معرفی و دانلود کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد pdf + خلاصه رایگان

categoryدسته‌بندی:
مدیریت و کسب و کار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد

«مدیریت به زبان آدمیزاد» اثر باب نلسون، پیتر اکونومی و ترجمه‌ی فاطمه بذله و علی انوری با محوریت موضوع مدیریت تألیف و ترجمه شده است. در پیشگفتار این کتاب می‌خوانیم: «اعتراف می‌کنم اولین بار که اسم کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد را شنیدم کمی‌ ترسیدم. بعد فرصت یافتم تا نگاهی به کتاب بیندازم، و ترسم به شیفتگی مبدل شد. در اینجا، مدیریت تا حد عناصر بنیادیش ساده شده و به شکلی مفرح و زنده و عملی ارائه شده است. در واقع، راهنمایی گام‌به‌گام برای آن چیزی است که نیاز دارید در زمانی که نیازش دارید. به خودم گفتم: بالاخره کتابی منتشر شد که باعث نمی‌شود آدم احساس حماقت کند! در واقع، نباید هم تعجب می‌کردم. ده سال با بات نلسون کار کرده‌ام و توانایی عالی او را در ساختن یک کارگروه و نتیجه‌گرفتن دیده‌ام. باب استعدادی شگفت‌انگیز در نوشتن دارد، هم مشاهده‌گری دقیق در مدیریت است و هم یک مدیر موفق. نتیجه‌ی همکاری او با پیتر اکونومی، بسیار عمیق و عملی است. نویسندگان این کتاب، عملیات، رفتارها و مهارت‌های مدیریت را هضم کرده‌اند و لقمه را در دهان علاقه‌مندان گذاشته‌اند».

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت به زبان آدمیزاد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمدیریت به زبان آدمیزاد
مجموعه و فروستبه زبان آدمیزاد نشر هیرمند

hamed
۱۴۰۰/۰۸/۰۷

برای مدیریت عمومی کتاب مناسبی می باشد

رازهای موفقیت در به انجام رساندن کارهاتصویر جلد کتاب صوتی رازهای موفقیت در به انجام رساندن کارها
راس اسلاتر
مذاکره برد – بردتصویر جلد کتاب مذاکره برد – برد
دیوید گلدویچ
بازاریابی سیستم اطلاعات جغرافیایی (مکانی)؛ ژئومارکتینگ روش‌ها و استراتژی‌های بازاریابی مکانی (جلد اول)تصویر جلد کتاب بازاریابی سیستم اطلاعات جغرافیایی (مکانی)؛ ژئومارکتینگ روش‌ها و استراتژی‌های بازاریابی مکانی (جلد اول)
احمد روستا
مبانی مدیریت فرایندهای کسب و کار برای مبتدیانتصویر جلد کتاب مبانی مدیریت فرایندهای کسب و کار برای مبتدیان
کارن گاریمیلا
استراتژی شرکت‌های هلدینگتصویر جلد کتاب استراتژی شرکت‌های هلدینگ
عاطفه عابدی
تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)تصویر جلد کتاب تنها راهنمای مذاکره که به آن نیازمندید (تجارت جهانی ۳)
پیتر. ب استارک
فرآیند برنامه‌ریزی استراتژیک: تحلیل‌ها، گزینه‌ها، پروژه‌هاتصویر جلد کتاب فرآیند برنامه‌ریزی استراتژیک: تحلیل‌ها، گزینه‌ها، پروژه‌ها
رودولف گرونیش
مدیریتتصویر جلد کتاب مدیریت
پیتر اف دراکر
انفجار تبلیغاتی؛ آنچه یک مشاور تبلیغاتی باید بداندتصویر جلد کتاب انفجار تبلیغاتی؛ آنچه یک مشاور تبلیغاتی باید بداند
وحید زحمتکش اصفهانی
برهم زدن معامله فروش (تجارت جهانی ۱۵)تصویر جلد کتاب برهم زدن معامله فروش (تجارت جهانی ۱۵)
تاد دانکن
خدمات مشتری؛ راهنمای راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه (جلد اول)تصویر جلد کتاب خدمات مشتری؛ راهنمای راه‌اندازی و مدیریت فروشگاه (جلد اول)
سیدجواد موسوی
بودجه ریزی شرکتیتصویر جلد کتاب بودجه ریزی شرکتی
علی عسکری‌نژاد امیری
کلاهبرداری مالیتصویر جلد کتاب کلاهبرداری مالی
کورش محمودی ده ده بیگلو
گانگ هو! مدیریت شگفت‌انگیزتصویر جلد کتاب گانگ هو! مدیریت شگفت‌انگیز
کنت بلانچارد
تئوری‌های مدیریت پیشرفته (ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﺍرﺷﺪ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻓﻨﺎوری ﺍﻃﻼﻋﺎت)تصویر جلد کتاب تئوری‌های مدیریت پیشرفته (ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﺍرﺷﺪ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﻓﻨﺎوری ﺍﻃﻼﻋﺎت)
جمشید سالار
استراتژی های کسب و کار در بازارهای نوظهورتصویر جلد کتاب استراتژی های کسب و کار در بازارهای نوظهور
تارن کانا
راهبردها و نظریه های مذاکرهتصویر جلد کتاب راهبردها و نظریه های مذاکره