معرفی و دانلود کتاب طلوع من قهرمان + خلاصه رایگان

کتاب طلوع من قهرمان

۱۲ مرحله بلوغ و پختگی، ویژه ۳۰ تا ۶۰ سالگی؛ به همراه آزمون و تمرینات کاربردی

۳.۵ امتیاز(از ۲ رأی)

معرفی کتاب طلوع من قهرمان

کتاب طلوع من قهرمان (Awakening the Heroes Within) نوشته کارول اس. پیرسون و ترجمه ساره سرگلزایی و اثری در حوزه‌ی یونگ‌شناسی کاربردی است که بنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال آن را منتشر کرده است. این کتاب با تکیه بر ایده‌ی سفر قهرمانی، ۱۲ مرحله‌ی بلوغ و پختگی را به‌ویژه برای ۳۰ تا ۶۰سالگی بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که انسان چگونه میان ایگو (ego)، روح و خویشتن تعادل برقرار می‌کند. وجود آزمون‌ها و تمرین‌ها باعث شده است که مفهوم کهن‌الگوها فقط در حد بحث نظری نمانند و به تجربه‌ی شخصی نزدیک شود. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب طلوع من قهرمان اثر کارول اس. پیرسون

کتاب طلوع من قهرمان نوشته‌ی کارول اس. پیرسون بر ایده‌ی سفر قهرمانی بنا شده است؛ سفری که در آن رشد روانی، خودشناسی و معناجویی در کنار هم قرار می‌گیرد. نویسنده با الهام از روان‌شناسی یونگی، از ۱۲ کهن‌الگو به‌عنوان راهنماهای درونی یاد می‌کند؛ الگوهایی مانند معصوم، یتیم، جنگجو، حامی، جست‌وجوگر، نابودگر، عاشق، آفرینشگر، حاکم، جادوگر، فرزانه و دلقک. کتاب حاضر نشان می‌دهد که این کهن‌الگوها مفاهیمی انتزاعی نیستند؛ بلکه در تصمیم‌ها، بحران‌ها، رابطه‌ها و شیوه‌ی مواجههی انسان با جهان اثرگذارند. فضای این کتاب میان اسطوره، روان‌شناسی و تجربه‌ی زیسته حرکت می‌کند و مسئله‌ی اصلی خود را پیش می‌برد؛ اینکه انسان چگونه می‌تواند از احساس تهی‌بودن، سردرگمی یا گسست درونی عبور کند و به هویتی پخته‌تر برسد.

طلوع من قهرمان از پنج بخش تشکیل شده است. بخش اول به معرفی سفر قهرمانی و نسبت ایگو (ego)، روح و خویشتن اختصاص دارد. بخش‌های دوم تا چهارم کهن‌الگوها را در سه مرحله‌ی آمادگی برای سفر، خود سفر و بازگشت از سفر توضیح می‌دهند. نویسنده فقط به تعریف هر کهن‌الگو بسنده نکرده و از وجه سایه، درس، تکلیف و موهبت هرکدام هم سخن گفته است. بخش پنجم نشان می‌دهد که سن، جنس، فرهنگ و ویژگی‌های فردی چگونه این مسیر را دگرگون می‌کنند.

وجود آزمون، نمودار و تمرین‌ها به کتاب طلوع من قهرمان حالتی تعاملی داده است و باعث می‌شود خواننده فقط با یک بحث نظری روبه‌رو نباشد؛ بلکه بتواند جایگاه فعلی خود را در این نقشه‌ی روانی بسنجد. درون‌مایه‌ی محوری اثر حرکت از انکار و وابستگی به‌سوی مسئولیت، دگرگونی و یکپارچگی است. عنوان فرعی این کتاب عبارت است از: ۱۲ مرحله‌ی بلوغ و پختگی، ویژه‌ی ۳۰ تا ۶۰سالگی؛ به‌همراه آزمون و تمرینات کاربردی.

خلاصه کتاب طلوع من قهرمان

رشد انسان را می‌توان به‌صورت سفری درونی دید؛ سفری که از آمادگی آغاز می‌شود، از بحران و دگرگونی می‌گذرد و به بازگشت آگاهانه به زندگی می‌رسد. نویسنده، در این مسیر، ۱۲ کهن‌الگو را معرفی می‌کند و نشان می‌دهد هرکدام چه نقشی در شکل‌گیری شخصیت، تصمیم‌گیری، رابطه با دیگران و مواجهه با رنج دارند. کتاب از یک‌سو به ایگو (ego) و نیازهایی مانند بقا، امنیت و موفقیت می‌پردازد و از سوی دیگر به روح، خویشتن و معنای زندگی نزدیک می‌شود. پیام اصلی کتاب این است که انسان با شناخت نیروهای درونی خود می‌تواند از سلطه‌ی الگوهای ناسالم فاصله بگیرد و زندگی‌اش را آگاهانه‌تر بسازد.

