کتاب خاله شیرین
الهه تبریزیانتشارات:
انتشارات آفاق گستر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب خاله شیرین
قصه «خاله شیرینِ» الهه تبریزی، قصهای است از جنس همه زندگیها. آدمهایی دارد که شاید در میان قوم و خویش، دوست و آشنا، دیدهباشیم یا حداقل روزی یکبار چنین آدمهایی در خیابان از کنارمان گذرکرده، در تاکسی کنارمان نشسته و یا در میز بغلی رستورانی غذا خورده و بارها ما را نگاه کردهباشند و ما هم متقابلا آنها را دیدهباشیم. هر یک از آنها دغدغههایی دارند اما مهم اینجاست که کدامیک دغدغهشان را بین این همه سردرگمی دنیای پرشتاب امروزی درک کرده و برای بهتر زندگی کردن و لذت بردن از آن کوشیده باشند.
در این داستان سعی شده که دغدغهها و فراز و نشیبهای بسیاری که در هر زندگی ممکن است پیش بیاید چه واضح و چه در لفافه نشان داده شود.
بریده ای از کتاب:
شیرین خانم فرزند آخر بود و به گفته مادرم یک بچه لوس، شر، حرف گوش نکن، بی ادب، بی باک، و البته تنبل بود. بطوریکه هوشنگ خان - که بچه هایش او را بابا سرهنگ صدا می زدند – همیشه او را به خاطر این مسائل تنبیه و با او مانند یک سرباز خاطی رفتار می کرد. برای توضیح درباره شیطنت های شیرین خانم و تنبیهات باباسرهنگ، باید به معماری عمارت کاشی هم اشاره ای کوتاه بکنم. این عمارت درست در وسط باغی بزرگ که نه سر آن معلوم بود و نه انتهایش پدیدار، بنا شده بود. عمارتی به بزرگی تقریبی هزار متر مربع که هزار سوراخ و دالان داشت تا برای کودکی سرخوش، جسور و بازیگوش چون شیرین خانم، تبدیل به یک ماز عظیم برای بازی شود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خاله شیرین و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خاله شیرین |
| موضوع | رمان، داستان ایرانی |