دانلود و خرید کتاب من محکوم استادی‌ توام رویا بیژنی

انتشارات:نشر روزگار
امتیاز:
۴.۸از ۴ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب من محکوم استادی‌ توام

«مرتضی ممیز» پدر طراحی‌گرافیک و تصویرسازی ایران است. ممیز، تحصیلات خود را در رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبا‌ی دانشگاه تهران شروع کرد و در ادامه به مدرسه عالی هنرهای تزئینیِ پاریس رفت. در سال ۱۳۴۸ به ایران برگشت و پیشنهاد ایجاد رشته گرافیک را به دانشکده هنرهای زیبا ارائه کرد، خود نیز به تدریس این رشته در دانشگاه تهران پرداخت. مرتضی ممیز، در دوران دانشجویی هم‌دوره‌ی هنرمندانی مانند سهراب سپهری‌، پرویز کلانتری و ژازه طباطبائی بود. کتاب «من محکوم استادی‌ توام» نامه‌هایی است از زبان یکی از دانشجویانش «رویا بیژنی». خاطراتی از کلاس‌های تصویر‌سازی و گرافیک با استاد مرتضی ممیز، که به شناخت بیشتر پدر طراحی گرافیک ایران کمک می‌کند.
آن سوی پرچین خیال
هر لبت یک کبوتر سرخ است
غلامرضا طریقی
آیا قیام کردن بی فایده است؟
میشل فوکو
یادش بخیر مادرم (مرگ‌اندیشی، سوگواره‌ها و مادرانه‌های شعر پارسی)
سید خلیل حسینی عطار
کمک به دیگران یا انفاق
گروه تحقیق و توسعه خیریه نورالزهرا (س)
ققنوسی در میان آتش
زهرا حسینی حصاری
آنارشی (خصوصی‌سازی امنیت در پسابحران در نظام بین‌الملل)
محمد کلاته ‌عربی
هواپیمایی به آرامی سنجاقک: برگزیده‌ای از دوازده شاعر از آسیای دور
مانا آقایی
علوم ۴ ام پیشتاز
بهاره اخگری
گرافیک دانشجویی؛ نشانه (ششمین کتاب سال)
مهدی صادقی
سمانه
۱۳۹۹/۰۱/۱۰

کتاب تا حدِ زیادی احساساتِ خودم رو زنده کرد. استادهای خوبی که برای یادگرفتنمون خیلی تلاش‌ها کردن و ما بعدها فهمیدیم هر چه می‌دونیم بخاطر تلاش‌های اون‌هاست. قلمِ خانم بیژنی رو دوست داشتم. امیدوارم به موفقیتی که می‌خواستن رسیده باشن❤

۱۴۰۱/۰۹/۰۶

عالی بود ،خیلی زیبا احساسات خام دختری جوان رو توضیح میده تا روزی و لحظه ای که به بلوغ و پختگی میرسه و تازه متوجه میشه که استاد چطور درس زندگی رو بهشون آموخته🌹🙏

کاش می‌دانستی بخاطرت به این شهر قلدر ِ‌نامرد می‌آیم و می‌گفتی ‌نیا بخدا نمی‌آمدم.‌ توی همان خانه‌ی ‌سبز و ساده می‌ماندم.‌ برای همسرم، ‌زن ِ مهربان کدبانویی می‌شدم، ‌برای فرزندم، ‌مادر. تو وقت نداری.‌ وقت جواب دان به مهربانی دیگران را نداری.‌ من در شما دنبال یک دوست، ‌یک معلم پر حوصله، ‌یک پدر می‌گشتم.‌ شما در من دنبال ِیک گرافیست.‌ نه یک دختر احساساتی ِابله.‌ از شما نمی‌رنجم ولی ازین‌همه کودکانگی‌ام ‌دلخورم.‌ چرا هیچوقت مرا ندیدی؟؟
نغمه میلانی
آقا من همیشه یادم می‌ماند که میوه‌ی ‌درختت را چیده‌ام ولی هرگز به دستهات که به روحم سیلی زدند، ‌بوسه نخواهم زد.‌ هرگز.