کتاب سایههای سیاه (مجموعه داستانهای کوتاه)
خواندن نظراتمعرفی کتاب سایههای سیاه (مجموعه داستانهای کوتاه)
«سایههای سیاه» مجموعه داستانهای کوتاهی با موضوع افسردگی از سیدفرنام قدیمی (-۱۳۷۰) است.
در بخشی از داستان «تنهایی» میخوانید:
خیس شدهبود تمام خیابانها از شدت باران تند پاییزی و چشمهای رضا که غصه بَرَش داشتهبود.
بلندبلند اما شُل قدم میزد و پای چپش را محکمتر از پای راستش روی زمین میگذاشت و در حالیکه به سمت چپ خیابان اصلی نگاه میکرد تا ماشینی نیاید، سیگاری با دست باندپیچیشدهاش از جیبش درآورد و عاشقانه روشن کرد.
از خیابان عبور کرد و آن سمت خیابان ایستاد و منتظر تاکسی یا ماشینِ گذری شد که سوارش کند و در حالیکه باران موهای ژولیدهاش را نوازش میکرد، سیگارش را پرتاب کرد و دستگیرهی درب ماشینی را که برایش ایستاده بود گرفت و سوار شد.
صندلی عقب دو پسر نوجوان نشستهبودند و بلندبلند حرف میزدند و میخندیدند. روی دست یکیشان خالکوبیهای جورواجوری بود و دیگری دور سرش را تیغ انداختهبود و موهای جلوی سرش را بلند کردهبود و هردویشان از یک مدل شلوار پوشیده بودند که زاپدار بود و حسابی توی چشم میزد. راننده هم در حالیکه توی آینه نگاهشان میکرد نیمنظری هم به رضا و دست باندپیچیشدهاش داشت و دندهای عوض کرد و سرعت ماشین را بیشتر کرد. باران تندتر به شیشهی ماشین برخورد میکرد و رضا سردتر مقابلش را نگاه میکرد و دو پسرک نوجوان تندتر موزیکهای داخل موبایلشان را رد و بدل میکردند...
رضا سرفهی خَشداری کرد و دست در جیبش کرد و اسکناس مچالهشدهای را به راننده داد و سیگاری روی لبش گذاشت و از ماشین پیاده شد. او به کندی شروع به قدم زدن کرد، به گونهای که روی دوشش بار سنگینی حس میکرد و این بار درونی و نامرئی بود.
از زرتشت تا خمینی
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
خوب بود ولی بعضی از داستان ها نامعلوم بود و من نمیدونستم درک زیادی از اون داستان داشته باشم
کیف کردم😋 ی سوال دارم از نویسنده عزیز که برای اینکه ی همچین داستان هایی بنویسه چه کار هایی کرده؟کجا ها رفته با چه افرادی برخورد داشته ؟ خودش ی همچین بیماری هایی رو تجربه کرده؟🤔 فقط به این دلیل این سوال
با تشکر از نویسنده ی محترم و آرزوی موفقیت روزافزون
بد نبود ولی بعضی داستان ها زیاد کش دار شده بود.
داستان های جالبی داره،ولی توی بعضی داستان ها زیاد تشبیه کرده و حجم زیاد تشبیه داستان رو از جایی به جای دیگه میبره مثلا وقتی فرد مورد نظر داره قدم میزنه از سنگ فرش ها تا خیابان و کوچه هارو به
نویسنده، کتاب دیگری مشابه همین کتاب با همین مضمون وکلمات نوشته، درواقع تکرار کتاب افسردگی وبیماری شخصیتی بود، هیچ راهکاری برای بیماری نداشت. بدنبود،آشنائی بامشکلات این افراد به شناخت آنها کمک میکند.
بی نظیر ! مثل من !
زیاد جالب نیست داستانهاش،داستان آخرش اصلا خوب نبود