معرفی و دانلود کتاب غرقه‌‌ی دریای خاک + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب غرقه‌‌ی دریای خاک

کتاب غرقه‌‌ی دریای خاک

۳.۶(از ۱۸ امتیاز)

معرفی کتاب غرقه‌‌ی دریای خاک

«غرقه‌‌ی دریای خاک» از مجموعه‌ گزین‌گویه‌ انتشارات سولار، عارفانه‌های بایزید بسطامی عارف نامی قرن سوم هجری است که محمدصادق رئیسی آنها را گزینش و بازنویسی نموده‌است: ذرّه‌ای اگر از هستی او بر خلق آشکار شود نه هستی مانَد و نه آنچه در هستی است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب غرقه‌‌ی دریای خاک و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:غرقه‌‌ی دریای خاک
تعداد صفحه‌ها:۸۸ صفحه
قیمت کتاب:۹۰۰۰ تومان

مسیح
۱۳۹۸/۰۶/۲۱

هرکس خدای را بشناسد ، دیگر لب به سخنی نخواهد گشود ، مگر ذکر حق ( بایزید بسطامی )❤

۱۴۰۰/۱۱/۲۱

به دوستان پیشنهاد میکنم کتاب سلطان العارفین بایزید بسطامی تالیف : عبدالرفیع حقیقت (رفیع) هم مطالعه بکنند. زندگان علم از مردگان گرفتند و من از زنده ای که هرگز نمیرد. _____ برو طواف دلی کن که کعبه مخفی است که آن خلیل بنا کرد...بیشتر

Zahra Hosseini
۱۴۰۰/۰۸/۲۲

سی سال خدای را یاد می کردم آن گاه خاموشی گزیدم پس دانستم که حجابِ من همان یاد بود(از متن کتاب).

معصوم
۱۴۰۲/۱۲/۲۳

وقتی شخصی چون بایزید بسطامی از هیچ کس تاثیر نمیگیره و بر بزرگانی چون مولانا و سعدی و حافظ و سنایی و عطار و... تاثیر میذاره بایدم بهش بگن سلطان العارفین و متاسفانه خیلی از ماها ایشان را حتی به...بیشتر

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

سواره ی دل باش و پیاده ی تن

z. h
۱۴۰۳/۰۹/۲۸

خب خیلی مختصر هست اماجملات خوبی داشت

بریده‌هایی از کتاب

چندان خدای را دوست داشتم ‫که دشمن نفس خویش ‫شدم.
مسلم عباسپور
الهی تو را به دعای کسی می‌خوانم که جز تو کسی برایش نمانده است.
Husayn Parvarde
هر که بر خلق گشاده‌تر به خدای نزدیک‌تر.
M.ap
در مَردم نگریستم همه را مُردگان یافتم وُ چهار تکبیر بر همگان زدم.
M.ap
نزد عاشقان بهشت را حظّی نیست که اهالی عشق به سبب عشق خویش از بهشت در حجاب‌اند.
M.ap
گرسنگی چنان‌چون ابری است گرسنه که گردد بنده باران حکمت بر دل‌اش فرو بارد.
محمد میرحسینی
داستان من داستان دریایی است سرگشته نه آغاز و نه انجام.
M.ap
نفس خویش را دعوت کردم سرکشی کرد و نافرمانی پس رهای‌اش کردم و به سوی پروردگار خویش رفتم.
M.ap
سی سال خدای را یاد می‌کردم آن گاه خاموشی گزیدم پس دانستم که حجاب من همان یاد بود.
M.ap
خواستم که سخت‌ترین عقوبتی بر تن بدانم هیچ بدتر از غفلت نمی‌شناسم همه روز در آنم و آتش دوزخ با مرد آن نکند که ذرّه‌ای غفلت.