کتاب افسردگی، اختلال دوقطبی و چند بیماری دیگر
خواندن نظراتمعرفی کتاب افسردگی، اختلال دوقطبی و چند بیماری دیگر
همه ما تا کنون بیماریهای روحی-روانی مانند افسردگی یا چیزهایی شبیه به آن را در دورهای از زندگی تجربه کردهایم و شاید بسیاری از ما اکنون هم در حال گذراندن دورههای درمانی و مبارزه با آن هستیم.
«افسردگی، اختلال دوقطبی وچند بیماری دیگر» کتابی با داستانهایی رازآلود درباره بیماران روانشناختی به قلم سیدفرنام قدیمی است.
بدون اینکه علاقهای به زندگیم داشته باشم دو دستی بهش چسبیده بودم.
هیچ مدل کاری رو دوست نداشتم و هیچ چیزی دلخوشم نمیکرد ولی باز با کمال پُررویی نفس میکشیدم و توی دلم دردهای جسمانی و روانیام را مسخره میکردم.
وقتی مرگ و درد، بدون رودربایستی برایم به مانند یک شوخی بود و وقار و ابهتش را کاملاً از دست داده بود، پس این بیماری مسخره که دکترها بعد از کلی آزمایش و امآرآی و پاسکاری کردن من بین خودشون اسمش رو «اماس» گذاشته بودند کلافهام نمیکرد!
کلافگی من از دردهای درون عضلاتم و تاری چشمهایم و گزگز کف پاهایم نبود، این دردها فقط بهانه بوده و هیچ فایدهای هم نداشت، چون مخاطب همیشگیاش را از دست داده بود و حالا از سر لجبازی فقط مزاحمت آزاردهندهای بود شاید از سمت شیطان با من که خصلتهای کودکانهام حوصلهاش را سر برده بود.
مواجهه با شّری که برای دیگران شر محسوب میشود برای من خندهدار و مضحک جلوه میکرد. دنیا هنوز هم برای من جای کوچیک و حالبههمزنی بود.
از زرتشت تا خمینی
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
این کتاب فاجعه در پلات بود و من خودم یک بیمار حاد دوقطبی هستم و هیچ ربطی به دوقطبی نداشت فقط تصورات بدون مطالعه اش را از بیماری ها نوشته بود
در کل با شخصیت های داستان و نفرتش به پدیده های اطرافش میشه ارتباط برقرار کرد و به عنوان یه فرد درونگرا این کتاب بیشتر برای این نوع افراد به درد میخوره.
کتاب در مورد خاطرات یا بهتره بگم توهمات یک بیمار روان هست که حالا یا چیز هایی میبینه یا میشنوه اصلا کتاب جالبی نیست نه درمورد بیماری حرفی زده که بهتون درمورد این بیماری اطلاعات بده نه حرفهای بیمار جوریه
حیف از زمان گذاشتن !
بینظیر,جذاب,پر محتوا ,دوست دارم از این نویسنده بیشتر بخونم ولی متاسفانه مثل اینکه فقط همین کتابو نوشتن اونهایی که میگن چرت و مزخرف بود لطفا برن سراغ کتاب های انگیزشی و رمان های عاشقانه سطحی ...
اونقدری که اولش بنظر خوب میومد خوب نبود، قوی نبود راستش ، اول فکر کردم شاید داستان های مریض های یک روانپزشکه اما مثل اینکه داستان پردازی یک آدم افسردست....
هدف نویسنده این بود که بعضی از بیماری های روانی همچون دو قطبی،افسردگی،پرش افکار و... رو در قالب چند داستان معرفی کرده و از دید خود بیمار بیان کند تا بهتر این افراد را درک کنیم اما در معرفی بیماری
کسایی که احساس میکنن افسردگی دارن شاید براشون جالب باشه. ولی خوب طبق قانون افسرده ها . بعد از اینکه خوندی میگی که چی بشه.
خیلی قشنگ حرفاشو درک میکنم، حالا فکری شدم نکنه منم اختلال دارم! 😞
۳۶_من فکر میکردم راجب این بیماری ها توضیح میده اما داستان بودن و خوب من شباهتی به اختلال دو قطبی توی این کتاب ندیدم:)