کتاب پدر پولدار، پدر فقیر
معرفی کتاب پدر پولدار، پدر فقیر
«پدر پولدار، پدر فقیر» نوشتهی رابرت کیوساکی (-۱۹۴۷)، سخنران انگیزشی و کارشناس کسب و کار است.
این نویسنده سعی دارد با بیان ساده مفاهیم اقتصادی، اطلاعات مورد نیاز خواننده را در اختیارش قرار دهد. شیوه ساده مورد استفاده در نگارش این کتاب باعث میشود خواننده نکات پیشنهادی نویسنده را بهراحتی پذیرفته و برای به کار بستن آنها مصممتر شود. رابرت کیوساکی در این کتاب قصد دارد به خواننده القا کند که برای رهایی از فقر و رسیدن به ثروت، باید ابتدا علم اقتصاد را کسب کرد تا بتوان پول را به خدمت درآورد. در غیر این صورت شخص ناخودآگاه به خدمت پول درمیآید. ازنظر کیوساکی شیوه تدریس علوم اقتصادی در مدارس بهگونهای است که دانشآموز را به سمت خدمت کردن به پول سوق میدهد. او معتقد است که این روش باید اصلاح شود تا بتوان از این گذر شیوه کسب درآمد افراد را هم اصلاح نمود.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
من دو پدر داشتم. یکی پولدار و دیگری فقیر. اولی باهوش، تحصیلکرده و دارای مدرک دکتری بود و دورهی چهارساله تحصیل خود را در کمتر از دو سال به پایان رسانده بود. سپس به دانشگاههای استانفورد، شیکاگو و شمال غرب رفته بود و در تمام این دوران از کمکهزینه مالی کامل برخوردار شده بود. درحالیکه پدر دیگرم حتی کلاس هشتم هم تمام نکرده بود.
هر دو پدرم به شغل و حرفه خود موفق بودند و در تمام طول عمر خود سخت کار کرده بودند و درآمد قابلتوجهی داشتند. بااینحال یکی از آنها همیشه ازنظر مالی در تنگنا قرار داشت ولی دیگری یکی از ثروتمندترین مردان هاوایی بهشمار میرفت. به شکلی که پس از مرگش دهها میلیون دلار برای خانواده، خیریهها و کلیسا باقی گذاشته بود اما دیگری جز بدکاری چیزی از خود بهجا نگذاشته بود.
۱. کل کتاب رو میشه تو ۳صفحه خلاصه کرد. ۲. مطالب مهمی داره که داخل داستان سرایی های نویسنده گم میشه. ۳. توصیه به خواندنش میکنم ولی حتما یادداشت برداری بشه ۴. قوانین اقتصادی که بیان میکنه خیلی شامل حال و روز امروز
یکی از تاثیر گذار ترین کتاب هایی که خوندم
برای شروع اینکه زندگی خودتون رو از روزمرگی خارج کنین حتما این کتاب رو مطالعه کنید
کتاب شناخته شده ای هست و خب واقعا من خودم ازش یه الهام گرفتم و محصولی تولید کردم و بد هم نشد. شما هم یه دور بخوانید بد نیست.
فقط میتونم بگم که خیلی فوق العاده زیبا بود
چرا نمیتونم بخرم نسخه کاملشو برای ios
سلام من ای کتاب رو در نسخه جای قبلی طلاقچه خریدم الان که بروز رسانی کردم تو لیست کتابام نیست چرا خذف شده؟نسخه های قبلی خیلی بهتر بودند لطفا رسیدگی کنید
قبلا همراه اول با کد *1*8*2# بن تخفیف میداد چی شده الان نمیده؟!