دانلود و خرید کتاب آفرینش انسان مرتضی محسنی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آفرینش انسان

کتاب آفرینش انسان

معرفی کتاب آفرینش انسان

«آفرینش انسان» نام کتابی از دکتر مرتضی محسنی (-۱۲۹۹) است که در سه بخش با نام‌های «سیر اجمالی تحولات فکری انسان در مورد آفرینش»، «مطالعات علمی در مورد آفرینش انسان و جهان» و «ظهور و پیدایش انسان در صحنه جهان از ابتدا تا انتهای دوران صنایع سنگی» نگاشته شده‌است. «آمدن و از کجا آمدن؟»، «رفتن و به کجا رفتن؟» «آمدن و بهر چه آمدن؟» «زیستن و برای چه زیستن» و «بالاخره بودن و برای چه بودن؟» این‌ها و هزاران مسئله از این قبیل، از قرن‌ها و هزاره‌های قبل، ذهن و فکر انسان را به خود مشغول داشته، و او را دچار سرگردانی و حیرت نموده‌است. هدف این نوشتار، بررسی افکار و عقاید و تجربیاتی است که انسان در این مدت طولانی، از همان ایام که آفرینش یافته انجام داده‌است. بنابراین علاوه بر تحقیق در ادیان ابتدایی، اسطوره‌ها و عقاید انسان‌های قدیمی در مورد آفرینش را بررسی می‌کند و سپس به افکار فلاسفه و تجربیات علمی در این خصوص می‌پردازد و هرجا لازم است آنها را تجزیه و تحلیل و نقد می‌کند. بخشی از کتاب: اکثریت قریب به اتفاق دانشمندان انسان‌شناسی و پارینه‌شناسی، معتقدند که انسان مدرن فعلی، اولاد و اعقاب همان انسان اولیه است که در اثر تحول و تکامل، در یکصد هزار سال قبل، در همان ناحیه شمال شرقی قاره افریقا پا به عرصه حیات گذاشته و از همان محل به نقاط دیگر مهاجرت کرده است. از انسان‌های عهد عتیق، یعنی انسان ماهر و یا انسان ایستاده و راست‌قامت، چندان آثاری به جز همان سنگ‌های شکسته، به جای نمانده است. ولی از انسان مدرن، علاوه بر سنگ‌های شکسته، آثار فراوان دیگر، از جمله نقاشی‌های دیواره‌ای و یا مجسمه‌های ابتدایی و قدیمی و همچنین مقداری قبور قدیمی به جای مانده است. اکنون بحث بر سر این است که آیا می‌توان از این آثار باقیمانده، به افکار و عقاید انسان عصر حجر واقف گردید؟
f.zamani
۱۳۹۷/۰۱/۰۶

