کتاب خدایان جنگ: ژولیوس سزار و بروتوس کن ایگلدن + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب خدایان جنگ: ژولیوس سزار و بروتوس

کتاب خدایان جنگ: ژولیوس سزار و بروتوس

معرفی کتاب خدایان جنگ: ژولیوس سزار و بروتوس

«خدایان جنگ: ژولیوس سزار و بروتوس» رمانی تاریخی نوشته کن ایگلدن(-۱۹۷۱)، نویسنده انگلیسی است. این کتاب با زبان داستانی، به شرح فرمانروایی ژولیوس سزار، از فرمانروایان مقتدر روم باستان می‌پردازد.

ایگلدن، رمان‌نویس تاری��ی این اثر؛ گویی برگ برگ تاریخ آن روزگاران را پیش روی نهاده و تاریخ را به تصویر کشیده است و گویی این در ذات رمان‌های تاریخی است که رمان‌نویس وجوهی تاریک از تاریخ را پرتوی روشن می‌افکند و بر مبنای واقعیت‌های تاریخی جلوه‌یی تازه به آن‌ها می‌بخشد تا خواننده به راستی تاریخ را آن‌گونه دریابد که واقع شده.

ایگلدن راوی دوره‌یی از تاریخ روم و مصر باستان، به نظر می‌رسد در گوشه‌یی تاریک از کوچه پس‌کوچه‌های حادثه ایستاده و لحظه لحظه حوادث را با چشم خود دیده و گفت‌وگوهای قهرمانان این حوادث را با گوش خود شنیده است؛ دیده‌ها و شنیده‌هایی را که در ترازوی خرد و منطق، باورپذیر می‌نماید و آن وقت همگام با راوی شما نیز همه چیز را می‌بینید و همه چیز را باور می‌کنید و چه زیباست این‌گونه تاریخ را آموختن و بر ذخایر دانش خویش افزودن، بی‌رنج یادگیری. اما تلخ‌ترین و شاید شیرین‌ترین بخش این قصه بلند، بخش پایانی آن است آن‌گاه که منجی روم در جایگاه دیکتاتوران می‌نشیند و سنا درمی‌یابد که خطر دیکتاتوری نزدیک است و آوای پرطنین چکمه‌های دیکتاتور را به گوش جان می‌شنود و آن‌گاه است که دستور مرگ سزار را به رغم همه خدماتی که کرده است، صادر می‌کند.

LIGHT
۱۳۹۹/۰۵/۲۰

این کتاب ترجمه بسیار روان و عالی داره و اطلاعات زیادی راجع به جنگ داخلی روم رو با مطالعه این کتاب میشه به دست آورد و بدرد اشخاصی میخوره که علاقه مند به تاریخ روم هستند

Alaghe Band
۱۴۰۱/۰۱/۲۰

چقد جولیوس سزار شبیه کوروش ماست !🙆🙆😅 خیلی دوسش دارم و از بخش های مصرش اونقدر لذت بردم که رفتم دنبال فیلم و کتاب کلئوپاترا اما پیدا نشد😣😣 اگه کسی میتونه کمکم کنه

بریده‌هایی از کتاب

«تو هم، بروتوس؟» بروتوس در ردیف پیشین کرسی‌ها ایستاد، خنجرش بالای صورت او بود. در چشمانش غم و پیروزی توأمان حضور داشت و ژولیوس نمی‌توانست این نگاه را تحمل کند. بروتوس به آرامی جواب داد: «آری.»
Alaghe Band