معرفی و دانلود کتاب سرمایه‌ی اجتماعی و مشارکت زمینه‌ساز توسعه‌ی پایدار pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب سرمایه‌ی اجتماعی و مشارکت زمینه‌ساز توسعه‌ی پایدار

کتاب سرمایه‌ی اجتماعی و مشارکت زمینه‌ساز توسعه‌ی پایدار

۴.۰(از ۲ امتیاز)
محمدحسین حقی‌زاده
categoryدسته‌بندی:
جامعه‌شناسی

معرفی کتاب سرمایه‌ی اجتماعی و مشارکت زمینه‌ساز توسعه‌ی پایدار

مشارکت مردم در تصمیم‌گیری‌های اجتماعی یکی از عوامل مهم زمینه‌ساز توسعه پایدار در هر جامعه است. جامعه‌ای که بخواهد به توسعه پایدار دست پیدا کند، باید زمینه‌های استفاده حداکثری از سرمایه‌های اجتماعی و مشارکت حداکثری افراد را در ساخت جامعه فراهم کند و این امر از طریق جذب سرمایه‌های اجتماعی موثر است. در کتاب حاضر نویسنده کوشیده است تا زمینه‌های استفاده بهینه از سرمایه‌های اجتماعی و جذب حدکثری افراد را واکاوی کند. مفهوم سرمایه اجتماعی و نظریه‌های جمعه‌شناسان درباره آن سطوح سرمایه اجتماعی، عناصر و مولفه‌های سرمایه‌های اجتتماعی، تعارف سرمایه اجتماعی و مسئله مشارکت اجتماعی و ضرورت آن برای توسعه پایدار از مباحث مهم این کتاب‌اند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سرمایه‌ی اجتماعی و مشارکت زمینه‌ساز توسعه‌ی پایدار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابسرمایه‌ی اجتماعی و مشارکت زمینه‌ساز توسعه‌ی پایدار

اقتصاد کلان و آسیب های اجتماعیتصویر جلد کتاب اقتصاد کلان و آسیب های اجتماعی
حسن درگاهی
سرمایه فراموش شدهتصویر جلد کتاب سرمایه فراموش شده
محسن گودرزی
سیاست‌گذاری سرمایه‌ی انسانی در ایرانتصویر جلد کتاب سیاست‌گذاری سرمایه‌ی انسانی در ایران
علی‌رضا حیدری
زک کهکشانی؛ جلد یازدهمتصویر جلد کتاب زک کهکشانی؛ جلد یازدهم
ری اورایان
تأملی بر عقب ماندگی ماتصویر جلد کتاب تأملی بر عقب ماندگی ما
حسن قاضی‌مرادی
دولت صنفی؛ تأملی در اصول و امکان تحقق (جلد اول)تصویر جلد کتاب دولت صنفی؛ تأملی در اصول و امکان تحقق (جلد اول)
جی. ار. استرلینگ تیلر
تئوری انتخاب برای والدین و نوجوانانتصویر جلد کتاب صوتی تئوری انتخاب برای والدین و نوجوانان
ویلیام گلسر
خرد تیم هاتصویر جلد کتاب خرد تیم ها
بهزاد شوقی
بررسی کارکردهای «انواع عقل» در سیاست‌گذاری عمومی جمهوری اسلامی‌ ایرانتصویر جلد کتاب بررسی کارکردهای «انواع عقل» در  سیاست‌گذاری عمومی جمهوری اسلامی‌ ایران
حسین قریب
مکتب‌های اقتصادی (جلد اول)تصویر جلد کتاب مکتب‌های اقتصادی (جلد اول)
سید‌حسین میرجلیلی
۵۸ راه درمان موثر سرطانتصویر جلد کتاب ۵۸ راه درمان موثر سرطان
ویکتوریا فرچایلد پرتر
درآمدی بر امنیت داخلی جمهوری اسلامی ایرانتصویر جلد کتاب درآمدی بر امنیت داخلی جمهوری اسلامی ایران
رضا احمدی
غلبه برانواع حساسیتتصویر جلد کتاب غلبه برانواع حساسیت
محمود ثابت‌نژاد
حکمرانی و مدل های آن با نقش مدیریت دولتی و قانونتصویر جلد کتاب حکمرانی و مدل های آن با نقش مدیریت دولتی و قانون
کریم رضایی‌زاده
توسعه‌ی اقتصادی با رویکرد منطقه‌ای، نهادی و تاریخیتصویر جلد کتاب توسعه‌ی اقتصادی با رویکرد منطقه‌ای، نهادی و تاریخی
ریچارد گروبوسکی
برنامه ریزی راهبردی سناریو محورتصویر جلد کتاب برنامه ریزی راهبردی سناریو محور
برهارد شوینکر
فرهنگ سازمانی و توسعه خرد سازمانیتصویر جلد کتاب فرهنگ سازمانی و توسعه خرد سازمانی
ناهید محمدی
روایت ایرانی جامعه‌شناسی دین (جلد یکم: مبانی)تصویر جلد کتاب روایت ایرانی جامعه‌شناسی دین (جلد یکم: مبانی)
حسن محدثی‌گیلوایی
اقتصاد شهری و منطقه ای نوینتصویر جلد کتاب اقتصاد شهری و منطقه ای نوین