کتاب بهترین سال زندگی شما؛ ببیند برنامهریزی کنید زندگی کنید (دبی فورد ۲)
خواندن نظراتمعرفی کتاب بهترین سال زندگی شما؛ ببیند برنامهریزی کنید زندگی کنید (دبی فورد ۲)
«بهترین سال زندگی شما» به قلم دبی فورد (۲۰۱۳-۱۹۵۵) مربی نام آشنای رشد فردی، کتابی با موضوع موفقیت است که شما را به راهی برای ساختن بهترین سال زندگیتان دعوت میکند. هدف این کتاب الهام بخشیدن، هدایت و حمایت از شما تا رسیدن به نقطهای از لذت زندگی است که حتی تصورش را هم نمیکردید و درنهایت، حظ بردن از نتیجه تلاشهایتان در انتهای سال، طوری که وقتی به آخر سال رسیدید، دلتان نخواهد آن سال تمام شود.
این کتاب، راهنمای شماست تا صرفنظر از آنچه پیرامونتان میگذرد، متعالیترین شکل زندگی خود را تجربه کنید. هدف آن همراهی شما در این تجربه است که بهترین سال زندگیتان چه معنا و مفهومی دارد؛ چگونه بهنظر میرسد و چه احساسی را در شما بهوجود میآورد. وقتی حضور آن را احساس کردید، این کتاب به شما کمک میکند خطمشی و برنامهای طراحی کنید که موفقیتتان را تضمین کند و به مهارتهایی دست پیدا کنید که رویاهای دیرینتان را تحقق بخشند.
بهترین سال زندگی شما میتواند صرفنظر از همه اتفاقهای پیرامونتان از راه برسد، فقط منتظر شماست که تصمیم بگیرید و آن را از آنِ خود کنید. امسال باید انتخاب کنید چه کارها و رفتارهایی را میخواهید برگزینید. باید تصمیم بگیرید در ادامه مسیر زندگی میخواهید همان راههای تکراری را انتخاب کنید یا آمادهاید مسیری جدید و متفاوت را برگزینید.
ممکن است در نگاه اول این راه کمی ترسناک به نظر برسد، اما در اصل بسیار سادهتر از چیزی است که تصور میکنید؛ زیرا فقط نوعی پذیرش است. فرایندی است برای دست کشیدن از داستانپردازیها، بهانهها و محدودیتهای خودساختهتان. برای تجربه کردن بهترین سال زندگی، باورهای قدیمی خود را درباره ناتواناییهایتان دور بریزید. درمقابل، ایمان بیاورید که از این پس، مهمترین کار شما به کار گرفتن تواناییهایتان است؛ اینکه در این دنیا هیچ نقشی مهمتر از این نیست که از منتهای استعدادهای خود استفاده کنید.
شجاعت: چیره شدن بر ترس و برانگیختن اعتماد به نفس
راز سایهدبی فورد
کنترل ذهن (تکنیکهای رسیدن به سطح موفقیت ذهنی)خوزه سیلوا
اثر سایه؛ کتابی برای برافروختن قدرت نهفتهی دروندبی فورد
چگونه در هر موقعیت انتخاب درست داشته باشیمکلی کوزو
خیلی خوبه عالی من نسخه چاپی این کتاب رو مطالعه کردم وخیلی خوب بود پیشنهاد میکنم این کتاب در کنار کتاب دارن هاردی مطالعه کنید کتاب امسال هرگز تکرار نخواهد شد
کلا کتابای دبی فورد رو دوست دارم، حس زیبایی رو در زندگی القا میکنه،و از طرفی اینکه کتاباش بیانی از تجربیاتش در زمینه ی شغلیش هم هست، به صورت ملموس تر وعینی تری به مخاطب القا میشه، یجورایی مثل فلورانس
وای که چقدرررر بینظیر بود این کتاب👏👏 البته من با ترجمه خانم فرنازفرود خوندم ولی در هر حال فوق العاده بود
کتاب خوبیه، اما دو تا مساله داره، یکی اینکه حرفهایی که داخلش زده میشه در اکثر کتابهای مشابه بیان شده؛ یعنی اگر شما کتابهایی مثل اثر مرکب، نیروی خلاقیت و خیلی از کتابهای مطرح حوزهی رشد فردی رو خونده باشید،
یعنی داریم 1از این قشنگتر برا آغاز سال نو
باسلام و آرزوی موفقیت برای دوستان اهل کتاب و پیشرفت روزافزون خود و عزیزانشون.میتونم فقط بگم خوب و جذاب هست و فقط بایدتمرین هاش رو انجام داد.من ب شخصه در حین مطالعه کتاب اینقدر ب دلم نشست و ساده و
یک کتاب که انگیزه و انرژی مثبت برای رسیدن به رویاهایتان را به شما میدهد. از خواندنش خسته نمیشوید، ساده و تاثیرگذار 👌