کتاب علوم شناختی: مقدمهای بر ذهن و مغز
معرفی کتاب علوم شناختی: مقدمهای بر ذهن و مغز
ماهیت انسان چیست؟ ذهن چگونه کار میکند؟ آگاهی چیست؟
کتاب «علوم شناختی: مقدمهای بر ذهن و مغز»، نوشته دنیل کالک و دیگران، درسنامهای معتبر در حوزه علوم شناختی است که در مورد نظریهها و مسائل اصلی در مطالعه ذهن و مغز مطالب ارزندهای را ارائه کردهاست. نویسندگان این کتاب به روشنی تصریح میکنند که چرا و چگونه هدف علوم شناختی درک مغز به عنوان نظامی محاسباتی (computational system) است که به مدیریت بازنماییها (representations) میپردازد. آنها ریشه علوم شناختی را به دکارت مرتبط میدانند- که استدلال کرد تمام دانش جهان خارج؛ از طریق نوعی بازنمایی فیلتر میشود- و به بررسی نقش امروزی هوش مصنوعی، محاسبات، روانشناسی، زبانشناسی و علوم اعصاب میپردازند.
در سراسر کتاب، بخشهای اصلی تشکیلدهنده علوم شناختی همچون «ادراک»، «حافظه»، «توجه»، «هیجان»، «زبان»، «کنترل حرکت»، «یادگیری»، «فهم» و دیگر پدیدههای مهم ذهنی با شفافیت معرفی شدهاند.
گروههای آموزشی «علوم شناختی»، «روانشناسی»، «زبانشناسی»، «زیستشناسی»، «انسانشناسی»، «فلسفه» و «علوم رایانه» از مخاطبان اصلی این کتاب به شمار میآیند.
بهدلیل سختفهمی و ناویراسته بودن متن، موضوع بکر و پرداخت خوب نویسنده به یغما رفته. کاش دوباره ویرایش بشه تا جملهبندیهای پیچیده و نامفهوم، اصلاح بشن.
موضوع کتاب خوبه ولی ترجمه فارسی خیلی گنگه البته من بخش خیلی کمی رو خوندم اما ناامید شدم.
من هم توصیه میکنم. بسیار به روز ومفید مسایل فلسفی را باز میکند . عالی است.
خیلی عالی
واقعا عالیییی