معرفی کتاب دیزی و دردسرهای غول بودن (۳)
دیزی دختر بچه بازیگوشی است که ماجراها و اتفاقهای زندگیاش را به زبانی شیرین و جذاب روایت میکند. دردسرهای دیزی به صورت یک مجموعه شش جلدی نوشته شده است. «کریس گری» یک سال پس از اینکه اولین کتابش را با عنوان «نخود فرنگیها را بخور» منتشر کرد، در لیست ده نویسنده برتر کتاب کودک و نوجوان قرار گرفت و تصمیم گرفت داستانهای بیشتری با شخصیت دیزی بنویسد. کتاب «دیزی و دردسرهای غول بودن» از این مجموعه است.
دردسرهای دیزی به خاطر زبان طنز و شیرینی که دارد، کتاب مفرح و شادی است و با اینکه برای کودک و نوجوان نوشته شده اما میتواند لبخندی روی لب بزرگترها هم بیاورد.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب دیزی و دردسرهای غول بودن (۳) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | دیزی و دردسرهای غول بودن (۳) |
| فرمت کتاب | |
| حجم فایل کتاب | ۲۵.۴۶ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۲۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۴۳۴۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه دیزی و دردسرهایش، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹ |
فردی فرفره؛ راز کدوی جادویی (جلد یازدهم)![]()
ابی کلاین
۳ ماجرای باورنکردنی جیککیک؛ نفرین دزد دریاییمایکل براد
قصه ما مثل شد؛ جلد هشتممحمد میرکیانی
فردی فرفره؛ پسری در نقش بوقلمون (جلد پانزدهم)ابی کلاین
شوالیهها و قلعههافیلیپ آردر
راهنمای خل بازی های مکس و مالی؛ چگونه جلوی حمله وایکینگ ها را بگیریم؟دومینیک بارکر
مأموریت فوق سری ادواردوآنتونی پیرسن
اراذل و اوباش؛ جلد دوماَرن بِلیبی
فردی فرفره؛ بچهی ترسوی جشن (جلد هشتم)ابی کلاین
ماجراهای هنک؛ اتراق در باد و باران (جلد هفتم)هنری وینکلر
فردی فرفره؛ کمک، داره میآد (جلد ششم)ابی کلاین

عالییییی
عالی بهترین کتاب
عالی عالی عالی. حتما بخونید. من کتاب دیزی و دردسر های زندگی رو از کتاب کتابخانه ولیعصر گرفته بودم ولی چون به نظرم خسته کننده بود. ولی بعد متوجه شدم که فقط کتاب های اول نویسنده حوصله سر بر بود.