هم جبهه را ترک نکرد.
حنانه
آقا مهدی می‌گفت: «دنیا مثل شیشه‌ای می‌ماند که یک‌دفعه می‌بینی از دستت افتاد و شکست!»
ترنج
حتی در عید نوروز آقا مهدی اول به دیدار خانواده شهدا می‌رفت و بعد از آن به خانواده و فامیل خود سر می‌زد.