معرفی کتاب عشق شگفت انگیز
کتاب عشق شگفت انگیز نوشته کارل یوهان والگرن و ترجمه عباس علی عزتی است؛ رمانی که نشر چشمه آن را منتشر کرده و از همان صفحات آغازین، جهانی تیره، عجیب و درعینحال عاطفی میسازد. محور داستان زندگی هرکول بارفوس است؛ کودکی با بدنی نامتعارف و تواناییای رازآلود که میتواند به لایههای پنهان ذهن دیگران راه پیدا کند. این کتاب فقط قصهی رنج و طردشدگی نیست، بلکه مسیر پیچیدهی عشق، نفرت، بخشش و میل به زندهماندن را هم دنبال میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب عشق شگفت انگیز
کتاب عشق شگفت انگیز نوشته کارل یوهان والگرن رمانی است که از همان ابتدا مرز میان امر تاریخی، خیال، هراس و عاطفه را بههم نزدیک میکند. داستان از تولد هرکول بارفوس در شبی برفی آغاز میشود؛ کودکی که ظاهرش برای اطرافیان هولناک است و همین تفاوت، از نخستین لحظه او را در معرض ترس، قضاوت و حذف قرار میدهد. اما در دل همین وضعیت، نیرویی نامعمول در او شکل گرفته است: توانایی نفوذ به ذهن دیگران و آشکار کردن آنچه پنهان مانده است. نویسنده از این ایده فقط برای ساختن شگفتی استفاده نکرده، بلکه آن را به پرسشهایی دربارهی هویت، شر، ترحم، میل و حقیقت درونی آدمها پیوند زده است.
کتاب عشق شگفت انگیز در فضایی پیش میرود که هم پر از جزئیات تاریخی است و هم حالوهوایی وهمآلود دارد. هرکول در محیطی نامتعارف بزرگ میشود و از همان کودکی با بیرحمی جهان، وابستگی عاطفی، تنهایی و نیاز به فهمیده شدن روبهرو است. پیوند او با هنریته، که در همان شب به دنیا آمده، یکی از محورهای اصلی روایت است و نیرویی میشود که زندگی او را جهت میدهد. در کنار این خط عاطفی، این کتاب به موضوع زبان اشاره، تجربهی ناشنوایی، بدن متفاوت و نگاه جامعه به کسانی میپردازد که بیرون از معیارهای پذیرفتهشده قرار میگیرند. روایت همچنین با نامه، خاطره و زاویهدیدهای گوناگون پیش میرود و همین باعث میشود سرگذشت هرکول فقط یک ماجرای فردی نباشد، بلکه به تصویری گستردهتر از ترسها و میلهای پنهان انسانها تبدیل شود.
خلاصه داستان عشق شگفت انگیز
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
هرکول بارفوس در شبی سرد و در شرایطی هولناک به دنیا میآید؛ کودکی کرولال، کوتاهقد و بهشدت متفاوت که بسیاری او را شایستهی زندگی نمیدانند. بااینحال او زنده میماند و کمکم روشن میشود که توانایی عجیبی دارد: میتواند به ذهن دیگران راه پیدا کند و امیال، ترسها و خاطرات پنهانشان را بیدار کند. هرکول در مؤسسهای بزرگ میشود که مادرش در آن کار میکند و از همان کودکی به هنریته دل میبندد؛ دختری که همزمان با او به دنیا آمده است. جدایی این دو، مسیر زندگی هرکول را به سفری طولانی و پررنج تبدیل میکند؛ سفری که در آن عشق، خشم، طردشدگی و میل به بخشش مدام در برابر هم قرار میگیرند.
چرا باید کتاب عشق شگفت انگیز را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب عشق شگفت انگیز را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب شخصیتی مرکزی دارد که همزمان ترحم، اضطراب و همدلی برمیانگیزد و خواندن او تجربهای فراموشنشدنی میسازد.
- رمان، عشق را فقط بهعنوان احساس رمانتیک نشان نمیدهد و آن را در پیوند با رنج، محرومیت و میل به بقا بررسی میکند.
- کتاب به مسئلهی تفاوت جسمی و نگاه بیرحمانهی جامعه به بدن نامتعارف توجهی جدی دارد.
- اشاره به زبان اشاره و تجربهی ناشنوایی، لایهای مهم به جهان داستان اضافه کرده است.
- خواننده در طول اثر با پرسشهایی اخلاقی درمورد انتقام، بخشش و مرز میان هیولا و انسان روبهرو میشود.
- فضای تاریخی و وهمآلود رمان، آن را از یک داستان عاشقانهی معمولی جدا میکند.
خواندن کتاب عشق شگفت انگیز به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهایی که فضای تاریخی و تیره را با ماجراهای عاطفی پیوند میدهند.
- خوانندگانی که به شخصیتهای طردشده و سرگذشتهای پررنج علاقه دارند.
- کسانی که دوست دارند داستانی دربارهی عشق، نفرت و بخشش را در بستری غیرمعمول دنبال کنند.
- علاقهمندان به آثاری که به تجربهی ناشنوایی، زبان اشاره و مسئلهی تفاوت میپردازند.
- مخاطبانی که از رمانهای پرحادثه با حالوهوای وهمآلود و گاه هولناک لذت میبرند.
بخشی از کتاب عشق شگفت انگیز
«تابهحال هیچ فکر کردهاید که صدا در واقع چیست، دوشیزه فُگِل؟ این مسئله به چند دلیل جالب است، اما مهمترین دلیل این است که به نقاط کور ادراک ما اشاره میکند.
صدا ارتعاشهایی است که ذرات هوا را به صورت موج به حرکت درمیآورد. شخص شنوا صداهایی را درک میکند که بسامدشان در محدودهٔ بیست تا بیستهزار هرتز است. به امواجی با کمتر از بیست ارتعاش در ثانیه مادون صوت گفته میشود. آنهایی که بیش از بیستهزار ارتعاش دارند مافوق صوت نامیده میشوند. خفاشها منحصراً در دنیای مافوق صوت زندگی میکنند. آنها به معنای بالینی چیزی نمیشنوند، بلکه موجهای فراصوت تولید میکنند و پژواک آنها را حس میکنند. تمساحها، نهنگها، شترمرغ پامپاس، و شترمرغ شاخدار در دنیای مادون صوت زندگی میکنند. در اینجا نیز شنیدن بیمفهوم است، چون این حیوانات هم در چارچوب تعاریف ما «نمیشنوند».
هنگام بازدیدتان پرسیدید که برفوت در چه دنیایی زندگی میکرد. من میخواهم این فرضیه را مطرح کنم که او در دنیایی خارج از حیطهٔ شنوایی شناختهشده برای ما زندگی میکرد و فرکانسهای دیگری را «میشنید» که هنوز برای علم ناشناخته است.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عشق شگفت انگیز و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عشق شگفت انگیز |
| موضوع | رمان، داستان خارجی |