معرفی و دانلود کتاب عکاسی خیابانی + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر تيسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عکاسی خیابانی

طی چند سال گذشته عکاسی خیابانی به‌طور گسترده‌ای به‌عنوان یک شیوه و سبک در جهت بیان مفاهیم، تولید محتوا و تصویر و نحوه نگرش افراد به جامعه و اشخاص پذیرفته شده و مورد توجه و اقبال گستردۀ مردم و جامعۀ عکاسی قرار گرفته‌ است. به لطف پیشرفت تکنولوژی این رویکرد نمود بیشتری نیز پیدا کرده است. در عکاسی خیابانی عکاسان صاحب سبک و بسیار معروفی فعالیت نموده‌اند؛ از هنری کارتیه برسون فقید گرفته تا مارتین پار، ویویان مایر، دیان اربوس، الکس وب، بروس گیلدن و بروس داویدسون و گری وینوگراند، اما گرفتن عکسی هم‌سطح، متفاوت و یا مشابه با کارهای این بزرگان و پا گذاشتن در جای پای آنان، بسیار دشوار و از طرفی نیازمند بررسی آثار آنها، دانش، خلاقیت، پشتکار، تجربه و همچنین نگاهی متفاوت است. کتاب «عکاسی خیابانی» اریک کیم یک کتاب عکاسی در چهار کتاب است و با این که درباره عکاسی خیابانی نوشته شده است، بسیاری از مباحث آن می‌تواند الهام‌بخش تمامی عکاسان باشد. از این کتاب به عنوان یک منبع ارزشمند بهره ببرید و ایده‌ها و دیدگاه‌های خودتان را به آن اضافه کنید. در این اثر مفاهیم اولیه عکاسی خیابانی، تمرینات برای غلبه بر ترس از عکاسی خیابانی، دستورالعمل یک پروژه عکاسی خیابانی و شگردهای موفقیت عکاسی خیابانی در شبکه های اجتماعی را خواهید خواند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عکاسی خیابانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعکاسی خیابانی
فرمت کتابEPUB

Mohammadhossein Abdi
مطمئن نیستم.
۱۳۹۹/۰۳/۲۲

مطالب این کتاب تنها جمع آوری نوشته های نویسنده است که در وبلاگ شخصی خود قرار داده است.اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید به وبلاگ نویسنده(eric kim) مراجعه کنید.

saeed kiaee
۱۳۹۸/۰۳/۱۷

یکی از کاربردی‌ترین کتاب‌های عکاسی بود که خوانده‌ام. مهم‌ترین خصیصه‌ی آن تجربی بودن محتواهای ارائه شده بود.

فرو
۱۴۰۰/۱۱/۱۴

مطالبی که توش گفته شد به نظرم به درد هنرمندهای شاخه های دیگه هم میخوره. نه تنها هنرمندها که یه سری از توصیه هاش به رشد فردی هم کمک میکنه و اینم جالب بود برام. توصیه میکنم بخونید حتما.

اَلِف
۱۴۰۳/۰۱/۲۴

خود نویسنده استاد این حوزه نیست و در حال یادگیریه ولی خودش به این موضوع اشاره کرده که خواننده درک درستی از چیزی که می‌خونه داشته باشه اریک کیم دانشجوی جامعه‌شناسی بوده و گفته‌هاش توی این ۴کتاب بیشتر از اینکه تخصصی عکاسی...بیشتر

M.M. SAFI

۱۴۰۰/۰۳/۲۲

اوایل کتاب خوب بود و هرچه به فصل های پایانی نزدیک تر می شد کتاب بد تر می شد

miss_yalda
۱۳۹۹/۱۰/۰۶

کتاب بسیار ساده و کاربردی، هم زبان نویسنده و هم ترجمه روان و عالیه.

بریده‌هایی از کتاب

FerFerism
برخی از عکاس‌های خیابانی که می‌شناسم، می‌گویند که عکس خیابانی باید بی‌هوا و بدون اجازه از موضوع گرفته شود.
هنگام عکاسی خیابانی باید به دنبال چه باشید
FerFerism
آیا یک عکس خیابانی الزاماً باید در مکانی کاملاً عمومی یا فضای باز گرفته شود؟ من فکر می‌کنم لزومی ندارد همیشه این‌گونه باشد. به‌عنوان مثال، مترو
FerFerism
تصور غلط دیگری که در عکاسی خیابانی وجود دارد و من با آن اختلاف‌نظر دارم، این است که عکس خیابانی به حضور مردم نیاز دارد. بهترین گواه برای این مدعا که عکاسی خیابانی نیاز به حضور مردم ندارد، اوژن اتژه، یکی از پدران و بنیان‌گذاران این نوع عکاسی، است.
اسب دریایی
باور دارم که عکاسی خیابانی به هر حال به گونه‌ای نیازمند چیزی است که اثبات‌کننده و نشان‌دهنده حضور انسان یا اجتماع است.
اسب دریایی
عکاسی خیابانی برای من فقط عکاسی نیست. این یک روش زندگی است. عکاسی خیابانی به من شانس ماجراجویی بیشتر را می‌دهد. عکاسی خیابانی به من کمک می‌کند تا زیبایی دنیوی و عادی را درک کنم. عکاسی خیابانی به من کمک می‌کند تا احساساتم از دنیا را از طریق عکس‌هایم شرح دهم. عکاسی خیابانی باعث می‌شود من احساس سرزندگی کامل‌تری کنم.
Aliz
«چشم‌ها پنجره‌هایی به روح انسان هستند.»
آیدا قاینی
یک اصل به نام «قانون ده‌هزار ساعته» وجود دارد که می‌گوید قبل از آنکه بخواهید در هر زمینه‌ای «استاد» شویم، نیاز به ده‌هزار ساعت تمرین دارید؛
REZA
REZA
عکاسی خیابانی مستندسازی بشریت است.