کتاب من محکوم استادی توام
خواندن نظراتمعرفی کتاب من محکوم استادی توام
«مرتضی ممیز» پدر طراحیگرافیک و تصویرسازی ایران است. ممیز، تحصیلات خود را در رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران شروع کرد و در ادامه به مدرسه عالی هنرهای تزئینیِ پاریس رفت. در سال ۱۳۴۸ به ایران برگشت و پیشنهاد ایجاد رشته گرافیک را به دانشکده هنرهای زیبا ارائه کرد، خود نیز به تدریس این رشته در دانشگاه تهران پرداخت.
مرتضی ممیز، در دوران دانشجویی همدورهی هنرمندانی مانند سهراب سپهری، پرویز کلانتری و ژازه طباطبائی بود.
کتاب «من محکوم استادی توام» نامههایی است از زبان یکی از دانشجویانش «رویا بیژنی». خاطراتی از کلاسهای تصویرسازی و گرافیک با استاد مرتضی ممیز، که به شناخت بیشتر پدر طراحی گرافیک ایران کمک میکند.
آن سوی پرچین خیال
تخم مرغ های جادوییگروه انتشارات رسانه ساز دانش
سر بر باد؛ از گزیده اشعار عباس کیارستمیعباس کیارستمی
هر لبت یک کبوتر سرخ استغلامرضا طریقی
آیا قیام کردن بی فایده است؟میشل فوکو
یادش بخیر مادرم (مرگاندیشی، سوگوارهها و مادرانههای شعر پارسی)سید خلیل حسینی عطار
کمک به دیگران یا انفاقگروه تحقیق و توسعه خیریه نورالزهرا (س)
ققنوسی در میان آتشزهرا حسینی حصاری
آنارشی (خصوصیسازی امنیت در پسابحران در نظام بینالملل)محمد کلاته عربی
ده بلوک در کامینورییلتنسی ویلیامز
سیمپلتون و ماجراهایشمحمد طالشیان
ویتامین ثاستفانی پدرسن
هواپیمایی به آرامی سنجاقک: برگزیدهای از دوازده شاعر از آسیای دورمانا آقایی
علوم ۴ ام پیشتازبهاره اخگری
گرافیک دانشجویی؛ نشانه (ششمین کتاب سال)مهدی صادقی
کتاب تا حدِ زیادی احساساتِ خودم رو زنده کرد. استادهای خوبی که برای یادگرفتنمون خیلی تلاشها کردن و ما بعدها فهمیدیم هر چه میدونیم بخاطر تلاشهای اونهاست. قلمِ خانم بیژنی رو دوست داشتم. امیدوارم به موفقیتی که میخواستن رسیده باشن❤
عالی بود ،خیلی زیبا احساسات خام دختری جوان رو توضیح میده تا روزی و لحظه ای که به بلوغ و پختگی میرسه و تازه متوجه میشه که استاد چطور درس زندگی رو بهشون آموخته🌹🙏