معرفی و دانلود کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟ + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟

کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟

۲.۰ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟

«چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟» به قلم نویسندگان، هارولد. اچ. بلوم فیلد و لئونارد فلدر کتابی است که به خواننده کمک می‌کند تا نقاط ضعف خود را شناسایی کند، به اصطلاح پاشنه آشیل خود را بشناسد و در صدد اصلاح آنها و در نهایت تبدیل آنها به نقطه قوت برآید: همه‌ی ما حداقل یک پاشنه‌ی آشیل، یک نقطه‌ی ضعف یا موردی برای احساس ناامنی یا آسیب‌پذیری داریم که پیوسته ما را به اشتباه می‌اندازد و اغلب حالت یا مشکل روان شناختی عمیقی هم نیست. در واقع، آدم‌هایی که اصرار دارند نقطه ضعف ندارند، به احتمال قوی کسانی هستند که پاشنه‌ی آشیلشان این است که خیال می‌کنند باید کامل و بدون نقص باشند! این کتاب درباره‌ کامل بودن نیست. تنها باید با آن خصوصیاتی که به شکلی مداوم در مسیرمان قرار می‌گیرند، مقابله کنیم....

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه نقاط ضعفم را به نقاط قوت تبدیل کنم؟
عنوان در زبان مبدأMaking peace with yourself : turning your weaknesses into strengths
موضوعموفقیت و خودیاری
نویسنده‌‫ه‍رول‍د. اچ. ب‍ل‍وم‌ ف‍ی‍ل‍د، لئونارد فلدر
مترجمشمس‌الدین حسینی، الهام آرام‌نیا
انتشاراتانتشارات نسل نواندیش
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۳/۰۴/۳۰
فرمت کتابEPUB

mahdi
۱۳۹۷/۰۶/۱۹

اولش بنظر خوب میومد اما بعدش خراب کرد این سه ستاره رو بخاطره یکی دو فصل اولش میدم

بریده‌هایی از کتاب

Mona Kazemi
برای اینکه عشق زنده بماند، ما پیوسته نیاز داریم که همسرمان را دوباره کشف کنیم و خیال نکنیم اکنون او را می‌شناسیم. آن وقت «دوستت‌دارم‌ها» غیر خالصانه و خودکار نمی‌شود، بلکه معنایی احیا شده به خود می‌گیرد.
۴۴ درس در کلاس جهانی
کریس گاردنر
ذهنت را خانه تکانی کن!
نفیسه معتکف
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتان
لوئیز ال. هی
آداب معاشرت و حقوق مردم
محمد باقر مجلسی
رازها و نیازهای موفقیت ایرانی
محمود جولایی
پنج دقیقه‌ی خوب؛ صد تمرین صبحگاهی که به شما کمک می کند در طول روز آرام و متمرکز باشید
جفری برنتلی
چهار درس زندگی (چگونه آرامش را به زندگی خود واردکنید)
مهتاب علیمرادی
۵ گام آسان تا متخصص شدن