معرفی و دانلود کتاب عکاسی دیجیتال pdf + خلاصه رایگان

مجموعه آموزش مشترک رشته‌های هنر

۲.۴ امتیاز(از ۷ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عکاسی دیجیتال

کتاب عکاسی دیجیتال نوشته مهرداد احمدی شیخانی و مرجان کشاورزی جلد ۲ از مجموعه مجموعه آموزش مشترک رشته‌های هنر انتشارات فرهنگ صبا است. کتاب‌های این مجموعه با این هدف نوشته شده‌اند که مدرسین، دانشجویان و هنرجویان با سهولت بیشتری به اطلاعات لازم دسترسی پیدا کنند و یافتن هر موضوع در آن به سادگی امکان‌پذیر باشد.

کتاب‌های مجموعه آموزش مشترک رشته‌های هنر با همکاری بهترین متخصصان این رشته تالیف شده‌اند و می‌توانند تمام اطلاعات مورد نیاز متخصصان و علاقه‌مندان را در اختیارشان قرار دهند.

این مجموعه براساس روش‌های آموزش نوشته شده است و می‌تواند برای مدرسان رشته‌های هنر هم یک راهنمای خوب باشد.

خواندن کتاب عکاسی دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام دانشجویان و متخصصان رشته‌های هنر و به ویژه عکاسی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عکاسی دیجیتال و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعکاسی دیجیتال
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۱۰/۲۹
فرمت کتابPDF

بهنام حبیب پور
۱۳۹۹/۱۱/۰۲

کتاب های هند بوک خانم کشاورزی عالی هستش. واقعا ممنونم ازشون.

مطمئن نیستم.
۱۴۰۳/۰۱/۰۴

کتاب کمی قدیمیه و نکات فتوشاپ خیلی خیلی کم به سبک ویندوز خیلی قدیمی بهتون نشون میده من خودم از توش فقط دوتا نکته متوجه شدم یکی راجب بدنه دوربین بود و یکی دیگه اش یه تمرین جالب بنظرم کتاب قوی نبود