معرفی و دانلود کتاب تجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیک + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب تجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیکsubscriptionAvailable

کتاب تجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیک

۱.۵ امتیاز(از ۲ رأی)
انتشارات:
نشر تيسا

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیک

اتنوگرافی یا قوم‌نگاری پژوهشی است که آن را باید زیست. در این کتاب، مایکل د. جکسون استاد ممتاز دانشگاه هاروارد علاقه‌مندان به این حوزه و دانشجویان رشته علوم اجتماعی و انسان‌شناسی را به دنیای اتنوگرافی می‌برد. ایزدی جیران، مترجم این کتاب عقیده دارد که جکسون یکی از نمونه‌های تحسین‌برانگیز یک اتنوگرافر قدرتمند، خلاق و الهام‌بخش است. او ۴۵ سال است در میان کورانکوهای آفریقای غربی در عرصه اتنوگرافی قلم می‌زند، شاعر و رمان‌نویس است و در میان انسان‌شناسان دیگر، به منابع فلسفی و ادبی تسلط کم‌نظیری دارد. دو اثر اتنوگرافیک او «مسیرهایی رو به یک روشن‌گاه (۱۹۸۹)» و «در سیرالئون (۲۰۰۵)» برندهٔ «جایزهٔ ویکتور ترنر برای نوشتار اتنوگرافیک» شده‌اند. این اثر جکسون، «تجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیک» پر از نکات تأمل‌برانگیز است، نکاتی که می‌توانند به ما بگویند حقیقت اتنوگرافی چیست و چگونه باید در این عرصه کار کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتجربه‌گرایی رادیکال؛ درباره‌ی کار و نوشتار اتنوگرافیک
فرمت کتابEPUB

فائزه
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۱۲/۲۵

برای من خیلی سودمند نبود و بسیار فلسفی نوشته شده بود. کاش به گفته‌ی خودش در مقدمه که باید برای کار اتنوگرافی فلسفه را زمینی کنیم وفادار می‌ماند.

بریده‌هایی از کتاب

ali504
اگر شیوه‌ای از اندیشه وجود داشته باشد که برای تمامی افراد در تمامی جوامع و در تمامی دوره‌های تاریخی مشترک باشد، آن مقایسه است. مقایسه، همچنان‌که کینز معتقد است، هر دوی مقایسهٔ «مثبت» و «منفی» را در بر می‌گیرد، شناسایی شباهت‌ها و تفاوت‌ها بین چیزهای مورد مقایسه (۱۹۲۱). حضور همه‌جایی و قلمروی استدلال مقایسه‌ای، آن را تبدیل به نقطه عزیمت مفیدی در تلاش‌مان برای بررسی شباهت‌ها و تفاوت‌ها، نه تنها بین علم انسان‌شناختی و ادبیات انسان‌شناختی، یا اندیشهٔ مدرن و بدوی، بلکه بین اندیشهٔ انسان‌شناسان و اندیشهٔ افراد مورد مطالعه می‌کند.
زندگی سراسر فهم مسئله است
نعمت‌الله فاضلی
بازنمایی فضاهای شهری در هنر و ادبیات ( جلد اول)
بهمن نامور مطلق
داستان معرفت تاریخی در سه پرده
سیدرضا وسمه‌گر
تحلیل گفتمان چیست؟
استفنی تیلور
درسنامه طلایی پاتولوژی (جلد اول)
خدیجه عسگری