خوبه فصیح و روان و پرمحتوا

mhzm
۱۳۹۸/۰۲/۲۴

سه جلدی الیاده و انسان خردمند هم کتب بسیار خوبی هستند

با بررسی نقاشی‌ها و خاصه مجسمه‌هایی که از انسان قدیمی باقی مانده است، چنین استنباط می‌شود که این انسان هوشمند قدیمی، به‌تدریج که روبه ترقی و پیشرفت می‌گذاشته، هرچه بیشتر به نقش بانوان و «مادران زاینده» در مورد خلقت و آفرینش و اهمیت آنان پی می‌برده است. به همین علت بوده که وی پیش از آنکه به تصویر مردان و شکارچیان اقدام نماید، به نقش و نگار این «مادران زاینده» پرداخته و یا از آنها مجسمه‌هایی ساخته است، که امروزه به آنها عنوان «وِنوس VENUS» داده شده است. آنچه که بیش از همه موجب تعجب و یا به عبارت دیگر نشان‌دهنده اهمیت این بانوان است آنکه بیشتر این نقاشی‌ها و مجسمه‌ها، این زنان و بانوان را در حالت آبستنی و بیش از اندازه چاق و فربه نشان داده‌اند.
Sh sh
مولوی پرسش‌ها و نگرانی‌ها «آمدن و از کجا آمدن؟»، «رفتن و به کجا رفتن؟» «آمدن و بهر چه آمدن؟» «زیستن و برای چه زیستن» و «بالاخره بودن و برای چه بودن؟» اینها و هزاران مسئله از این قبیل، از قرن‌ها و هزاره‌های قبل، ذهن و فکر انسان را به خود مشغول داشته، و او را دچار سرگردانی و حیرت نموده است. انسان، انسان هوشمند و عاقل، که غربیان به او عنوان «HOMO SAPIENS SAPIENS» داده‌اند از همان ابتدای آفر
Mahbaba
«آمدن و از کجا آمدن؟»، «رفتن و به کجا رفتن؟» «آمدن و بهر چه آمدن؟» «زیستن و برای چه زیستن» و «بالاخره بودن و برای چه بودن؟» اینها و هزاران مسئله از این قبیل، از قرن‌ها و هزاره‌های قبل، ذهن و فکر انسان را به خود مشغول داشته، و او را دچار سرگردانی و حیرت نموده است. انسان، انسان هوشمند و عاقل، که غربیان به او عنوان «HOMO SAPIENS SAPIENS» داده‌اند از همان ابتدای آفرینش، به علت راست قامتی و دوپایی و نیز به علت هوش و استعداد فراوانی که داشت و همیشه نگاهش متوجه آسمان و ستارگان و خورشید بود، برایش این معما وجود داشت که این آسمان به این وسعت و عظمت از کجا آمده، و او چگونه در این فضای لایتناهی آفرینش یافته است.
Mahbaba
وقتی انسان در مقابل واقعه وحشتناک و عظیمی چون رعد و برق، و یا طوفان قرار می‌گیرد و نمی‌تواند علت واقعه را از نظر فلسفی و یا علمی توجیه نماید دست به دامن اسطوره و اساطیر می‌زند.
mt
اسطوره تاریخ نیست. هیچکس واقعیت اسطوره را نه خود به چشم دیده و نه شاهدی آن را عینآ مشاهده نموده است. بیان اسطوره برای «اثبات» اثر به‌خصوصی نیست، بلکه «توضیح» آن واقعه می‌باشد. به همین جهت هم، برخی آن را نوعی فلسفه قدیمی دانسته که افراد در ازمنه گذشته، زمانی که نه فلسفه و نه حکمتی به‌وجود آمده بود، برای وقایع مهم ابداع کرده بوده‌اند.
mt
در مذاهب چینیان، رسول و پیام‌بر مرسل وجود ندارد. پیشوایان مذهبی و ناصحین آن دیار اعم از کنفوسیوس و بودا و غیره، هیچیک خود را فرستاده خداوند و حامل وحی و انذار معرفی نکرده‌اند. آنها پیشوایان و ناصحینی بوده‌اند که می‌خواستند با ارشاد و هدایت خلق آنان را به راه درست و صحیح راهنمایی نمایند. حتی پادشاهان و امپراطوران چین نیز خود را «ظل‌الله» و «سایه خدا» نمی‌دانستند
mt
سال تولد زرتشت را ۱۷۶۸ سال قبل از میلاد مسیح دانسته‌اند.
mt
محتویات و عناوین این کتب پنجگانه، که اروپائیان به آن عنوان «PENTATEUQUE» به معنای کتب پنجگانه داده‌اند به ترتیب عبارتند از «سفر تکوین یا کتاب آفرینش» و «کتاب یا سِفر خروج»، «کتاب یا سِفر لاویان» و «کتاب یا سِفر اعداد» و بالاخره «کتاب یا سِفر تثنیه». مجموع این پنج کتاب را «تورات» نامیده‌اند که معنای آن «قانون» است.
mt
پیدایش فسیل‌های انسان ماهر و پیدایش فسیل‌های میمون‌های دوپای انسان‌نما شرط لازم و ضروری و حتمی برای تعیین خاستگاه «بشریت» می‌باشد.
کاربر ۶۱۲۱۱۹۰
تاریخ اندیشه‌های دینی(۲) از گوتمه بودا تا پیروزی مسیحیت
میرچا الیاده
لئوناردو داوینچی
زیگموند فروید
دین در تاریخ تمدن
علی فتحی‌لقمان
تاریخ اندیشه‌های دینی(۱) از عصر حجر تا اسرار الئوسیس
میرچا الیاده
مجموعه شعر نو بوی باغ احساس
حسین طهماسب کاظمی
کشتی در کویر
مصطفی رحماندوست
محمدناصر ناصری؛ یادگاران ۱۳
سعید عاکف
ستون‌های فلسفه: آنچه که لازم است درباره متفکرین بزرگ بدانید
جیمز مانیون
تاریخ اندیشه‌های دینی (۳) از محمد(ص) تا عصر اصلاحات
میرچا الیاده
تاریخ جهان
کریس هارمن
بحران و رسانه
عادل علاف‌صالحی
پیام نیچه
منوچهر صانعی دره‌بیدی
ایران در پانصد سال اخیر
فرناز پیروان
یک قطره پندانه
زهرا طاهری
تاریخچه جهان هستی
محمد علی جعفری
مارکوپولو و سفر شگفت‌انگیزش به چین: همراه با ۲۱ فعالیت و سرگرمی
جانیس هربرت
داروین و نظریه تکامل: زندگی و اندیشه‌های او
کریستین لوسن
آموزش الفبای زندگی به دانش آموزان
یلدا منصوری طالقانی
ادیان زنده جهان
رابرت. ا. هیوم

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۴۰۸ صفحه

حجم

۲٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۳۹۰

تعداد صفحه‌ها

۴۰۸ صفحه

قیمت:
۸۰,۰۰۰
تومان