معرفی و دانلود کتاب از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران) + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران)
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران)

۴.۰(از ۴ امتیاز)
مهدی مظفری ساوجی

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران)

«از نو غزل» منتخبی از۱۰۲ غزل شاعران جوان امروز است. این اثر از مجموعه‌های موفق شعر منتخب است و انتخاب اشعار در آن، بیشتر براساس معیارهای اصیل و رسمی شعر بوده‌است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:از نو غزل (گزیده غزل جوان ایران)
موضوع:شعر معاصر
تعداد صفحه‌ها:۲۲۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۵۶۵۰۰ تومان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۲/۰۱/۱۳

به دلیل تغییر زبان شاعران در دهه ۸۰ و ۹۰ خیلی بهتر بود که اشاره بشه که این کتاب از لشعار دهه ۴۰ و ۵۰ نوشته شده زبان اشعار با شعر نوین امروز فاصله داره ممنون

مرضیه سادات هاشمي
۱۴۰۱/۱۱/۰۳

شعرهای خوب از شاعران خوب

بریده‌هایی از کتاب

می‌خواهمت از جان و دل اما نمی‌دانی
که دل‌شکسته‌ام و از دل شکسته‌تر قلمی دارم
tasnim
اگرچه در نظر خلق اهل پرهیزیم به یاد گوشۀ چشم تو اشک می‌ریزیم ... شنیده‌ایم که فصل بهار می‌آیی چقدر برگ به این شاخه‌ها بیاویزیم؟!
کسی که کار جهان لنگ می‌زند بی او فرشته نیست، پری نیست، حور نیست، زن است
هیچــ🌱ـــــ
خود را شبی در آینه دیدم دلم گرفت از فکر اینکه قد نکشیدم دلم گرفت از فکر اینکه بال و پری داشتم ولی بالاتر از خودم نپریدم دلم گرفت از اینکه با تمام پس‌انداز عمر خود حتی ستاره‌ای نخریدم دلم گرفت
او هم درست مثل غم تو همیشه هست حتی اثر نکرده مرور زمان به ماه
هیچــ🌱ـــــ
چه روزها که یک به یک غروب شد نیامدی چه اشک‌ها که در گلو رسوب شد نیامدی خلیل آتشین‌سخن، تبربه‌دوش بت‌شکن خدای ما دوباره سنگ و چوب شد نیامدی
من ولی هرگز فراموشت نخواهم کرد مرد
sama
به فریاد از خدا پرسیدم: آخر چیست فرجامم؟ زمین با پوزخندی گفت: خواهی رفت در کامم!
تو همان شعر ناگزیری و من باز هم بغض الکنم جاری‌ست