دانلود و خرید کتاب انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ حسین کچویان
تصویر جلد کتاب انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ

کتاب انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ

نویسنده:حسین کچویان
امتیاز:
۳.۸از ۸ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب انقلاب اسلامی ایران و انفتاح تاریخ

از مقدمه کتاب: این بررسی از دل امیدهایی ریشه گرفته است که انتظار جوانه زدن آن سه دهه به طول کشیده است و ماهیتی نظری داشته و با رویکردی تاریخی دنبال شده است. در رابطه با جنبش‌هایی که هنوز نیز به پایان نرسیده است، منطقا هیچ منبعی جز رسانه‌ها برای کسب اطلاع و داده‌های عینی وجود ندارد. به همین دلیل، در مورد تحولات این جنبش‌ها از ارجاعات معمول برای کارهای تحقیقاتی در این مطالعه اثری وجود ندارد زیرا به شهادت حافظه کوتاه مدت خوانندگان و آگاهان موضوع در باب رخدادها و تحولات این جنبش‌های مستند و متکی است. اما این کار به اقتضای ماهیت نظری آن، فراتر از کمک به فهم جنبش‌های کنونی، واجد ابعادی است که می‌تواند در تحقیقات مشابه به کار آید. بعلاوه، در بخش پایانی به مطالبی پراخته شده است که پرتوی تازه آن به تجدد و سازوکارهای نظام سلطه تجددی، احتمالا به بصیرت‌های قابل اعتنایی در این زمینه منجر شود. زمانیکه حدودا یک سال پیش پس از قیام مردم تونس، مصری‌ها و سپس تدریجا دیگر کشورهای منطقه به پاخواستند، این تحولات موجب غافلگیری نشد. اما خوشنودی‌های ناشی از پیروزی‌های بدوی این قیام در سرنگون سازی دیکتاتورهای وابسته، از همان آغاز با نگرانی‌هایی همراه بود که پیش از پیش بنده را درگیر این جنبش‌ها می‌ساخت.
ehsan
۱۳۹۹/۰۲/۰۱

برای شناخت مبانی فکری انقلاب به دور از شعار زدگی های امروز منبع خوبیست... لطفا آثار دیگه دکتر کچویان رو بارگذاری کنید. ممنون :)

حی بن یقظان
۱۴۰۱/۰۵/۲۳

خواهش می کنم آثار دیگر استاد کچوییان را هم بیارید. آثار ایشون بسیار محققانه اند.

Tohid Eyyubi
۱۴۰۲/۰۱/۱۲

کتاب طوری نوشته شده که انگار ترجمه هست.جملات بسیار طولانی و گاها بی معنی.ولی ایده و مغز مطلب در نوع خود بکر و بدیع است

کاربر 4223113
۱۴۰۲/۰۹/۰۶

همه جوانب را بسنجیم

یکی از پیامدهای ظهور تاریخ تازه در نتیجۀ انقلاب‌ها کبیر، شکل‌گیری جنبش‌هایی است که با الهام‌گیری از انقلاب مادر به‌اشکال مختلف در فرایند تغییر تاریخ‌های محلی و ایجاد انقلاب به بازتولید و بازآفرینی یک انقلاب کبیر و تاریخ آن می‌پردازند. به‌این دلیل، به‌لحاظ روش‌شناختی، ازطریق بررسی فرایند شکل‌گیری و تداوم جنبش‌ها، می‌توان نسبت آن‌ها را با انقلاب‌های کبیر و تاریخ‌های آن‌ها
کاربر ۴۲۲۳۱۱۳
بر اساس «گزارش سازمان ملل درباره پیشرفت وضعیت انسانی»، تونس در بین یکصد و سی و پنج کشور جایگاه ششم را اشغال کرده است، یعنی در جایگاهی «قبل از مالزی، هنگ کنگ، مکزیک و هند قرار گرفته است. در این گزارش، مصر در مکان جهاردهم قرار دارد» که به هیچ وجه در قیاس با بسیاری از کشورها رتبه بدی نیست. در واقع، این رتبه خوب و جالب توجهی نیز هست. این شاخص، ابعاد مختلفی را دربرمی گیرد که «نه تنها رشد اقتصادی، بلکه سلامتی و آموزش را نیز دربرمی گیرد. امید به زندگی در تونس به هفتاد و جهار سال می‌رسد؛» با توجه به بالاترین حد این شاخص که برای کشورهایی نظیر ژاپن و حدودا ده سال بیشتر از امید زندگی در تونس می‌باشد، باز وضعیت خوبی از اوضاع این کشور ترسیم می‌شود.
کاربTala khaleghi
اما این‌گونه تحلیل‌ها با تظاهرات و نمودهای مشهود این جنبش‌ها، شعارها مانند «الشعب یُرید اِسقاط النِظام»، خواسته‌های ریشه‌ای مانند برکناری حکّام، تغییر رژیم یا قانون اساسی و نتایج حاصله مانند سقوط یا فرار دیکتاتورها، تغییر یا تدوین قانون اساسی تازه در تقابل آشکار قرار دارد، قبول این تحلیل‌ها به معنای نفی واقعیت وقوع انقلاب است که از وجوه مهمی با توجه به این رخدادها و تغییرات حاد در عمل تحقق یافته است
کاربTala khaleghi

حجم

۲۲۵٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۹۴ صفحه

حجم

۲۲۵٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۱

تعداد صفحه‌ها

۲۹۴ صفحه

قیمت:
۸۸,۰۰۰
۴۴,۰۰۰
۵۰%
تومان