کتاب وقتی به مسیح خیانت کردم
دستهبندی:
امتیاز:
از ۲ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب وقتی به مسیح خیانت کردم
«وقتی به مسیح خیانت کردم» داستان روکسانا، راهبهای پنجاه و پنج ساله و همسر مردی ثروتمند است. او مدتی است که متوجه رابطه همسرش با زن دیگری شدهاست و اغلب شوهرش را با آن زن میبیند. روکسانا پس از درگیریهای ذهنی فراوان تصمیم میگیرد از آن شهر برود غافل از این که در مکان جدید، چالشهای ذهنی و روحی بیشتری در انتظار او است.
ماریو بونفانته درباره انگیزهاش از نوشتن داستان، روایتی از رابطه هایدگر و هانا ارنت نقل می کند. بوفانته در نامه هایدگر به هانا جملهای را میبیند که پیشتر فکر میکرده از سنتآگوستین قدیس است: «می خواهم هرآنچه هستی باشی». او متوجه میشود که این جمله را خود هایدگر گفتهاست و برای تأثیرگذاری بیشتر بر هانا آن را به آگوستین نسبت دادهاست. بونفانته نهایت عشق ورزی را در این جمله میبیند و عقیده دارد این جمله یا هر معادلهای در این رابطه متعلق به هیچ متفکری نیست بلکه به کل بشر تعلق دارد و داستان روکسانا، راهبه عاشق هم در این معادله جای میگیرد:
روکسانا منتظر شد تا چراغ آخرین طبقهٔ آپارتمان روبهرویی روشن شود. آپارتمانی با تراسی وسیع که آن زن بلوند در آنجا، در تابستان آفتاب میگرفت. وقتی پردهٔ آن آپارتمان روبهرویی کشیده شد، روکسانا هم همانند پرده تئاتر پردهٔ آشپزخانه را کشید.
برگشت به سر میز آشپزخانه، جایی که دفترچهٔ پسری روی آن بود و او تقویتی، ریاضی با او کار میکرد. در کنار دفترچه چشمش به پاکتی که چک بانکی از طرف مارکو درون آن بود، افتاد. سیگاری روشن کرد. نگاهی به درون پاکت انداخت. همان رقم همیشگی، بدون اینکه هیچ نامهای یا یادداشتی به آن ضمیمه شده باشد. یک چک بانکی پنج هزار یورویی بهنام او. با خودش فکر کرد که دیگر نیازی نیست که به چکِ پول، نامه یا یادداشتی ضمیمه کند. وقتی دو نفر از هم جدا هستند، بقیه حرفها و ضمیمهها وقت تلف کردن است...
قطاری به مقصد دیروز
آن خاکستری مرموزمحبوبه رحمتی
خانه آبیقهرمان تازهاوغلو
او کمی بهتر از یک قاتل بودفاطیما فاطری
کسل کننده بود، متأسفانه تا انتها نخوندم، ترجمه معمولی بود
دوستان چند تا رمان جنایی هیجانی که تو طاقچه خوندید رو معرفی میکنید؟!