٪۷۰
کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم
«چطور «نه» بگوییم و در جواب «بله» بشنویم» کتابی برای بهرهگیری از قدرت «نه» مثبت برای رسیدن به خواستهها است. ویلیام یوری، نویسنده این کتاب مردمشناسی خواندهاست و در مورد طبیعت و رفتار انسان تحقیق و مطالعه میکند.
«نه» امروزه ضروریترین و تأثیرگذارترین کلمه در زبان است که بالقوه مخربترین کلمه هم هست و گفتن آن از نظر بسیاری از آدمها سختترین کار دنیاست. با این حال وقتی شیوهی درست استفاده کردن از آن را یاد بگیریم، همین یک کلمه این قدرت را دارد که زندگی ما را به کل دگرگون کند. هر یک از ما در لحظاتی از زندگیمان مجبوریم نه بگوییم، چه به دوستانمان، چه به اعضای خانوادهمان، چه به رؤسایمان، چه به کارمندانمان، چه به همکارانمان و چه حتی به خودمان. این مسأله که «آیا نه بگوییم یا نگوییم، و چطور این کار را بکنیم»، کیفیت زندگی ما را تعیین میکند. «نه» به احتمال قوی مهمترین کلمهای است که باید یاد بگیریم آن را درست و مؤثر به زبان بیاوریم.
بریدهای از کتاب:
به احتمال زیاد، «نه» مهمترین واژه در فرهنگ لغت است ولی درست گفتن آن سختترین کار دنیاست.
وقتی از شرکتکنندگان در همایشهایم در دانشگاه هاروارد و جاهای دیگر میپرسم که چرا نه گفتن اینقدر برایشان سخت است، اغلب این جوابها را میشنوم:
«آخر نمیخواهم معامله را از دست بدهم.»
«راستش نمیخواهم رابطهمان را خراب کنم.»
«از کاری که ممکن است به تلافی این کار سرم بیاورد، میترسم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | چگونه نه بگوییم و در جواب بله بشنویم |
| عنوان انگلیسی: | The power of a positive No: how to say No and still get to Yes |
| موضوع: | موفقیت و خودیاری |
| حجم فایل کتاب: | ۴.۱۷ مگابایت |
| شابک: | -۹۷۸-۹۶۴-۲۳۶-۳۶۰-۵ |
| تعداد صفحهها: | ۳۴۵ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۹۲۹۷۰ تومان |
هنر چانهزنی (تجارت جهانی ۱۱)![]()
ریچارد ند لیبو
شجاعت عدم محبوبیتایچیرو کیشیمی
منفی اندیشی را حذف کنیددریک هاول
با اعتماد به نفس صحبت کنیدمایک اکر
جامعه شناسی نظم و تغییر اجتماعیفرشاد نجفی پور

خیلی کتاب کمک کننده ای هست جوری که واقعا متوجه میشید نویسنده پشت نوشته هاش کلی فکر و روانشناسی بوده متن قابل تامل هست و اگر در حین مطالعه عمل بشه بهش خیلی ملموس تر هم میشه
واقعا عالیه هم از نظر اینکه کاملا علمی است و هم اینکه مهارت های بزرگی رو یادت میده . قابل استفاده و عالی
ما ایرانی ها نیاز داریم به این کتاب ، برای قدرت مذاکره و افزایش هوش کلامی واقعا مفیده
عالیه