معرفی و دانلود کتاب عکاسی معماری pdf + خلاصه رایگان

دوازده دیدگاه

۳.۱ امتیاز(از ۱۸ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب عکاسی معماری

کتاب عکاسی معماری نوشته آکیکو بوش است این کتاب را محمد خدادادی مترجم‌زاده ترجمه کرده است. شامل شیوه کار دوازده عکاس صاحب سبک در زمینه عکاسی معماری را بررسی می‌کند. هر یک از این عکاس‌ها با پیشینه‌های متفاوت هنری و مهندسی به عکاسی معماری روی آورده‌اند و آن را به عنوان کار حرفه‌ای خود برگزیده‌اند.

درباره کتاب عکاسی معماری

آکیکو بوش در مقدمه کتاب اطلاعات مهمی درباره شکل‌گیری عکاسی معماری، از‌‌ همان ابتدای پدیداری آن در قرن نوزدهم در سال‌های میانی قرن بیستم به دست می‌دهد. سپس به بررسی آرا، شیوه کار و نمونه عکس‌های عکاس‌ها می‌پردازد. او در گذار از این ۱۲ گفتار، نکته‌هایی ظریف را از زبان عکاسان، معماران، و منتقدان درباره عکاسی، معماری مدرن و سبک بین المللی در سال‌های سرنوشت ساز ۱۹۳۰ تا ۱۹۸۰ بازگو می‌کند.

خواندن کتاب عکاسی معماری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به تمام علاقه‌مندان به عکاسی و معماری و پژوهشگران این رشته پیشنهاد می‌کنیم

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب عکاسی معماری و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابعکاسی معماری
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۴/۰۹
فرمت کتابPDF

mobina
۱۴۰۰/۰۲/۰۵

بوش در این کتاب سبک ۱۲ عکاس مشهور معماری را بررسی کرده و در خلال آن نیز نقل قول‌هایی از معماران و عکاس‌ها و نگرش‌ شخصی آنها در باب عکاسی معماری مدرن به کار برده؛ بعنوان مثال بیل هدریچ حضور...بیشتر

Seraj
مطمئن نیستم.
۱۴۰۴/۱۲/۲۰

فارسی، زبان مادری من هست؛ اما متن این کتاب از کلمات ادبی و جمله‌بندی‌های سنگینی استفاده کرده که برای من سخت بود تا خط به خط بفهمم چی میگه! ترجمه باید روان و قابل درک باشد نه فقط معادل فارسی...بیشتر