معرفی و دانلود کتاب ده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگیsubscriptionAvailable

کتاب ده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگی

۱.۰(از ۱ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگی

کتاب «ده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگی» نوشته دیوید بارلو و چند تن از همکاران روانشناس وی، در زمینه شناخت و مهار استرس و پیامدهای منفی آن است. این کتاب مجموعه‌ای از مهارت‌های ساده، علمی و عملی برای کنترل استرس را عرضه می‌کند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابده گام به سوی مهار استرس (تنیدگی)؛ روی آورد سبک زندگی
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهدیوید بارلو، رونالد ام راپی، سارا پرینی
مترجمزهره مجدآبادی فراهانی
انتشاراتانتشارات نیوند
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۰۴/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مهارت‌های زندگی برای نوجوانان، جوانان و بزرگسالانتصویر جلد کتاب مهارت‌های زندگی برای نوجوانان، جوانان و بزرگسالان
سیداصغر ساداتیان
غلبه بر سرماخوردگی و آنفلوانزاتصویر جلد کتاب غلبه بر سرماخوردگی و آنفلوانزا
ایزابل تویوس
اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب دوم، جادوگر)تصویر جلد کتاب اسرار نیکولاس فلامل جاودان (کتاب دوم، جادوگر)
مایکل اسکات
۱۳۱ گفتگوی خلاقانه برای زوجینتصویر جلد کتاب ۱۳۱ گفتگوی خلاقانه برای زوجین
جد جورچنکو
سلوک النفس (جلد دوم)تصویر جلد کتاب سلوک النفس (جلد دوم)
حیدر ضیایی
من به زندگی اهمیت می دهمتصویر جلد کتاب من به زندگی اهمیت می دهم
لاری رایت
مهارت های زوج هاتصویر جلد کتاب مهارت های زوج ها
استیو کلر
مدیریت خشم (چگونه خشم یا عصبانیت خود را مدیریت کنیم؟)تصویر جلد کتاب مدیریت خشم (چگونه خشم یا عصبانیت خود را مدیریت کنیم؟)
امیر قنبری
رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)تصویر جلد کتاب رازهای مردان متأهل خوشبخت (هشت شگرد برای تصاحب همیشگی قلب همسرتان)
اسکات هالتزمن
آلیس در سرزمین کوانتومیتصویر جلد کتاب آلیس در سرزمین کوانتومی
رابرت گیلمور
مراحل رشد کودک و وظایف والدین و مربیانتصویر جلد کتاب مراحل رشد کودک و وظایف والدین و مربیان
سعیده سلطانی
مدیریت خشمتصویر جلد کتاب مدیریت خشم
مریم حسینی کازرونی
مشاوره خصوصی با باربارا دی‌آنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانوادهتصویر جلد کتاب مشاوره خصوصی با باربارا دی‌آنجلیس: عشقی پایدار، قبل، حین، و بعد از ازدواج، مشاوره ازدواج، مشاوره خانواده
باربارا دی‌آنجلیس
مهارت‌های زندگی (برای کودکان)تصویر جلد کتاب مهارت‌های زندگی (برای کودکان)
سیداصغر ساداتیان
دنیای نوجوان عصر جدید و خواسته ها و چالش هایشتصویر جلد کتاب دنیای نوجوان عصر جدید و خواسته ها و چالش هایش
رقیه محمدی‌پور
عبارت های جبری (قسمت اول)تصویر جلد کتاب عبارت های جبری (قسمت اول)
مهدی کوچاری
فوتبال شرقی (جلد اول)تصویر جلد کتاب فوتبال شرقی (جلد اول)
وحید قربانی وفا