معرفی و دانلود کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی) pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی)

راهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی کودکان؛ تبدیل خلوت به قدرت

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی) نوشته منیر کلانتر قریشی و یگانه یکتایی اوغول بیگ، بخشی از مجموعه‌ای درباره توانمندسازی نوجوانان است که انتشارات حکمت و عرفان آن را منتشر کرده است. این کتاب تنهایی را نه به‌عنوان یک نقص شخصی، بلکه به‌عنوان تجربه‌ای قابل‌فهم در ذهن و بدن نوجوان بررسی می‌کند و میان تنهایی و خلوت تفاوت می‌گذارد. نویسندگان نشان می‌دهند که فرار از این احساس معمولاً آن را شدیدتر می‌کند و ماندن آگاهانه با آن می‌تواند به شکل‌گیری شجاعت روانی کمک کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی) نوشته منیر کلانتر قریشی و یگانه یکتایی اوغول بیگ، به یکی از تجربه‌های سنگین و درعین‌حال رایج نوجوانی نزدیک می‌شود: حس تنها ماندن، دیده‌نشدن و جدا افتادن از دیگران. نویسندگان از همان ابتدا تنهایی را از خلوت جدا می‌کنند و توضیح می‌دهند که چرا مغز نوجوان به طرد، فاصله و قطع ارتباط واکنشی شدید نشان می‌دهد. در این نگاه، تنهایی فقط یک احساس گذرا نیست؛ تجربه‌ای است که هم‌زمان در ذهن، بدن و رابطه با خود اثر می‌گذارد.
این کتاب در ۶ فصل تنظیم شده است و مسیر بحث را از شناخت مسئله به‌سمت تحمل، تنظیم و بازسازی رابطه با خلوت پیش می‌برد. فصل‌هایی مانند تنهایی چیست و چرا این‌قدر شدید حس می‌شود؟، وقتی تنها می‌شوید ذهن شما چه می‌کند؟، بدن شما اولین جایی است که تنهایی را حس می‌کند و شجاعت روانی؛ تنها ماندن بدون فرو ریختن نشان می‌دهند که این کتاب فقط به تعریف تنهایی بسنده نمی‌کند. نویسندگان درباره افکار مقایسه‌گر، قضاوت‌گر و ناامیدکننده، نشانه‌های بدنی اضطراب، اثر فرار با گوشی و شلوغی، تمرین‌های تنفسی، مواجهه تدریجی و طراحی جعبه‌ابزار شخصی هم توضیح داده‌اند.
این کتاب لحن خود را بر پایه‌ی اطمینان‌بخشی و روشن‌کردن تجربه‌ی درونی نوجوان بنا کرده است. در بخش‌های مختلف، این ایده تکرار می‌شود که تنهایی الزاماً نشانه‌ی ضعف یا بی‌ارزشی نیست و می‌توان آن را به فرصتی برای شناخت الگوهای ذهنی، تنظیم بدن و ساختن رابطه‌ای سالم‌تر با خود و دیگران تبدیل کرد. در کنار این موضوع، این کتاب مرز مهمی هم می‌گذارد: گاهی تمرین و خودتنظیمی کافی نیست و باید از مشاور، درمانگر یا یک فرد امن کمک گرفت. همین ترکیبِ توضیح، تمرین و تشخیص مرزهای کمک‌گرفتن، فضای کلی اثر را شکل داده است.

خلاصه کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی)

کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی) توضیح می‌دهد که تنهایی چگونه در نوجوانی به تجربه‌ای شدید تبدیل می‌شود و چرا مغز آن را شبیه یک هشدار جدی تفسیر می‌کند. نویسندگان از تفاوت تنهایی و خلوت شروع می‌کنند و بعد به سراغ کار ذهن و بدن در لحظه‌های تنهایی می‌روند؛ از افکار مقایسه‌ای و خودسرزنش‌گر تا نشانه‌های بدنی مثل بی‌قراری، انقباض و اضطراب.
مسیر اصلی این کتاب بر این پایه است که فرار مداوم از احساسات سخت، تحمل فرد را کمتر می‌کند. در مقابل، ماندن آگاهانه با احساس، تنظیم تنفس، مشاهده بدون قضاوت، مواجهه تدریجی و ساختن جعبه‌ابزار شخصی می‌تواند خلوت را از یک تهدید به فضایی قابل‌تحمل‌تر تبدیل کند. در پایان نیز به این نکته پرداخته شده است که چه زمانی تنهایی از حد معمول فراتر می‌رود و نیاز به کمک تخصصی پیدا می‌شود.

چرا باید کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی) را بخوانیم؟

• این کتاب تنهایی را از خلوت جدا می‌کند و کمک می‌کند ریشه‌ی این دو تجربه با دقت بیشتری فهمیده شود.
  • نویسندگان نشان می‌دهند ذهن نوجوان در تنهایی چگونه افکار مقایسه‌گر، قضاوت‌گر و ناامیدکننده می‌سازد.
  • این کتاب توجه را فقط روی فکر نگه نمی‌دارد و نشانه‌های بدنی تنهایی و اضطراب را هم توضیح می‌دهد.
  • بخش‌های مربوط به تنفس، ماندن با احساسات سخت و مواجهه تدریجی، مسیر برخورد با لحظه‌های دشوار را روشن‌تر می‌کنند.
  • این کتاب کمک می‌کند رابطه‌ی فرار، حواس‌پرتی و تشدید تنهایی بهتر دیده شود.
  • بخش جعبه‌ابزار شخصی مقابله با تنهایی، ایده‌های کتاب را به برنامه‌ای فردی و قابل‌استفاده نزدیک می‌کند.
  • این کتاب مرز میان خودیاری و زمانِ کمک‌گرفتن از فرد متخصص را هم مشخص می‌کند.

• نوجوانانی که در جمع یا خلوت، حس دیده‌نشدن و جداافتادگی را تجربه می‌کنند.
  • خوانندگانی که می‌خواهند تفاوت تنهایی، خلوت و نیاز به ارتباط را دقیق‌تر بفهمند.
  • کسانی که در زمان تنهایی با افکار خودسرزنش‌گر، مقایسه‌ای یا ناامیدکننده درگیر می‌شوند.
  • مخاطبانی که می‌خواهند نشانه‌های بدنی اضطراب و تنهایی را بهتر بشناسند و تنظیم کنند.
  • والدین، مربیان و مشاورانی که با مسائل هیجانی نوجوانان سروکار دارند و می‌خواهند زبان روشن‌تری برای گفت‌وگو در این‌باره پیدا کنند.
  • کسانی که می‌خواهند بدانند چه زمانی تنهایی با تمرین‌های فردی قابل‌مدیریت است و چه زمانی باید کمک تخصصی گرفت.

معرفی این کتاب در تاریخ ۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنوجوان من (جلد بیست و سوم، آموزش مهارت مقابله با تنهایی)
عنوان دیگرراهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی کودکان؛ تبدیل خلوت به قدرت
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهمنیر کلانتر قریشی، یگانه یکتایی اوغول بیگ
انتشاراتانتشارات حکمت و عرفان
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۵/۰۳/۱۴
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه نوجوان من، راهنمای جامع و گام به گام توانمندسازی نوجوانان

نظری برای کتاب ثبت نشده است.