معرفی و دانلود کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)subscriptionAvailable

۵.۰ امتیاز(از ۴ رأی)
حسین وحید خراسانی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)

«حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)» به کوشش واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر (عج) حاوی سخنان ارزشمند آیت‌الله العظمی وحید خراسانی است که به معرفی مختصری از دریای بیکران وجود حضرت مهدی (عج) می‌پردازد و دیدگاه تازه و جدیدی به انسان می‌بخشد که تا مدت‌ها ذهن را درگیر بزرگی روح آن بزرگوار می‌کند...

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب حدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابحدیث لوح (مجموعه‌ای از سخنرانی‌های مهدوی و ولایی حضرت آیت‌الله العظمی وحید خراسانی)
موضوعحدیث، کلام و عقاید
نویسندهحسین وحید خراسانی
انتشاراتانتشارات موعود عصر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۸/۱۱/۱۷
فرمت کتابPDF

شهرام
۱۳۹۷/۰۶/۱۱

برای بنده که از علوم دینی بهره زیادی نبردم (متاسفانه)، کتابی در افق‌های بسیار دور هست. برخی مطالب کتاب رو حتی نمی‌تونم دنبال کنم! چه برسه به اینکه درک کنم. اما خب برخی از مطالب هم بسیار رسا و تاثیر...بیشتر

mahdi.ch73

گزیده کتاب پس از غروب
یوسف غلامی
ثمراتی از بذل مهجه در کربلای ثارالله
حسن انصاری زاده
آموزه های معرفت؛ شرح دعای ابوحمزه ثمالی (جلد دوم)
سیدمحمدمحسن حسینی طهرانی
غرائب قرآن و قرناء آن
حسین درگاهی
الصحیفة السجادیة الکاملة
احمد مهدوی دامغانی
درآمدی بر مقامات سلوک از منظر قرآن و اهل بیت (ع)
حسین روحانی‌نژاد
موسوعة الامام المنتظر (عج)؛ جلد پنجم