چرا باید کتاب طلوع من قهرمان را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب طلوع من قهرمان را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب ۱۲ کهن‌الگوی اصلی را به‌عنوان نقشه‌ای برای فهم رفتار، انتخاب‌ها و بحران‌های درونی معرفی می‌کند.
  • خواننده با مطالعه‌ی این اثر می‌تواند نسبت ایگو (ego)، روح و خویشتن را درک کند.
  • این کتاب به معرفی مفاهیم بسنده نمی‌کند و با آزمون‌ها و تمرین‌ها امکان سنجش و پیگیری شخصی را هم فراهم می‌کند.
  • بخش‌های مربوط به وجه سایه‌ی کهن‌الگوها به شناسایی الگوهای تکرارشونده و فرساینده در زندگی کمک می‌کند.
  • اثر برای فهم مرحله‌های مختلف بلوغ، به‌ویژه در میانه‌ی زندگی، چارچوبی روشن در اختیار مخاطب می‌گذارد.
  • کتاب میان اسطوره، روان‌شناسی و تجربه‌ی روزمره پیوند برقرار می‌کند و از این راه مفاهیم را به موقعیت‌های واقعی نزدیک می‌سازد.

خواندن کتاب طلوع من قهرمان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

خواندن کتاب طلوع من قهرمان به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• خوانندگانی که می‌خواهند درباره‌ی کهن‌الگوها و کاربرد آن‌ها در زندگی روزمره شناخت بیشتری به دست آورند.
  • کسانی که در ۳۰ تا ۶۰سالگی با پرسش‌هایی در باب هویت، معنا و جهت زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
  • علاقه‌مندان به روان‌شناسی یونگی و مباحث مربوط به سفر قهرمانی و تفرد.
  • مخاطبانی که دوست دارند با کمک آزمون و تمرین، وضعیت درونی خود را دقیق‌تر بررسی کنند.
  • مشاوران، مربیان و افرادی که در کار خود با رشد فردی، بحران‌های میانه‌ی زندگی و خودشناسی سروکار دارند.

درباره کارول اس. پیرسون

کارول اس. پیرسون (Carol S. Pearson) نویسنده، مدرس و نظریه‌پرداز آمریکایی و متولد ۱۹۴۴ در شیکاگو است. او پس از اتمام تحصیلات خود در دانشگاه رایس تا مقطع دکتری، با الهام از روان‌پزشکیِ کارل گوستاو یونگ، جیمز هیلمن و جوزف کمبل به توسعه‌ی تئوری‌های کاربردی در زمینه‌ی کهن‌الگوها (آرکی‌تایپ‌ها) پرداخت. این نویسنده که بیشتر برای نگارش کتاب پرفروش «قهرمان درون: شش کهن‌الگویی که با آن‌ها زندگی می‌کنیم» (The Hero Within) و اثر تکمیلی آن «طلوع من قهرمان» (Awakening the Heroes Within) شناخته می‌شود، با همکاری هیو مار ابزار سنجش کهن‌الگوی پیرسون‌ـ‌مار (PMAI) را برای درک انگیزه‌ها و فرضیات ناخودآگاه افراد طراحی کرد.

پیرسون در طول فعالیت حرفه‌ای خود کتب متعددی در زمینه‌ی آموزش، بازاریابی، توسعه‌ی سازمانی و رهبری ازجمله کتاب «قهرمان و قانون‌شکن» (The Hero and the Outlaw) را به رشته‌ی تحریر درآورد و ابزار سنجش فرهنگ تیمی و سازمانی (OTCI) را طراحی کرد که بعدها توسط شرکت آی‌بی‌ام خریداری و جهانی شد. او علاوه بر تدریس ادبیات و کهن‌الگوها در دانشگاه رایس، مدرک دکترای الهیات خود را از دانشگاه ویزدوم و دکترای افتخاری ادبیات انسانی را از دانشگاه نوریچ دریافت کرد و کارنامه‌ی آکادمیک پرباری را با مدیریت برنامه‌های مطالعات زنان در دانشگاه کلورادو و مریلند، معاونت آموزشی دانشکده‌ی گوچر، مدیریت مؤسسه‌ی مونت ورنون، ریاست سازمان غیرانتفاعی مریستم، مدیریت آکادمی رهبری جیمز مک‌گروگر برنز و نیز معاونت اجرایی و ریاست انستیتو فارغ‌التحصیلان پاسیفیکا رقم زد.

