کتاب عکاسی مد
معرفی کتاب عکاسی مد
کتاب عکاسی مد نوشته ریکاردو مگیاتو، تکنیکها، ترفندها و رازهایی برای وارد شدن به دنیای عکاسی مد را به علاقهمندان این حرفه آموزش میدهد.
عکاسی مد نوعی از عکاسی است که هدفش نشان دادن لباس، زیورالات، سبک زندگی و موارد مصرفی انسانها به روشی متفاوت است.
این که چطور این سبک از عکاسی را آغاز کنید.، چگونه اعتمادسازی کنید و چطور در این حرفه به پیش بروید. همگی به صورت گام به گام در این کتاب بیان شده است.
خواندن کتاب عکاسی مد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای مبتدیان نوشته شده و حتی کسانی که چیزی از عکاسی نمیدانند می توانند خواندن آن را شروع کنند.
درباره ریکاردو مگیاتو
ریکاردو مگیاتو بعد از سالهای زیادی که صرف برنامهریزی برای بازیهای ویدئویی، شبیهسازی نظامی و سیستمهای هوشمند مصنوعی کرد، وارد دنیای موسیقی میشود، جایی که در آن بهعنوان یک تولیدکنندۀ پرسابقه کار میکند، هنرمندان را آماده میکند و آنها را راه میاندازد، آهنگهای ریتمیک برای رقص و ریمیکسهایی را میسازد که رتبههای برتری در ایتالیا و نصف اروپا دارد. درعین حال، مینویسد و مینویسد. آن را خیلی دوست دارد. یک روز خوب، او همه چیز را رها میکند و در دنیای دیگری در همان سطح قدم میگذارد. دنیای ناشران!
مگیاتو تا امروز بیش از ۲۰ کتاب نوشته و مهمان برنامههای رادیویی و تلویزیونی زیادی بوده است، و با دهها مجلۀ ایتالیایی و بین المللی همکاری کرده است. ازجمله: رولینگ استونز، پانوراما، جی کیو و ویرد.
او چندین سال است که عکاسی میکند و شاید به همین دلیل است که معتقد است عکس ارزشی برابر با هزار کلمه دارد.
واقعا وقت تلف کنیه خوندن کتاب ترجمه ضعیف صفحه بندی افتضاح... حتی یه ویرایش ساده رو متن انجام نشده. بدون حتی یه نمونه عکس... اگه تو طاقچه بینهایت نبود و براش هزینه میکردم قطعا جا داشت شکایت کنم.