کتاب اعتماد به نفس
خواندن نظراتمعرفی کتاب اعتماد به نفس
شما میتوانید کیفیت کلی زندگی خود را به طور چشمگیری بسیار سریعتر از آنچه تصور میکنید، بهبود بخشید. در حقیقت تمام آنچه به آن نیازمندید، عبارتند از: میل به تغییر، تصمیم به عمل، نظم در اِعمال رفتارهای جدیدی که تصمیم به انجام آن گرفتهاید، و عزم راسخ و مقاومت تا زمانی که به نتایجی که قصد دارید، دست یابید.
کتاب «اعتماد به نفس» برایان تریسی (-۱۹۴۴) به شما کمک خواهد کرد تا تصویر شفافتری از موفقیت خود و چگونگی ساختن زندگی دلخواهتان بهدست آورید. برایان در این مجموعهٔ جدید و قدرتمند راهکارهای بیشماری به شما ارائه میدهد که میتوانید از آن به منظور ارزیابی، استفادهٔ بهتر و اجرای راهبردهای جدید برای برخورداری از یک زندگی آسانتر، بهتر و پربارتر استفاده نمایید.
به منظور دستیابی به حداکثر مزایای این کتاب، هر یک از فصول آن را حداقل دو یا سه بار مطالعه کنید، سپس به تمرین فصل مربوطه بپردازید. مطالعهٔ مکرر فصول کتاب به شما امکان میدهد هر مرتبه که آن را مطالعه میکنید، بیشتر در اعماق ذهن ناخودآگاهتان فرو رفته و به مطالب جدیدتری پی ببرید. هنگام مطالعه حتماً کاغذ و خودکار کنار دستتان داشته باشید و آماده باشید هرگاه به نظریه یا تکنیک جالبی برخوردید، آن را یادداشت کنید. به نظراتی که به وضعیت، شغل و سبک زندگیتان مربوط میشود بیندیشید؛ سپس برنامهریزی کنید تا در روزهای آینده به آن بپردازید. در صورت امکان، زمان مشخصی برای خود تعیین نمایید و متعهد شوید که بر اساس زمانبندی انجام شده، آن را دنبال کنید.
قورباغه ات را قورت بده!
مکتوبپائولو کوئیلو
خاطرات یک مغپائولو کوئیلو
هم دیوارمیترا داور
گام، آرپژ، آکورد، تمرینبهزاد شیرزادی فولادی
کتابش راجع ب کسب و کاره ن اعتمادبنفس!!بلکه اون کتاب برایان تریسی ک راجع ب اعتماد بنفس هستش اسمش نیروی شگفتی افرین اعتماد ب نفس هستش ک تو همین طاقچه هم هستش و تو کتابخونه همگانی هم هست.... ای کاش
ای کاش روند خلاصه کردن کتابها متوقف بشه.با اینکارتمام زحمت نویسنده واقعی رو به باد میدن.نمیدونستم کتاب خلاصه هست فکر کردم حجم کتاب اصلی کم بوده وگرنه نمیخریدم
این کتاب بسیار عالی و کاربردیه من چند سال پیش خوندمش و همه نکاتشو مو به مو اجرا کردم واقعا نتیجه داد. به همه دوستان توصیه میکنم اگر کسی احساس میکنه اعتماد به نفس کافی نداره حتما این کتابو بخونه
حقیقتا متوجه نشدم کجای این کتاب در مورد اعتماد بنفس بود :/
کتاب جذاب و کاربردی بود من بسیار لذت بردم ممنون از برنامه جذاب طاقچه
کتاب های برایان تریسی غالبا خوبن اما این یکی به دل من اصلا نچسبید و اونقدر هم مطالبش در مورد اعتماد به نفس نبود(هرچند که اونقدرا هم بی ربط نیست)