«نیروی شگفتی آفرین اعتماد به نفس» اثری از برایان تریسی (-۱۹۴۴) است.
هر مرد یا زنی که به موفقیتی فراتر از معمول رسیده، در مقایسه با انسانهای معمولی، از اعتمادبهنفسی بیشتر بهرهمند بوده است. وقتی به مرحلهای میرسید که توانمندیهای وجودتان را بهمعنای واقعی باور میکنید و پی میبرید میتوانید کمابیش همهی کارهای ارزشمندی را بهثمر برسانید که بهراستی خواستار بهثمررساندنشان هستید؛ آیندهای پربار خواهید داشت. با اعتمادبهنفس بیشتر، بیتردید جسورتر خواهید بود و برای زندگیتان بیشتر تصویرپردازی خواهید کرد. در این صورت، خلاقتر هستید و مشتاقانه میکوشید اندیشهها و راهکارهایی جدید و متفاوت را برای انجام کارها بیازمایید. شما با اشتیاق بسیار به گزینههای غیرمعمول و شاید هم مخاطرهآمیز توجه میکنید و با تمام وجودتان برای بهثمررساندن طرحهایی متعهد میشوید که شاید اکنون برای شما غیرممکن بهنظر میرسند. با اعتمادبهنفس بیشتر، در هر بخش از زندگی شغلیتان، عملکردی متفاوت و مؤثر خواهید داشت. شاید تصمیم بگیرید برای ترفیعگرفتن یا افزایش حقوقتان درخواست بدهید. شاید حتی بخواهید شغل، سازمان محل کار یا زمینهی فعالیتتان را تغییر دهید. در این صورت، اقدامات لازم را بیدرنگ بهثمر میرسانید تا هرچه سریعتر پیشرفت کنید.
این کتاب شما را برای شرکت در ماراتنی ذهنی آماده میکند. این ماراتن، همچون دوی ماراتن، از نظر جسمانی دشوار و دردناک نخواهد بود؛ اما برای بهثمررساندن آن باید سختکوش باشید. میزان سختکوشی و تلاش شما در این زمینه تعیین خواهد کرد که چه پیامدهایی بهدست میآورید.راهکارهای تأییدشده و کاربردی این کتاب برمبنای زندگی و رفتار بسیاری از مردان و زنان موفق در دنیای امروزی بهدست آمده و اعتبار علمی همهی آنها با پژوهش و تجربه ثابت شده است. اگر این راهکارها را در زندگیتان بهکار ببرید؛ میتوانید اعتمادبهنفستان را تقویت کنید، بهگونهای که به خواستههای ارزشمندتان در زندگی برسید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب نیروی شگفتی آفرین اعتماد به نفس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
نام کتاب
نیروی شگفتی آفرین اعتماد به نفس
عنوان در زبان مبدأ
The power of self –confidence: Become unstoppable, Irresistible, and unafraid in every area of your life
برایان تریسی؛
- یادمان باشد با شکستن پای دیگران ، ما بهتر راه نخواهیم رفت...!
- افراد موفق همیشه...بیشتر
sahar
توصیه نمیکنم.
۱۳۹۹/۰۵/۲۰
این کتاب بیشتر به موفقیت در زمینه مالی و شغلی میخوره تا اعتمادبه نفس.در زمینه مالی شاید نکاتش خوب بود اما اگر هم راجب اعتماد به نفس نکاتی داشت باز هم از بُعد پیشرفت مالی و شغلی بهش پرداخته بود...بیشتر
شما به همان انسانی تبدیل میشوید که دربارهاش میاندیشید
fateme sardari
توصیف اینشتین از نابخردی چنین بود: ”ادامهدادن به همان کارهای همیشگی و امیدداشتن به روبهروشدن با پیامدهایی متفاوت.“
سینا
الینور روزولت گفت: ”هیچکس نمیتواند سبب شود احساسی بد و ناخوشایند داشته باشید؛ مگر اینکه خودتان بخواهید.“
زهرا
”اگر میدانستید که هرگز شکست نمیخورید؛ برای دستیابی به کدام هدف ارزشمند شهامت پیدا میکردید؟“
fateme sardari
توماس ادیسون گفت: ”اگر ما انسانها همهی آن کارهای سازندهای را انجام میدادیم که توانایی انجامدادنشان را داریم؛ خودمان نیز بهمعنایواقعی حیرتزده میشدیم
سینا
انسانهای موفق با اعتمادبهنفسی عالی در واقع افرادی نیستند که در زندگیشان مشکل ندارند بلکه افرادی هستند که در مقایسه با انسانهای معمولی میتوانند به شیوهای مؤثرتر به مشکلاتشان رسیدگی کنند.
”دنیای درونتان هرگونه باشد؛ دنیای بیرونتان همانگونه خواهد بود.“
Saedeh Abduolahi
هرچه بیشتر بکوشید رفتاری ویژه را تمرین کنید؛ چنین رفتاری برای شما آسانتر و طبیعیتر میشود. هرچه بیشتر بکوشید رفتار انسانهای موفق را تمرین کنید؛ به این شیوهی رفتاری عادت خواهید کرد و احساسی همچون انسانهای موفق خواهید داشت. در این صورت، اعتمادبهنفستان افزایش خواهد یافت و خودتان و تواناییهای وجودتان را بیشتر باور خواهید کرد. رفتارهای شما شخصیتتان را شکل میدهند.
چهار عامل مهم برای آفرینش اعتمادی درونی
با تقویت این چهار عامل در وجودتان و بهکارگیری آنها میتوانید باوری تزلزلناپذیر و اعتمادی درونی را دربارهی موفقشدنتان بهوجود آورید.
۱. شفافیت: با دقت دراینباره تصمیم بگیرید چه خواستهی ارزشمندی دارید و میخواهید به چگونه انسانی تبدیل شوید.
۲. ارادهی راسخ: باوری تزلزلناپذیر را دراینباره بهوجود آورید که میتوانید همهی کارهای سازندهای را انجام دهید که ذهنتان را بر انجامدادنشان متمرکز میکنید.
۳. تعهد: قاطعانه تصمیم بگیرید اقدامات لازم را انجام دهید. از قبل بکوشید مشتاقانه بهای دستیابی به موفقیتی را بپردازید که خواستار دستیابی به آن هستید.
۴. پشتکار: قاطعانه تصمیم بگیرید هر روز؛ صبح، ظهر، شب؛ برای دستیابی به اهداف ارزشمندتان تلاش کنید تا به آنها برسید.
برایان تریسی؛ - اینکه چه کسی باشید و در چه موقعیتی قرار داشته باشید بر عهده شما و نتیجه انتخابها و تصمیم گیری های خودتان است. - یادمان باشد با شکستن پای دیگران ، ما بهتر راه نخواهیم رفت...! - افراد موفق همیشه...بیشتر
خوب بود