کتاب معجزههای زندگی: معجزه در درون توست (کتاب ششم)
معرفی کتاب معجزههای زندگی: معجزه در درون توست (کتاب ششم)
جیم ران، سالهاست که به عنوان تأثیرگذارترین متفکر زمان ما، مورد احترام است. وی پرورشدهنده و انگیزهدهندۀ یک نسل کامل از مربیان رشد شخصی، و نیز صدها مدیر از شرکتهای برتر آمریکا است.
جیم ران در کتاب معجزههای زندگی میگوید: در انسان توانایی خارقالعادهای است که میتواند با آن دقیقاً به آنچه باید داشته باشد، برسد. ولی تفاوتی بین «باید» و «خواستن» است. بهترین انگیزه خودانگیختگی است. یکی میگوید، «ای کاش یکی بیاد و من را هُل دهد.» حالا اگر یکی پیدایش نشد چی؟ باید برنامۀ بهتری برای زندگی خود داشته باشید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب معجزههای زندگی: معجزه در درون توست (کتاب ششم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | معجزههای زندگی: معجزه در درون توست (کتاب ششم) |
| تعداد صفحهها: | ۸۳ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۱۲۵۰۰ تومان |
| برچسب: | ۷ اثر از جیم ران |

کتابی بسیار عالی با نکات مفید برای تغییر و تأمل
نکاتی که گفته شده بسیار مفید و انگیزشی هست.
سلام بسیار عالی و فصیح و ساده .به راههای مناسب و کاربردی برای موفقیت اشاره شده
مهمترین کتاب که تابحال مطالعه کردم
درسته
بسیار عالی ومی توان گفت خلاصه مطالب مهم تمام کتابهای ایشان شدهاین کتاب شامل گزیده های نغز وراهگشا
این کتاب بی نظیره حتما توصیه میکنم بهتون
مرسی خوبه
بسیارعالی و آموزنده بود و مطالب آن کلیدی و کاربردی بود
بهترین کتاب می باشد
عااااالی
از توضیحات کتاب مشخصه که کتاب در ردهی کتابهای دلخوشکنک و زرد قرار میگیره. این که ادعا کنیم هر فرد توانایی رسیدن به اون چیزی که میخواد و باید داشته باشه رو، فارغ از شرایط بیرونی، در خودش داره، یک...بیشتر