کارول اس. پیرسون کتاب دگرگون‌کننده‌ی دیگری دارد با نام «ظهور پرسیفون» (Persephone Rising) که آن را در سال ۲۰۱۵ منتشر کرده است. این اثر موفق به دریافت جایزه شده است. کارول اس. پیرسون پس از بازنشستگی از مناصب مدیریتی دانشگاهی در سال ۲۰۱۳، همچنان به تدریس، نگارش مقالات، برگزاری کارگاه‌ها و پژوهش درباره‌ی نقش کهن‌الگوها در سیستم‌های اجتماعی و فرهنگ ایالات متحده‌ی آمریکا ادامه داده است.

جوایز و افتخارات نویسنده

کتاب «ظهور پرسیفون» (Persephone Rising) به قلم کارول اس. پیرسون، در سال ۲۰۱۶ موفق به دریافت مدال طلای جوایز کتاب ناتیلوس در بخش کتاب‌های مربوط به زنان شد.

چه نسخه‌های دیگری از کتاب طلوع من قهرمان منتشر شده است؟

کتاب حاضر توسط مترجمان و ناشران متفاوت در سال‌های مختلف ترجمه و منتشر شده است. فهرست زیر چاپ‌هایی از این کتاب را نشان می‌دهد:

- بیدار سازی قهرمان درونی ترجمه‌ی ابتسام رضوی‌ دينانی و طاهره آذری، نشر پیدار‏‫، ۱۳۹۷.‬

- بیداری قهرمان درون‏‫: دوازده کهن‌ الگوی یاریگر برای یافتن خویشتن و دگرگونی جهان درون‏‫ ترجمه‌ی فرناز فرود، نشر کلک آزادگان‏‫، ۱۳۹۳.

بخشی از کتاب طلوع من قهرمان

«فصل پانزدهم: جادوگر

قدرت حاکم، در خلق و حفظ سرزمینی آباد و آرام است. قدرت جادوگر در این است که با تغییر در خودآگاهی، واقعیت را متحول سازد. حاکمان خوب، مسئولیت قلمرویشان را می‌پذیرند و می‌دانند که وضعیت قلمرو (زندگی) آن‌ها بازتابی از وضعیت روحشان است و در عین حال بر آن تأثیر نیز می‌گذارد؛ اما حاکمان عموما قادر به شفای خودشان نیستند. بدون جادوگری که پادشاه زخمی را شفا بخشد، قلمروی پادشاهی تحول نمی‌یابد.

جادوگر

هدف: تبدیل واقعیت‌های کهتر به واقعیت‌های بهتر

ترس: جادوی سیاه (ایجاد تغییراتی در جهت منفی)

واکنش به اژدها/ مشکل: متحول ساختن آن یا شفای آن

وظیفه: پیوند روح با جهان هستی

موهبت: قدرتِ فردی

جادوگران دربار غالبا نقش مشاور حاکمان را نیز دارند؛ همان نقشی که مرلین برای شاه آرتور داشت. اما زمانی که قلمروی پادشاهی وضعیت نامساعدی داشته باشد، جادوگران به تنهایی کارشان را انجام می‌دهند. افرادی که در جامعه نقش جادوگر را دارند، نام‌های گوناگونی داشته‌اند: شمن، ساحره، شفادهنده، طالع بین، کشیش، کاهن. در دنیای امروزی، ممکن است جادوگران، به نام‌هایی مانند دکتر، روانشناس، مشاور توسعهٔ سازمانی، یا حتی استاد بازاریابی نامیده شوند.»

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۱ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب طلوع من قهرمان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابطلوع من قهرمان
عنوان دیگر۱۲ مرحله بلوغ و پختگی، ویژه ۳۰ تا ۶۰ سالگی؛ به همراه آزمون و تمرینات کاربردی
عنوان در زبان مبدأAwakening the Heroes Within: Twelve Archetypes to Help Us Find Ourselves and Transform Our World by Pearson, Carol S
موضوعموفقیت و خودیاری، روان‌شناسی عمومی
نویسندهکارول اس. پیرسون
مترجمساره سرگلزایی
انتشاراتبنیاد فرهنگ زندگی دیجیتال
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۴/۰۱/۲۹
فرمت کتابEPUB
برچسبمجموعه یونگ‌شناسی کاربردی

نظری برای کتاب ثبت نشده است.