کتاب درسهای زندگی (کتاب هفتم)
خواندن نظراتمعرفی کتاب درسهای زندگی (کتاب هفتم)
جیم ران، سالهاست که به عنوان تأثیرگذارترین متفکر زمان ما، مورد احترام است. وی پرورشدهنده و انگیزهدهندۀ یک نسل کامل از مربیان رشد شخصی، و نیز صدها مدیر از شرکتهای برتر آمریکا است.
بیش از چهل سال است که جیم ران تمرکز خود را بر روی شالودههای رفتار انسانی که بیشترین تأثیر را در عملکردهای شخصی و تجاری دارند، گذاشته است. جیم معیاری است که با آن کسانی که به دنبال آموزش و الهام به دیگران هستند، سنجیده میشوند. وی توانایی بینظیری دارد که میتواند به اتفاقات و رخدادهای عادی، معنایی غیر عادی بخشد، و جوهر و سبک گفتههای او ترکیبی میسازد که ذهن هر شنونده یا خوانندۀ آثارش را به تصرف خود در میآورد.
فرزانگی (کتاب دوم)
نقطه تعادل خود را پیدا کنیدبرایان تریسی
بهانه ممنوع!برایان تریسی
مدیریت زمان: راه حل های تخصصی برای چالش های روزمرهملیسا رافونی
زیرک شوید و به ثروت برسیدبرایان تریسی
مرکز توجه: با ساده کردن زندگی، بهرهوری خود را دو برابر کنید و به همه هدفهایتان برسیدبرایان تریسی
بازآفرینیبرایان تریسی
قرآن کریممحمد صادقی تهرانی
الفبای اخلاق تجارت و کسبوکارنورمن. ای بووی
الفبای موفقیتزیگ زیگلار
ما هیچ ما نگاه: جلد ۸ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
حجم سبز: جلد ۷ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
مسافر: جلد ۶ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
صدای پای آب: جلد ۵ از مجموعه نگاه نابمحمدابراهیم ضرابیها
شرق اندوه: جلد ۴ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
آوار آفتاب: جلد ۳ از مجموعه نگاه ناب؛ تفسیر «هشت کتاب» سهراب سپهریمحمدابراهیم ضرابیها
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من کتاب کلیدر دولت ابا ی میخوام چی اورده
کتابی است کاربردی و مفید برای خوانندگان همراه با ترجمه روان وساده . اینکتاب فوق العاده است
بد نبود